Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Karo i Mamasita ale się udalyscie😄 czyli jestescie w tym samym pensjonacie?😀
kiniusia270, Zulugula, Lalia, Annia, Ounai, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Mam dowód, żeby nie było! Matylda i Leon 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2023, 07:18
kiniusia270, Ladyo, Nowastaraczka, Zulugula, Iryska, Enigvaa, Suszarka, Annia, Ulaa, MoTyLeK🦋, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Tak, Mamasita przedstawiłaś się
musimy zrobić kiedyś zlot w Krk razem z Zulu.
Fajnie jest zobaczyć kogoś w realu. Dziwne uczucie jak znasz kogoś tyle czasu z netu, tyle o nim wiesz, a nagle widzisz na żywo 😁 jeszcze dziś dowiedziałam się, że za 2 tyg zobaczę znów Emdar 🤩Nowastaraczka, Lalia, Zulugula, Suszarka, Annia, Ounai lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
KarolinaMaria wrote:Tak, Mamasita przedstawiłaś się
musimy zrobić kiedyś zlot w Krk razem z Zulu.
Fajnie jest zobaczyć kogoś w realu. Dziwne uczucie jak znasz kogoś tyle czasu z netu, tyle o nim wiesz, a nagle widzisz na żywo 😁 jeszcze dziś dowiedziałam się, że za 2 tyg zobaczę znów Emdar 🤩
Potwierdzam ale te 10min dla nas bardzo pozytywne , nawet stary stwierdzil ze super byłoby się zakumplować bo widać że fajni z Was ludziemysle ze Leo i Mati szybko by przełamali lody 😃
KarolinaMaria, Iryska lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, świat jest mały.
My z Sylwią miałyśmy tego samego ginekologa 😅 jak byłam w 1 ciąży oczywiście.
Ja się mało odzywam, bo Miki ma trudny czas, chyba ma bunt 2latka w wieku 3 lat połączony z zazdrością o brata... Wczoraj wyszykowaliśmy się nad jezioro rano z dwójką dzieci, same wiecie ile zachodu przy tym, żeby być tam rano przed upałem. Pojechaliśmy do Turawy, tam jest kąpielisko, place zabaw, deptak z atrakcjami. Po 1.5 godziny Mikołaj zrobił taką akcję niewiadomo o co, że on chce do domu, że zwijaliśmy się w podskokach. Do wody nie chciał, na brzegu bawić się też nie, kamczykami też nie, w piasku nie, na placu zabaw (jest na plaży) też nie, na huśtawce nie, spacerować nie... Jak zaczął wyć na cały regulator to i Adasiowi się udzieliło (on się boi wtedy)... 😵💫Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, mam z Turawy same dobre studenckie wspomnienia 😂
Ounai, współczuję wrażeń. Zepsuło się Wam w trasie?
Lalia, dziewczyny napisały już wszystko. Ja tylko dodam od siebie, że o dobrego logo naprawdę trudno, przede wszystkim o takiego speca od małych dzieci. My od razu trafiliśmy dobrze, ale tylko dlatego, że inna logo, do której dzwoniłam, od razu powiedziała, że ona na maluszkach się nie zna i poleciła nam ośrodek, do którego poszliśmy.Lalia, Annia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
KarolinaMaria, tak, na 40km przed Rzeszowem zjechaliśmy na MOP, stamtąd udało sie 80km/h dotoczyć do Rzeszowa. Pojechaliśmy prosto do przyjaciółki męża, ja z dziećmi i nią poszłyśmy na plac zabaw a mój mąż z jej facetem próbowali to naprawić, niestety to jakaś grubsza sprawa. Wezwaliśmy assistance, na infolinii jakaś nieogarnięta dziewczyna zapytała ile osób podróżowało. Odpowiadam że 5 w tym 2 foteliki dla dzieci (będziemy wracać raz z teściowa) a ona mi mówi, że przyślę nam Skodę Fabię. Więc jej mówię, se z dwoma fotelikami nie wejdziemy w 5 osób do tego auta (mam to wiem). Na szczęście przysłali KIA Sportage. Szału nie ma, ledwo wciskam tyłek między foteliki za jak już wcisnę to si3 ruszyć nie mogę (jest miejsca max na d...pę rozmiar S a nie moje XL, więc te 300km do domu to będzie masakra, no ale lepszy rydz niż nic. Nie wiem dlaczego ubezpieczalnia zamiast 7-mioosobowego auta wydaje nam 5-cio ale przynajmniej ładne, nowe i automat. W sumie już bałam się że faktycznie przyślą ta Fabię 🙈
Mimo wszystko w miarę speawnie poszło. 30 min od zgłoszenia skontaktował się laweciarz a 3h od zgłoszenia auto zastępcze było na miejscu a nasze już zostało załadowane do naszego mechanika. A płacimy za ten assistance 150zl rocznie więc dobry deal.
Tyle że umęczeni jestesmy strasznie, zwłaszcza że jeszcze byliśmy umowieni na grilla i dopiero wróciliśmy. -
Ounai, my teraz na urlop jechaliśmy prawie 4h w jedną stronę, a że wyjeżdżaliśmy o 9 rano plus bagaży mieliśmy jak cygański tabor, to stwierdziliśmy, że najlepiej jak pojadę z dziećmi z tyłu (dzięki temu mogłam ich "zabawiać" a na fotelu pasażera zyskaliśmy sporo miejsca) 🙈 my mamy KIA Ceeed, Kacpi jeszcze jeździ w Pixelu na bazie a Olek ma obrotowego Cybexa, ale mój tyłek do tej pory wspomina tę podróż 🤣 wydaje mi się, że jedyny zakres ruchu jaki miałam to ruszanie głową na boki, nieznaczne pochylenie się do przodu (bo byłam w stanie sięgać do plecaka) i unoszenie rąk na wysokość łokci (podawałam chłopakom wodę, książeczki, zabawki) 😅 przeżyć przeżyłam, ale następnym razem włożę pod tyłek poduszkę 😁
-
Lalia dokładnie tyle samo mam miejsca w tym samochodzie zastępczym. Na codzień mamy 7-mioosobowego Citroena C4 Grand Picasso, drugi rząd siedzeń ma 3 osobne fotele więc siedzę sobie zupełnie normalnie z tyłu, tak, że nie jestem przyzwyczajona do tak ciasnego auta 😂 za to w Fabii foteliki dzieci mimo, że to samochód 5-cioosobowy są dosłownie obok siebie już nikt się tam nie wciśnie.
Madzia, trzymam kciukimadziulix3 lubi tę wiadomość
-
Karolina pytałaś o moja mamę, dziękuje. Sytuacja była bardzo poważna bo mama trafiła do szpitala z niewydolnością serca (co tez było dość symboliczne bo ona pracuje w tym szpitalu wiec trafiła na kardiologię prosto ze swojego oddziału, w fartuchu lekarskim). I w sumie trafiła tam w ostatniej chwili, kilka dni dłużej i już by jej mogło z nami nie być. Okazało się ze przyczyna jest zatorowość płucna, teraz do konca życia będzie brać leki. Jest już w domu ale pod stała kontrola. Trochę stresu było ale na szczęście sytuacja jest opanowana.
Ounai, Suszarka, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Ladyo, dużo zdrowia dla mamy.
Ounai i wiadomo co się zepsuło w aucie? Jak wy w ogóle wsiadacie do środka między dzieci jak macie bazy isofix?ja nawet nie próbuję się tam wciskać
Madzia, jak beta dzisiaj? Doomi wyłapała pierwszą betę na poziomie 3 z tego co pamiętam.Ladyo lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
Aniu ja tez się właśnie zastanawiam jak dziewczyny się wciskają pomiędzy dwa foteliki z baza 😂 szacun serio
ja tez się zastanawiam jak my się pomieścimy w przyszłości, jak będziemy musieli gdzies jechać cała rodzinka w piątkę!
Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annia, robię wieeeelki krok nad bazą Kacperka i jak już wyląduję pośrodku to wtedy mąż go wpina 😂