Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolinaMaria wrote:Ladyo, dobrze, że mama jest już zaopiekowana!
Madzia, gratulacje! Jaki termin porodu ci wypada?
Nowastaraczka, za Twoją radą odpuściliśmy Banię i byliśmy dziś w Temach Bukovina, było super. Strefa dla maluszków mała, ale bezpieczna i nowoczesna.KarolinaMaria, Suszarka, Annia, Wik89, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
-
U nas w domu krążyła taka historia prawdziwa. Dziadek zamówił sobie Warszawę. Okres oczekiwania jak po covidzie, chyba pół roku. Jedyny telefon we wsi był w szkole. Dziadek nawet nie wiedział jaki kolor dostanie- w tamtych czasach nie można było wybierać. Jak zadzwonili z Warszawy, że samochód jest do odbioru, to było takie wydarzenie, że dyrektor szkoły zwolnił mojego tatę z lekcji osobiście, żeby biegł jak najszybciej powiedzieć o tym ojcu. To było jedyne auto w gminie. Jak Koj tata zrobił prawko, w wieku 16 lat woził tym samochodem ludzi do lekarza- robił za karetkę bo tych też nie było.
Lalia, Ty to młoda jesteś skoro na podstawce musiałaś jeździć. Jak ja byłam dzieckiem to nawet pasy nie były obowiązkowe, to był hardcore. Pamiętam jak wprowadzili nakaz zapinania i moi rodzice się wściekali, że wydziwia ten rząd i nakazują ludziom głupoty.
Co do upychania ludzi. Mon pierwszy samochód to był polonez. Jął się miało 18 lat to różne głupoty człowiek robił i pamiętam, jak jechaliśmy wioską w 12 osób. To był jakiś 1km trasy i sama nie wiem jak Ci wszyscy ludzie tam weszli 🙈KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ogarniające termy, w jakim terminie się tam wybrać, żeby nie było tłumów? Nienawidzę tłumów, odbiera mi to całą radość wypoczynku. Czy jakiś październik/listopad w środku tygodnia bedzie ok?
Ounai, pewnie bagażnik pełen ludzi miałyście!Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Dziewczyny ogarniające termy, w jakim terminie się tam wybrać, żeby nie było tłumów? Nienawidzę tłumów, odbiera mi to całą radość wypoczynku. Czy jakiś październik/listopad w środku tygodnia bedzie ok?
Annia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Annia wrote:Dziewczyny ogarniające termy, w jakim terminie się tam wybrać, żeby nie było tłumów? Nienawidzę tłumów, odbiera mi to całą radość wypoczynku. Czy jakiś październik/listopad w środku tygodnia bedzie ok?
Ounai, pewnie bagażnik pełen ludzi miałyście!
Taak, nam się w maju właśnie w tygodniu udalo że było mega luzno i to był najlepszy wypad ever.
Jak się jest gdzieś blisko na miejscu to warto też wybrać się rano albo pod wieczór ale to z dziecmi już trudniej 🙃Annia lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Ladyo, dobrze, że mama jest już zaopiekowana!
Madzia, gratulacje! Jaki termin porodu ci wypada?
Nowastaraczka, za Twoją radą odpuściliśmy Banię i byliśmy dziś w Temach Bukovina, było super. Strefa dla maluszków mała, ale bezpieczna i nowoczesna.
O to ciesze się ze było fajniemoje ulubione to Goracy Potok (ale tylko jak jest ciepło bardzo na zew) no i tam raczej tłoczno, chochołowskie (maja nawet wozki do wypozyczenia) i bukovina wlasnie (rok temu bylismy z małym Leośkiem i było też ekstra)
Dodałam Cię tu do przyjaciolek zeby potem sie dodac na jakiś SM i jeszcze przekazać jakieś polecajki ale sie zamotałam i zapomniałam 🫣
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny a w jakim pensjonacie byłyście? Któraś z Was pisała, że wybór pod dzieci, faktycznie sprawdziło się?
Aniu na termy to najlepiej w tygodniu i poza sezonem
U nas progres w odpieluchowaniumoże zdążymy do września
Ounai, Annia lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
Ewa, Panocek w Białce Tatrzańskiej. Właśnie się rozpakowujemy w domu, ale na pewno tam wrócimy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2023, 09:34
Ewa88 , Suszarka, Nowastaraczka, Ounai, Annia lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
https://zapodaj.net/plik-aVU7RTSKt1
Kochane, pozdrawiam z własnego mini rajuJesteśmy, żyjemy, wakacjujemy na całego, oderwałam się od rzeczywistości baaardzo. Odezwę się na dobre jak wrócimy na dobre
buziaki dla wszystkich!
Wik89, KarolinaMaria, Ladyo, Iryska, Lalia, Nowastaraczka, Ounai, Annia, Suszarka, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
KarolinaMaria wrote:Ewa, Panocek w Białce Tatrzańskiej. Właśnie się rozpakowujemy w domu, ale na pewno tam wrócimy.
Jedynie Ci wlasciciele momentami dziwni ale ogółem wszystko na plus, mielismy wykupione tez obiadokolacjeEwa88 , KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Ewa, Panocek w Białce Tatrzańskiej. Właśnie się rozpakowujemy w domu, ale na pewno tam wrócimy.
My planujemy wypad w 2 weekend wrzes ia jeśli cena za naprawę auta nas nie zabije. No ale nie chcę atrakcji przy noclegu bo chcę połazić po górach -
Moje chłopaki pozdrawiają.
Emdar cudnie! Gdzie jesteście?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2023, 05:20
KarolinaMaria, Ounai, Iryska, Enigvaa, Ladyo, emdar, Zulugula, Lalia, Suszarka, edka85, kiniusia270, MoTyLeK🦋, Nowastaraczka, patrycja92, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Jasne Ounai, my korzystamy z tego, że mamy 'tylko' jedno dziecko i w dodatku jeszcze do 3 rż., więc w wielu miejscach ma za darmo. Wynajmujemy najmniejszy pokój i nam to wystarcza. Zdaję sobie sprawę, że przy dwójce kilkuletnich dzieci koszt, gdzielowiek się pojedzie, robi się spory
natomiast nie ukrywam, że lubię mieć śniadania w pakiecie, żeby nie kombinować rano i jednak trochę odpocząć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2023, 20:04
Lalia lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Annia, ale Miki ma loki. Obydwaj śliczni. Pisz jak teraz po czasie wygląda relacją Mikiego w kierunku brata. Btw, Twoja kuchnia nawet z perspektywy dolnych szafek zachwyca.
KarolinaMaria to jest straszne, że koszty są tak ogromne. Właśnie namawiam męża na ten weekend, a mąż mówi "spoko, ale zobaczymy ile za naprawę auta wyjdzie, bo wiesz, 2 dni w Zakopanem to dużo". I najpierw go zbesztalam, ze przecież tam gdzie ostatnio spaliśmy płaciliśmy cos ok 500zl za naszą 4 że śniadaniem i obiadokolacją, ale potem pomyślałam, że przecież jeszcze paliwo, autostrada, jakieś pamiątki i jest szansa że te 2 dni nas wyniosą 1500złAnnia lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria tak Oluś od Lalii i Miki są bardzo podobni.
super ten pensjonat, ale od konca września działają tylko weekendowo czyli dokladnie tak jak nie chcę... ale wrażenie robi! Czy Matyldzi sie podobało?
Ounai, Miki ostatnio mniej "atakuje" brata, zaczyna go głaskać, przytulać, dawać buzi. Ale nadal sam Mikołaj jest bardzo humorzasty i zrobił się turbo mamoprzylepny... Cieszę się, że kuchnia się podoba.
Co do wyjazdów, niestety jak wszystko ceny zwariowały...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, opiekujemy się teraz domem znajomych; w zasadzie to nie tyle domem, co psem
Ale tu jest "dziecięcy raj", bo na stałe mieszka tu 4 dzieci( w tym chłopiec w wieku Julka), więc atrakcji pod dzieci jest tu tyle co w niejednym hotelu ( basen, trampolina, elektryczny samochód, mini quad, rowerki, zjeżdżalnia, mega piaskownica, huśtawki, drewniany domek, o ilości zabawek w pokojach nie wspomnę....). Moim zdaniem wszystkiego jest aż nadmiar, bo akurat uważam, że w przypadku zabawek dla dzieci od przybytku głowa boli, no ale Julek upatrzył sobie parę atrakcji i reszta go nie kręci:)
Cudne Twoje chłopaki ❤️❤️. Jak się czujesz?Annia, Wik89 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zanim zdążyłam napisać jaki Miki jest podobny do Olka to każda z Was to już zauważyła 😂💙
Annia, czy Adaś już potrafi sam się bujać? 😅 Bo Kacpi macha nóżkami i potrafi sam się ululać w tym bujaczku 🤭 tylko czasami tak macha, że gdyby nie zapięcie to by się dosłownie katapultował 😵
W ogóle muszę pochwalić Kacperka, bo RD idzie nam całkiem nieźle 👍 pije z otwartego kubka a dwa dni temu załapał picie z bboxa 🥳 tak śmiesznie wygląda jak sobie go trzyma i pije 😅💙 obraca się na brzuszek już na dwie strony, tak samo robi z pivotami, próbuje coś z świadomych obrotów na plecy i amfibii 💪 w czwartek mamy osteopatke i jestem ciekawa co powie, bo moim zdaniem tej asymetrii już nie ma albo ma bardzo delikatną 😊
Olcia też muszę pochwalić, gdyż wczoraj pierwszy raz został na noc u moich rodziców 🥳🥳🥳 zostawał już u teściów, ale oni mieszkają 5 km od nas 😅 spał też z moimi rodzicami czy bratem, ale wtedy ja zawsze też nocowałam 😅 a wczoraj zostawiłam go o 14 i dzisiaj po niego pojechaliśmy, a moi rodzice mieszkają 40 km od nas 😁 wszyscy sobie poradzili fantastycznie 😍😍😍Suszarka, Zulugula, emdar, Annia, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ania, ależ ten Adaś ładnie się uśmiecha
Annia lubi tę wiadomość
-
Annia, u nas Tymek ok rok się przestawiał i przyzwyczajał do roli starszego brata, więc pocieszę Cię, że z każdym dniem będzie lepiej
Mamuskom na macierzyńskim trochę zazdroszczę jutra. Wyjątkowo bardzo nie chce mi się jutro wracać do pracyAnnia lubi tę wiadomość