Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też team plecak. Ja mam z medicine. Już dawno upatrzyłam sobie taki z harshnella ale kosztował 400zl i jak zobaczyłam w medicine identyczny to wiedziałam że będzie mój. Mamy w domu hulajnogę xiaomi i nie wyobrażam sobie śmigać na niej z torebką. A uwielbiam nią jeździć (w przeciwieństwie do roweru nie dojeżdżam na miejsce upocona). Kiedyś próbowałam bolta ale to nie to samo. Bolt jest wielki, ciężki, drogi i jeździ zbyt wolno.
-
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Dziewczyny co na 3cie urodziny...? Temat już za miesiąc...
Iryska, Tymek miał ta remizę duplo i ja uwielbial więc polecam. Ona ma światła które migają i wydają dźwięk. Niestety z Marta to nie takie proste. Dzisiaj odgrywała scenki zabawkami z lego ninjago, tydzień temu bawiła się domkiem z lego minecraft- bawiła soe zombiakami jak lalkami 😂 ona nie chce duplo, bo Tymek się tym z nią nie bawi
Zulu trza było mówić, sprzedałam garaż o wartości 500zl za 200 ostatnio. Tymek uwielbial autka więc mu kupiliśmy i co? Okazało sie, ze on w hot wheels nie za bardzo. Pobawił się 2 razy i tyle. No naprawdę, nie mam zielonego pojęcia co kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2023, 19:52
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Ja za to kocham torebki i mam nieprzyzwoitą ich kolekcję. 😅 z plecaka ciągle się boję, że ktoś mi wyjmie porfel i nie będę czuła.
Madzia, gratuluję!Idziesz jutro na betę?
-
Ladyo wrote:Dziewczynki możecie jeszcze raz polecić sklepy z sukienkami dla dziewczynek? Mamy za miesiąc wesele siostry M. i szukam czegoś dla Meli. Wiem ze Suszi ostatnio polecała ale nie moge znaleźć.
poza tym zręczne wystroje, La Mere, La Perełka, Milulove. Na poprawiny miały body z Zary z kołnierzykami i tiulowe spódnice z manufaktury falbanek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2023, 21:48
kiniusia270, Ladyo, Enigvaa, Annia, Zulugula, Nowastaraczka, madziulix3 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Madzia 🤩❤️❤️❤️
Ja też team plecak, wygodniej mi z dwójką na spacerze. Ja mam akurat z Guess, dostałam rok temu na urodziny, noszę codziennie i nie widać żadnych śladów używania. Mam w planach zakup jeszcze jakiegoś jaśniejszego koloru.
Też się zastanawiam co na trzecie urodziny i chyba zarządzimy zrzutkę na rowerek z pedałami. Albika mam w planach na mikołaja albo pod choinkę.madziulix3 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Irysko, chyba pójdziemy w Duplo. Zastanawiam się między takim nowym domkiem (ale ten chyba mi się bardziej podoba..) a garażem, właśnie tą remizą strażacką albo placem budowy. Ech. Szkoda, że Miki nie ogrania jeszcze klasycznych Lego, bo tam są mega mega wypasione zestawy.
Albik jakoś mnie nie przekonuje, wydaje mi się, że Mikołaj by się tym niezbyt chętnie bawił.
Suszarko, myślisz, że 3 latek ogarnie już rowerek z pedałami? Ja myślałam, że to bardziej koło 4 urodzin?
Właśnie kupiłam dla siebie i męża bilety na Depeche Mode i po zapłaceniu skapnęłam się, że to w środku tygodnia ,a nie weekend i co by tu począć z dzieciakami. Mam nadzieję, że jakoś uda nam się to ogarnąć bo MEGA chcielibyśmy jechać.Nie wiecie czy w razie czego można odsprzedać te bilety?
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:No właśnie ja chcę mu kupić LEGO CITY remizę . Synek mojej siostry ma to i Michaś zawsze się tym bawi i strasznie mu się podoba ten zestaw. To jest niby 5+ , na pewno będzie mieć problem z złożeniem tego no ale tata pomoże :-D
A myślisz, że Michaś nie będzie się frustrować składaniem małych klocków (nawet jak tato pomoże?)? Czy Michał się denerwuje jak mu nie wychodzi coś przy układaniu? Mikołaj się bardzo wtedy wścieka...
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:Nie denerwuje się, bardzo lubi układać klocki. Ma dużo klocków : całe pudło Duplo, pudło klockówz Pepco, klocki giganty, klocki wafle. Codziennie każde są układane- buduje z nich warsztat samochodowy, garaże, zjeżdżalnie dla piłek, drogę, no różne rzeczy wymyśla:-D... Ogólnie on jest taki cierpliwy, że ja czasem mu zazdroszczę tej cierpliwości.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023