Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu to ja już mam plus 3 kg 😂 ale ja zawsze na początku ciazy szybko tyje a później zwalniam. Ja wczoraj robiłam te wszystkie badania na początku ciazy, HIV, hcv itp. Glukoza 85, a tego się bałam bo wiem ze w trzeciej ciazy często wychodzi cukrzyca.. zobaczymy jak będzie później
-
A ja zdecydowałam się aplikować do tej nowej firmy. Tu jeszcze się nie zaaklimatyzowałam a tam kasa tyle razy większa. Odległość 16km, 30 min drogi więc akceptowalnie. Stanowisko też trochę wyższe niż obecnie.
Iryska, Wik89, Zulugula, Annia, Enigvaa lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Zulu, przepięknie wyglądasz 😍😍😍 brzuszek brzuszkiem, wiadomix że cudny 🥰 ale te bimbałki 🤭
Zulugula, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zulu, mam pytanie jak do rasowej influ 'skąd plecak?' 😂 szukam podobnego, nie za sportowego i też nie typowo eleganckiego ze skóry za milion monet. Pamiętasz markę? Może upoluję na vinted.
Edit jak wy celbryci to robicie, że macie takie czyste białe buty? 😁🤯Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2023, 11:02
Zulugula lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Madzia jak tam u Was?😘
Zulugula, Ounai, Nowastaraczka, Enigvaa, Annia, kiniusia270, Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Dobra macie, ale juz inne tylko z tego samego dnia bo innych nie mam😀
.
Edit: z T w ciąży, raz że to była ciąża po poronieniu, dwa że pandemia, to miałam 300krokow dziennie po mieszkaniu, a teraz robie 7-10tys , pływałam z T w basenie i chodzę w góry 😂 teraz dziecko chyba by mi samo wyskoczylo😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2023, 14:11
-
madziulix3 wrote:Owulacja w 9 dc, trzy dni temu próg 9,20 już straciłam nadzieje na ten cykl… a wczoraj cień na dwóch testach, dzisiaj kreseczka ściemniala. Także módlcie się za nas i trzymajcie kciuki proszę ❤️
madziulix3 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔