Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu to ja już mam plus 3 kg 😂 ale ja zawsze na początku ciazy szybko tyje a później zwalniam. Ja wczoraj robiłam te wszystkie badania na początku ciazy, HIV, hcv itp. Glukoza 85, a tego się bałam bo wiem ze w trzeciej ciazy często wychodzi cukrzyca.. zobaczymy jak będzie później
-
A ja zdecydowałam się aplikować do tej nowej firmy. Tu jeszcze się nie zaaklimatyzowałam a tam kasa tyle razy większa. Odległość 16km, 30 min drogi więc akceptowalnie. Stanowisko też trochę wyższe niż obecnie.
Iryska, Wik89, Zulugula, Annia, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Zulu, przepięknie wyglądasz 😍😍😍 brzuszek brzuszkiem, wiadomix że cudny 🥰 ale te bimbałki 🤭
Zulugula, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zulu, mam pytanie jak do rasowej influ 'skąd plecak?' 😂 szukam podobnego, nie za sportowego i też nie typowo eleganckiego ze skóry za milion monet. Pamiętasz markę? Może upoluję na vinted.
Edit jak wy celbryci to robicie, że macie takie czyste białe buty? 😁🤯Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2023, 11:02
Zulugula lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Zulu, jeszcze brakuje #współpraca 😂 ideał 😍 i ta cena! Ja też dojrzałam do plecaka, czasem jeżdżę na nasze zakłady i męczę się w kasku i z torebusią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2023, 12:06
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Madzia jak tam u Was?😘
Zulugula, Ounai, Nowastaraczka, Enigvaa, Annia, kiniusia270, Lalia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Dobra macie, ale juz inne tylko z tego samego dnia bo innych nie mam😀
.
Edit: z T w ciąży, raz że to była ciąża po poronieniu, dwa że pandemia, to miałam 300krokow dziennie po mieszkaniu, a teraz robie 7-10tys , pływałam z T w basenie i chodzę w góry 😂 teraz dziecko chyba by mi samo wyskoczylo😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2023, 14:11
-
madziulix3 wrote:Owulacja w 9 dc, trzy dni temu próg 9,20 już straciłam nadzieje na ten cykl… a wczoraj cień na dwóch testach, dzisiaj kreseczka ściemniala. Także módlcie się za nas i trzymajcie kciuki proszę ❤️
madziulix3 lubi tę wiadomość