Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai mam tak samo 🙈
Dzisiaj byłam na krzywej, miałam zle przeczucia ale na szczęście wyniki w normie 😅 O dziwo glukoza o smaku cytrynowym weszła jak złoto ale o 10 marzyłam o kanapce z pomidorem i ogórkiem małosolnym 😂Ounai, Suszarka lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Zulu, cytując klasyka Zenona M.: "Jak do tego doszło? Nie wiem" ale przegapiłam zdjęcie 😓😓😓
Poproszę raz jeszcze 🥰 i cieszę się że nie masz cukrzycy 💪
My dziewczyny jedziemy dzisiaj na urlop nad Jezioro Białe 🥳🥳🥳 ma być czasem słońce, czasem deszcz 😅 ale najważniejsze że wyrywamy się z domu 😁 jedziemy obładowani jak cyganie 🙈 ale tak to jest jak się jedzie autem i ma się (teoretycznie!!) nieograniczone miejsce 😂Wik89, Nowastaraczka, Iryska, KarolinaMaria, Zulugula, Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Taak, my tez zawsze obladowani, niewazne czy na tydzien nad morze czy na weekend do tesciow 😅
Udanego urlopu!😘
Zulu, ja tez sie nie zalapalam na fotke
Ale malutko przytylas!
Ja w tej ciazy przytylam mniej niz z Guciem, mam mniejszy brzuch, az jestem zaskoczona biorac pod uwage, ze z tego co piszecie to zwykle w kolejnej ciazy brzuch jest duzo wiekszy
Wlasnie ide na badania krwi przed czwartkowa wizyta, ciekawa jestem ile juz coreczka wazy
I czy to bedzie ostatnia wizyta w tej ciazy czy nie
Zulugula, Annia lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023