Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anniu jeśli lalka to chyba taka w stylu bobas, Iga teraz zawzięcie karmi, przewija, wozi w wózku itd. Ma drugą lalkę Paola Reina (w stylu Barbie) ale nie jest zainteresowana póki co wcale 🙈 jak nie lalka to może jakiś dziewczyński zestaw LEGO? Albo Play Doh? Fajny drobiazg dla takiego malucha to dziecinna szminka (ostatnio w smyku były przy kasie z bajkowymi motywami) oraz oczywiście ozdoby do włosów.
Annia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Aniu- jeśli pytasz czy moje dziecko bawi się lalkami Barbi to wstawiam zdjęcie
a tak poważnie to Mela dostała taki domek w prezencie od znajomych którzy się wyprowadzali a w nowym mieszkaniu nie mieli miejsca. U nas się sirawdzza, dokupilam lalkę barbi mamę i corke i zajmuje ja to na jakiś czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2023, 20:26
Lalia, Nowastaraczka, Annia, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Muszę jutro rano kupić prezent dla 3 letniej dziewczynki. Czy to już moment na lalkę Barbie? Niestety nie wiem co lubi...
Edit
Ale ma też taki domek jak Amelka i w nim ma te mini lalki simba eve i bawi się nimi tylko wszystkie są nagie i bez butówWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2023, 09:11
Annia lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko oficjalnie odpieluchowane w dzień ❤️❤️❤️ na noc jeszcze jej zakładam pampersa ale budzi się z suchym i od razu wola nocnik, wiec odczekam te mityczne 2 tygodnie. Zaczęłyśmy w sobotę tydzień temu, na początku były tak z 2 wpadki dziennie ale już jest super!
Ounai, Nowastaraczka, Suszarka, KarolinaMaria, Lalia, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ladyo, kuzynka Leosia ma taki domek i to jak kiedys sie bawili razem bylo niesamowite 😂 ona byla mamą on tatą kenem i jezdzil do pracy jakims rowerem a ona mowila mu zeby byl ostrożny, usmialam się z nich (oczywiscie wewnetrznie)
Ladyo, KarolinaMaria, Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny! Wybrałam taką większą lalę.
Play Doh nikomu nie kupię... Nie chce tego robić komuś innemu i dowalać mu tyle sprzątania.
Odkąd sami dostaliśmy kilka razy PlayDoh to już nikomu więcej nie daje. Hahahaha.
Miałam się dzisiaj mega wyspać (bo Mikołaj rano mnie budzi o 6.30....), no to Adaś zaliczył najgorszą noc od kilku tygodni.Myślę, że w brzuchu go wierci po szczepionce na rotawirusa w czwartek... Za to Mikołaj w górach pospał do 10 (!!!!!).
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Madziulix, przykro mi
U nas adaptacja dwa ostatnie dni sierpnia po 2 h z rodzicem, a od 1.09 juz normalnie start przedszkola
Zobaczymy jak bedzie
U Gucia w grupie bedzie 18 dzieci, takze w miare kameralnie jak na publiczne przedszkole i to mnie cieszy
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Pozdrawiamy z gilochami. Sierpień a my wszyscy przeziebieni jak jesienią 🤧
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2023, 14:45
Ladyo, KarolinaMaria, emdar, Zulugula, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Enigva Malwinka jest przesłodka!!! No naprawdę, jest taaaaaka urocza, nie mogę się napatrzeć ❤️❤️❤️ My tez chorujemy, ja byłam strasznie chora tydzień temu a teraz mój M. 3 dni z gorączka. Na szczęście już dochodzimy do siebie
-
My wróciliśmy dziś od mojej rodziny mieszkającej na wsi. W tym roku każdy weekend sierpnia mamy wyjazdowy, co jak na mnie - domatorkę - coś niespotykanego 😂 jeszcze chwilę i dojdę do perfekcji w trybie pakowanie-rozpakowywanie-pranie-pakowanie jak nasza Zulu 😁 choć Zulu to pewnie jakaś asystentka pakuje 😎
Za tydzień jedziemy na koncert do Warszawy... sami, bez Mati. To nasz pierwszy taki wyjazd bez niej. Zaliczyła już parę nocowanek u dziadków, ale zawsze byliśmy w tym czasie w naszym domu, a teraz ruszamy w Polskę 🫢
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2023, 16:53
Annia, Lalia, Wik89, Zulugula, Nowastaraczka, Suszarka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ladyo wrote:Enigva Malwinka jest przesłodka!!! No naprawdę, jest taaaaaka urocza, nie mogę się napatrzeć ❤️❤️❤️ My tez chorujemy, ja byłam strasznie chora tydzień temu a teraz mój M. 3 dni z gorączka. Na szczęście już dochodzimy do siebie
Ja to już mam dosyć, chodzę i smarkam 😵💫 mam nadzieje ze to znaczy ze jesień przejdziemy łagodnie 🤣 tak się łudzę 🤣🔸28 lat
Annia, jedziemy na Dawida Podsiadło. Byliśmy na Taco&Podsiadło na Narodwym w 2019 r., jeszcze przed Matyldą, wtedy to był taki szalony wyjazd we dwoje i teraz jedziemy z sentymentu ❤️ bilety kupowaliśmy 10 miesięcy temu w moje urodziny, a tydzień temu okazało się, że Emdar na luzie odkupiła od znajomej, dlatego planujemy się spotkać na szybko przed wejściem na stadion 🥂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2023, 20:28
Wik89, Nowastaraczka, Lalia, Annia, Zulugula, Suszarka, MoTyLeK🦋, Tajka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Annia, byłyśmy "ekipą" że studiów, a dokładniej moja przyjaciółka, jej współlokatorka z akademika, dwie siostry, sąsiadka z wynajmowanego mieszkania, szwagierka. Trzymałyśmy się tak razem na studiach i później po studiach. No i była roczna Amelka bo nie miał kto z nią zostać. Ponarzekałyśmy na chłopów, powspominałyśmy, wypiłyśmy morze alkoholu, zrobiłyśmy grilla i ognisko. Ze szwagierką przyjaciółki widziałam soe ostatni raz 10 lat temu a wczoraj dawałyśmy czadu jakbyśmy sie widziały tydzień temu. To jest taka przyjaźń, która nie zna wpływu czasu. Zawsze dobrze sie ze sobą czujemy, nieważne czy w makijażu czy bez, czy ważymy po 50kg czy po 80kg, czy widziałyśmy się ostatni raz tydzień czy kilka lat temu. Na pewno każda z Was ma takie przyjaciółki więc wiecie co mam na myśli. I przyznam, że brakowało mi ich i mam nadzieję, że jak już ruszyło to będziemy się widywać częściej
Annia lubi tę wiadomość