Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Karo Emdar ale Wam zazdroszczę 🙈 jestem wielka fanką Dawidka ale spóźniłam się z biletami 🥹 już od 2 miesięcy zapowiadam staremu, że jak będzie za rok to na 200% się wybiorę a on zostanie z dzieciakami 😁
KarolinaMaria, Lalia lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Karolina zazdroszczę!!! Ja również mam te bilety i kupowałam dokładnie rok temu ale już wiem na 100% ze nie dam rady być i jutro wystawie na sprzedaż te bilety 😭😭. Trochę postoje i bolą mnie nogi i ręce.. wczoraj byłam na imprezie w moim rodzinnym mieście i dosłownie byłam z 2,5h a wracając zaciskałam zeby z bólu zeby nie płakać 😥 nie marże o niczym innym aby urodzić i zeby to się zakończyło..starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Dziewczyny pamiętacie kiedy wasze dzieci miały szczepienie na meningokoki? Nam dzisiaj powiedziała w przychodni, że możemy przyjść za 2 tygodnie. Ale teraz sprawdziłam w książeczce Gustawa i jego pierwszą dawką szczepiłam jak miał 11 miesięcy. Nie pamietam czemu w sumie tak późno 🤔
-
Inga, Olek pierwszą dawkę dostał jak miał 9 miesięcy, a Kacperek jak teraz skończył 7 miesięcy.
Z tego co wiem to można szczepić dużo wcześniej (co jest nawet wskazane, bo najczęściej chorują maluszki), ale my czekaliśmy do tego drugiego półrocza życia gdzie już nie ma żadnych innych szczepionek żeby nie robić kumulacji 🙂 -
Dzięki dziewczyny 😊
Zulu jeszcze ciężko o jakiś stały rytm dnia, bo w sumie śpi w dzień różnie, raz prawie cały dzień a innym razem ma turbo drzemki 😅 Ale na noc zasypia zazwyczaj około 20/21 i później już tylko karmienia co 3/4h, więc całkiem nieźle 😊
Żyjemy ostatnio w jednym wielkim chaosie, ale podjęliśmy decyzje że sprzedajemy nasze mieszkanie i kupujemy większe. Ale liczba rzeczy które trzeba ogarnąć to masakra 😅 Mam nadzieje, że finalnie uda nam się wszystko dograć i kupić coś nowego 😊Zulugula, Lalia, Annia, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy 😊 my już mamy znalezione mieszkanie, chcemy w tygodniu podpisać już wstępną umowę. Ale dopóki nie będziemy mieć kluczy to jakoś mi ciężko w to uwierzyć 😅 Bo jednak musimy po drodze sfinalizować sprzedać obecnego mieszkania, musimy dobrać kredyt i trzeba to wszystko zgrać jakoś w czasie. Ale trzymajcie kciuki ✊🏽
Iryska, Lalia lubią tę wiadomość
-
Mieszkanie ma 119m, układ całkiem fajny 😊 plus taki, że mieszkanie jest już gotowe, blisko centrum a nam na tym zależało, żeby przede wszystkim był blisko tramwaj. Niestety takich dużych mieszkań jest mało, wiec nie było za bardzo w czym wybierać 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2023, 13:24
Annia, Zulugula, Suszarka, Lalia, Ounai, edka85 lubią tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Dziewczyny pamiętacie kiedy wasze dzieci miały szczepienie na meningokoki? Nam dzisiaj powiedziała w przychodni, że możemy przyjść za 2 tygodnie. Ale teraz sprawdziłam w książeczce Gustawa i jego pierwszą dawką szczepiłam jak miał 11 miesięcy. Nie pamietam czemu w sumie tak późno 🤔Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Aniu w najbliższy czwartek mam prenatalne 😱 pierwszy raz w tej ciazy zabieram ze sobą małżonka
brzuszek już widoczny, ale to w sumie trzecia ciąża, to co się dziwić. Inga wow, świetne mieszkanie! Bardzo fajny układ i spore
ideolo! My jesteśmy na podobnym etapie, tzn podpisaliśmy umowę przedwstępna na sprzedaż naszego mieszkania i umowę przedwstępna na kupno domu. Teraz czekamy aż nasi kupujący dostaną kredyt, a przez te kredyty 2% wszystko już się ciągnie prawie 2 miesiące! Strasznie mnie to stresuje, tym bardziej ze właściciele domu co chwile pytają czy już coś wiemy 🤦♀️