Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:Właśnie dzwoniłam do tej babki z przedszkola bo mnie zaciekawiła ta pościel. Mówiła że dla dzieci, które nie mają drzemek nie robią leżakowania, więc Michałek nie musi mieć pościeli.
Zulu, ja bym uciekała od tej baby gdzie pieprz rośnie. To jakiś monster. -
A ja dyrektorce przedszkola napisałam ze Bartus w dalszym ciągu nie jest odpieluchowany to odpisała mi ze nie jest to dobry moment bo za dużo zmian w jego życiu i ze mam poczekać aż wszystko się ustabilizuje i pomogą w jego odpieluchowaniu jeśli zauważa gotowość ❤️❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2023, 15:57
KarolinaMaria, Zulugula, Suszarka, emdar, edka85 lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Zulu, niestety klapa. Ale totalnie się tym nie spinam, widzę po waszych historiach, że z odpieluchowaniem jest naprawdę różnie. Matylda wróci do żłobka w pampersie i będziemy próbować dalej.
Lalia, Zulugula, veritaa, patrycja92, emdar, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karolina, na spokojnie, przyjdzie ten moment. Moja Ania jest prawie pół roku starsza od Twojej Mati i zobacz - dopiero teraz załapała. I nagle z dnia na dzień zaczęła robić bez wpadek. Nawet rano pamięta, żeby nasikac tam gdzie trzeba
Także u ciebie to też kwestia czasu.
Verita, super podejście ma ta placówka.Iryska, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Suszarko, Ty dzisiaj świętujesz, prawda? 🎂Kochana, życzę Ci znalezienia ekstra pracy z wysoką pensją, opcją homeoffice, luxmedem lub innym medicoverem, kartą multisport, owocowymi czwartkami, paczkami na święta, wyjazdami integracyjnymi i przede wszystkim mądrym szefem! A w życiu osobistym spokoju ducha, zdrowia, miłości i jak najwięcej przyjemności 🥳
Ladyo, Lalia, Suszarka, Zulugula lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Suszarko, Ty dzisiaj świętujesz, prawda? 🎂Kochana, życzę Ci znalezienia ekstra pracy z wysoką pensją, opcją homeoffice, luxmedem lub innym medicoverem, kartą multisport, owocowymi czwartkami, paczkami na święta, wyjazdami integracyjnymi i przede wszystkim mądrym szefem! A w życiu osobistym spokoju ducha, zdrowia, miłości i jak najwięcej przyjemności 🥳
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Dzięki Zulu 😘 rano była u mnie przyjaciółka, dostałam giga filiżankę z napisem *eliksir cierpliwości* 🤣 czekam jeszcze na urodzinowe kwiaty od rodziców, to taka tradycja już od wielu lat, więc jestem pewna że będą 😁 mąż rano złożył mi życzenia, prezent sobie sama wybrałam (smartwatcha), może jak wróci z pracy to skoczymy z dziećmi na lody 👌
Zulugula lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ja po wczorajszym zebraniu w żłobku jestem dobrej myśli. Żłobek z zewnątrz trochę PRL, ale w środku spoko, sale elegancko wyposażone, są nawet oczyszczacze powietrza. Pani dyrektor całego zespołu żłobków taka średnio przyjemna, ale pani która zarządza naszym żłobkiem - super. Akurat wychodziło duzo dzieci do domu i wszystkie zadowolone, od maluszków do starszaków. Wśród rodziców nowych dzieci jest jak się okazuje 3 moich znajomych, z tym że wszystkie te dzieci idą do maluszków. Z Jagodą do średniej grupy idzie 17 dzieci.
Mamy adaptację 4 i 5 września, i wtedy idziemy razem od 8 do 9:30. Mamy wtedy przekazać paniom wszystkie ważne informacje o dzieciach. Niestety pierwsze co muszę powiedzieć to że Jagoda bardzo gryzie, niech mają to na uwadze. Poza tym na pewno muszę powiedzieć że ma rogowacenie mieszków bo naprawdę są okresy że wygląda to jak poważna choroba skóry 🙈
Te dwa dni adaptacyjne będą mega trudne logistycznie bo muszę zostawić Igę przed 8 w przedszkolu, pewnie przeżyć w szatni dramę z Jagodą na rękach i potem sru do żłobka na 1.5h, i później pojedziemy z Jagodą odebrać Igę.
Polecam bardzo książeczkę Feluś i Gucio idą do przedszkola, moim zdaniem super - poruszone są między innymi tematy trudnego rozstania i tęsknoty za rodzicem, jest też dość dokładnie opisane jak wygląda dzień w przedszkolu, są ładne ilustracje które można samodzielnie opowiadać i odnosić osobiście do dziecka.Zulugula lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ile nowych przedszkolaków będzie 😍 powodzenia dla wszystkich na adaptacji, oby poszło gładko 🩵✊🏽
Ja się cieszę, że mamy to za sobą i Gucio już 3 miesiąc chodzi do przedszkola. Ale jak się przeprowadzimy to raczej i tak czeka nas znowu zmiana, a szkoda bo przedszkole ma teraz bardzo fajne -
Suszareczko również dołączam się do życzeń! Dużo zdrówka i cierpliwości 🥰
Suszarka lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Suszarko, spełnienia marzeń 🌷 obyś zawsze była spełniona mamą i żoną 🥰
Maja idzie do mlodszej grupy przedszkolaków od listopada, jak skończy 2.5 roku. Też się obawiam jak to będzie, są tam 4 latki, ale z drugiej strony się cieszę, bo jest już taka mądrusia, że fajnie jakby robiła coś więcej niż w żłobku 😊Suszarka lubi tę wiadomość