Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inga28 wrote:Dziewczyny pamiętacie kiedy wasze dzieci miały szczepienie na meningokoki? Nam dzisiaj powiedziała w przychodni, że możemy przyjść za 2 tygodnie. Ale teraz sprawdziłam w książeczce Gustawa i jego pierwszą dawką szczepiłam jak miał 11 miesięcy. Nie pamietam czemu w sumie tak późno 🤔
Gabi miala pierwszą jakoś 2 miesięce temu, po pół roku, a drugą wczoraj, czyli mając prawie 8 miesięcy. Kolejna chyba po roku. -
Jesteśmy po badaniach prenatalnych 1 trymestru
wszystko dobrze, dzidzia zdrowa, prawdopodobnie chłopiec 😱
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2023, 21:51
Iryska, Enigvaa, KarolinaMaria, Suszarka, Lalia, Wik89, Zulugula, MoTyLeK🦋, Ounai, Nowastaraczka, Tajka, Annia, Ewa88 , asias86, Anet.kaa, Ulaa lubią tę wiadomość
-
Ja przyznam szczerze tez jakoś czułam ze to chłopiec
chociaż wiadomo, jeszcze wszystko może się zmienić, bo to taka wstępna prognoza
najważniejsze ze maleństwo jest zdrowe ❤️ teraz wreszcie trochę odetchnęłam, jednak dobre wyniki na badaniach prenatalnych bardzo uspokajają.
Suszarka, Wik89, Ounai lubią tę wiadomość
-
P.s. Zulu ja bym się chętnie zarejestrowała z Twojego linka ale już korzystam z allegropay
chociaż dzisiaj kupiłam materac hilding (już tu polecany, tylko ze dla dorosłych) i dostałam 100 monet czyli zniżkę na 100 zł 😱 może ktos potrzebuje materaca i tez mu wejdzie, to podrzucę linka do sprzedającego
nie trzeba płacić allegropay.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2023, 18:00
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulu - maja różne rodzaje, ale ogólnie na wszystkie hilding ponad 1000 zł jest 100 monet. Albo ogólnie jak kupisz dwie rzeczy z kategorii materace powyżej 1250 zł (można chyba próbować materac i topper) to jest rabat na 150 zł. My i tak mieliśmy kupić materac i nie wiedziałam ze jest 100 monet. Kupiłam rano, a teraz zamawiam J. książki do angielskiego a tu w moich kuponach 100 monet z materaca
https://allegro.pl/oferta/materac-160x200-hilding-fandango-kieszeniowy-8973704452
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Ounai, zdrówka dla Marty! 🥳🥳🥳 pamiętam Twoje litry eksytocyny i sexy lekarza 🤭
Suszarka, Ounai lubią tę wiadomość