Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Ja właśnie maluję tshirt na jutrzejszy dzień kropki 😃
W razie czego polecam- Action, farby do materiałów 13zl za 4 kolory(my braliśmy2 sety), białe tshirty 11zl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2023, 23:42
Iryska, emdar, Zulugula lubią tę wiadomość
-
O Dzień Kropki, fajne, nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest. Nasze przedszkole nie bawi się jak widać w pół środki, od razu korki od wina 🤣( dobrze wiedzą co rodzice ich bombli robią w czasie wolnym😁) .
Ounai, no chyba nie mam wyjścia. Dla dziecka wszystko 😅Ladyo, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulu, fajny patent
U mnie syn sam zaplanował, że narysuje na kartce kropki i tą kartkę sobie przyklei na bluzkę. Taki był dumny ze swojej pracy, że aż kazał zrobić mi zdjęcie tego dzieła przyczepionego do ubrania 😁
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulu w przedszkolu nieco lepiej, tzn. Nie płacze odkąd oczy otworzy, tylko zazwyczaj ma kryzys dopiero przy wejściu do sali. Wczoraj ją odebrałam i nie była spłakana także jest progres. Generalnie od wczoraj zostaje na godzinkę leżakowania, do około 12:30, będziemy stopniowo ten czas wydłużać. Po przedszkolu niestety daje o sobie znać regulacja emocji i mamy krzyki, płacze, awantury i bunty. W żłobku za to J ma kryzys na całego, wczoraj płakała już w szatni i nie chciała butów zmienić, a dziś płacz był już jak ją w domu ubierałam do wyjścia. W ciągu dnia ciocie mówią że nie jest najgorzej, je i czasem nawet ma małą drzemkę. Jak minie kryzys to zacznie zostawać na standardowe leżakowanie, teraz odbieram ją koło 11:20.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2023, 10:52
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2023, 12:06
Zulugula, Nowastaraczka, emdar, Inga28, Suszarka, MoTyLeK🦋, Enigvaa, AgataAgatka, kiniusia270, asias86, KarolinaMaria, edka85, Ladyo, Annia, Ounai, Ewa88 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulugula wrote:Suszarko a Ty jak się masz w tym wszystkim? Na pewno dziewczynki lada tydzień się zaadaptują ale wiem, że teraz może być bardzo trudny czas dla rodzica 🫂
Zulugula, Iryska, emdar, KarolinaMaria, veritaa lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022