Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Ja właśnie maluję tshirt na jutrzejszy dzień kropki 😃
W razie czego polecam- Action, farby do materiałów 13zl za 4 kolory(my braliśmy2 sety), białe tshirty 11zl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2023, 23:42
Iryska, emdar, Zulugula lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Wik, jestem pełna podziwu dla Twojego pełnego spokoju opisu porodu. Bardzo fajnie się go czyta. Cieszę się, że masz takie dobre wspomnienia mimo powikłań po. Też czekam aż się pochwalisz małą Łucja. Daj znać kiedy wychodzicieBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
O Dzień Kropki, fajne, nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest. Nasze przedszkole nie bawi się jak widać w pół środki, od razu korki od wina 🤣( dobrze wiedzą co rodzice ich bombli robią w czasie wolnym😁) .
Ounai, no chyba nie mam wyjścia. Dla dziecka wszystko 😅Ladyo, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Zulu, fajny patent
U mnie syn sam zaplanował, że narysuje na kartce kropki i tą kartkę sobie przyklei na bluzkę. Taki był dumny ze swojej pracy, że aż kazał zrobić mi zdjęcie tego dzieła przyczepionego do ubrania 😁
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Zulu w przedszkolu nieco lepiej, tzn. Nie płacze odkąd oczy otworzy, tylko zazwyczaj ma kryzys dopiero przy wejściu do sali. Wczoraj ją odebrałam i nie była spłakana także jest progres. Generalnie od wczoraj zostaje na godzinkę leżakowania, do około 12:30, będziemy stopniowo ten czas wydłużać. Po przedszkolu niestety daje o sobie znać regulacja emocji i mamy krzyki, płacze, awantury i bunty. W żłobku za to J ma kryzys na całego, wczoraj płakała już w szatni i nie chciała butów zmienić, a dziś płacz był już jak ją w domu ubierałam do wyjścia. W ciągu dnia ciocie mówią że nie jest najgorzej, je i czasem nawet ma małą drzemkę. Jak minie kryzys to zacznie zostawać na standardowe leżakowanie, teraz odbieram ją koło 11:20.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2023, 10:52
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2023, 12:06
Zulugula, Nowastaraczka, emdar, Inga28, Suszarka, MoTyLeK🦋, Enigvaa, AgataAgatka, kiniusia270, asias86, KarolinaMaria, edka85, Ladyo, Annia, Ounai, Ewa88 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulugula wrote:Suszarko a Ty jak się masz w tym wszystkim? Na pewno dziewczynki lada tydzień się zaadaptują ale wiem, że teraz może być bardzo trudny czas dla rodzica 🫂
Zulugula, Iryska, emdar, KarolinaMaria, veritaa lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022