Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem jestem, urodzilam juz o 15.15, porod wspanialy, bez znieczulenia i z pelna ochrona krocza, juz mialam do Was pisac ale dostalam o 19 strasznie duzego krwawienia, niestety skonczylo sie lyzeczkowaniem pod krotka narkoza, potem bylam w sali pozabiegowej, przetaczali mi krew i dawali osocze, kroplowki z oxy na obkurczanie, woec dopiero wrocilam na sale poporodowa i sie karmimy i moge cos napisac
Ale jestem juz zmeczona teraz, bo jeszcze nie mialM takiej chwili na odpoczynek po porodzie, byla adrenalina jeszcze przez ten zabieg
Ogolnie porod b fajny, jestem bardzo zadowolona. Napisze wiecej jutro 😘
Dzieki za ✊ 😘Lalia, Inga28, Suszarka, Zulugula, emdar, Iryska, KarolinaMaria, Ladyo, MoTyLeK🦋, Ounai, Annia, Ewa88 , Enigvaa, Ania81, kiniusia270, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
O matko wik gratulacje!! ❤️❤️ czekam jutro na pełna relacje 🥰 ale bardzo zazdrosze ze jesteś już po 💪
Ja Was dziewczyny podczytuje czasami w nocy właśnie na takich przerwach sennych.. ale nie mam siły nic pisać.. mam wrażenie ze przechodzę przez to samo co kiedyś pisała Qunai wiec nie chce się tutaj bardzo użalać nad swoim stanem 😢 jutro mam wizytę u swojej prowadzącej wiec się dowiem czy ciąża będzie wcześniej rozwiązywana czy czekam do naturalnego rozpoczęcia.
Mały zaczął od wczoraj przedszkole, adaptacji jako takiej nie mieliśmy został do 12.30. Nastawiłam się ze będzie lepiej ale przy wejściu trochę płakał bo chciał wejść ale z tatem, i koło południa tez pojękiwal ze chce do taty ale Pani go szybko zagadala i zapomniał do tej 12.30. Dzisiaj mam nadzieje ze będzie lepiej. ☺️
Myśle nad zaszczepieniem nad grypa.. szczepiliscie? Za chwile będę mieć maluszka a wiadomo ze prędzej czy później synek coś przyniesie ze żłobka i pediatra sugerowała mi szczepienie.
Życzę wszystkim chorowitkom powrotu do zdrówka, LadyO 💪Ladyo, Wik89 lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
nick nieaktualny
-
Iryska wrote:Jestem matką roku, dzisiaj pasowanie przedszkolaka a ja zapomnialam dać mu galowego stroju😕😕 Wystąpił w bluzce z koparką 😭😭
Iryska, Lalia, Annia lubią tę wiadomość