Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
No to i ja się pochwalę troszkę. Nie chudnę, ale za to regularnie biegam i w moje 38 urodziny, 22 października startuję w pierwszych w życiu zawodach, mam już numer startowy- 447 🙈 Nie wiem co mi do łba strzeliło ze wpłaciłam to wpisowe, więc teraz nie mam wyjścia muszę regularnie wychodzić 😂. Ale nie byłobynie w tym miejscu gdyby nie Anetka i Sylwucha które są najlepszymi doradcami w temacie biegania, nigdy Was nie zleją i zawsze pomogą 😍
Suszarka, emdar, Zulugula, KarolinaMaria, Iryska, Annia, Enigvaa, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Wik, Łucja jest przeurocza! Jak odnajdujesz się w roli mamy dwójki?
Irysko, mi się wydaje, że mowa jednak u 3latka powinna być zrozumiała dla innych w jakimś stopniu. A im szybciej popracujecie z Michałkiem nad tą sprawą tym szybciej mu się "poprawi". Jak twoje samopoczucie?
A u nas... W sobote jedziemy do Kołobrzegu, a Mikołaj właśnie zaprezentował 38.4 i katar. 🤬
Chyba pobije Cię, jutro o 7 lot do Turcji i Oliwka od południa glut i 37. 5 juz 😵Zulugula lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Iryska wrote:Raczej odpowiada, widzę że ok 18 km mamy na Kostuchnę. Dzięki! ❤️Odezwę się jak cos, bo w Mikołowie w tej poradni ciężko może być z logopedą bo tam mają dużo dzieci już. Jeszcze będę pytać u nas w przedszkolu, może prowadzą jakieś zajęcia. Ale nie wiem jak to funkcjonuje, bo to prywatne przedszkole.
Iryska lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Zulugula, no właśnie Michaś zamienia k na t i też np. zamiast "już" mówi "jut". No i o sobie mówi w 2 os l poj. "Ty układasz" "ty idziesz". Nie wiem czy to też jest zaburzeniem mowy?
-
Cześć wszystkim podczytuje Was ale ciagle nie miałam czasu napisać 🙈
Wczoraj miałam wizytę, niestety szyjka miękka i skrócona, mam nakaz leżenia i brania luteiny przez tydzień. We wtorek mam iść na IP i moja lekarka jeszcze raz zbada czy jest poprawa, jeżeli nie to mam zostać na oddziale 😳
Miałyście taka sytuacje? Nawet nie wiem co spakować do walizki w razie co bo nie wzięłam się jeszcze za wyprawkę bo dopiero przeszłam na l4. Powiem Wam, że lekko się zestresowałam bo tu jeszcze 6 tygodni do ciąży donoszonej 😞
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Kinia ja miałam tak w obu ciążach, w pierwszej dostałam sterydy na rozwój płuc u dziecka a w drugiej miałam już założony pesser, ale w gabinecie u mojego ginekologa, nie musiałam iść do szpitala. A który masz teraz tydzień i jaka dlugosc szyjki?
-
Do południa chyba wszystko zamówiłam na co trzeba 🙈 Jak coś mama przyjedzie, żeby pomoc przy Stasiu bo mąż może nie dygnąć wszystkiego logistycznie.’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
kiniusia270 wrote:Do południa chyba wszystko zamówiłam na co trzeba 🙈 Jak coś mama przyjedzie, żeby pomoc przy Stasiu bo mąż może nie dygnąć wszystkiego logistycznie.
Edit
Natomiast mama może okazać się pomocna w wypraniu i przygotowaniu wyprawki. Moja trz mi prasowała ubranka dla Marty jak leżałam na patologii;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2023, 17:01
kiniusia270 lubi tę wiadomość
-
Lalia, jak tam sytuacja w przedszkolu Olka?
Zulu, jak dziś tętno?
Kiniusia, Baśka nieźle Was straszny, niech się jeszcze trochę wstrzyma.
Wik, jak się czujesz? Jest już trochę bardziej 'realnie'?'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm