Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Nie przejmujcie się. Ja jakieś 3 tygodnie temu stojąc przy kasie usłyszałam "to już końcówka chyba" odpowiedziałam "noooo, jeszcze trochę zostało..." na co Pani ekspedienta zapytała "to ile? Z miesiąc?" A ja na to odpowiedziałam "niestety jeszcze 3". Trochę głupio jej było. Mi też
A tak serio to też trzeba zrozumieć tych ludzi. Ciąża to nie jest codzienny stan i łatwo urazić ciężarna. Np staramy się o dziecko długo, jest połowa ciąży a jakaś dziewczyna ma mały brzuch. I nikt nie reaguje bo nie wie czy gruba czy w ciąży. A ona może czuć się urażona. Mi też głupio było jak powiedziałam o ciąży kolegom z pracy, wydawało mi się że już widać i to mocno a dla nich wyglądałam jakbym się roztyła. Potem w drugą stronę, ktoś liczy że brzuch jednak nie jest wielki a dla obcych wydaje się być duży. Przed porodem denerwują teksty typu "jeszcze nie urodziłaś?" albo pytania "urodziłaś już?". Tak już niestety będzie do samego porodu, nic nie poradzimy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejo 😊 ja przyjechalam wczoraj z Julką do rodziców więc mam wakacje🤣 ide zaraz Na shopping do pepco 😎💸💸💸
Koleżanka wczoraj mi zaproponowała ze zrobi nam ZA DARMO❤ sesję brzuszkowo/rodzinno/małżeńską 😜 ale jakoś pod koniec sierpnia 😊 jestem zachwycona ❤ juz szukam inspiracji do sesji😍
I HIT na dziś poczułam i ZOBACZYŁAM dziś ruchy dzidzi 😍😍😍😍😍Zulugula, SzalonaOna, doomi03, dmg111, Lalia, casteam, kar_oliv, Edyciak, Ounai, Ewe, Annia lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualnykkasia wrote:Hejo 😊 ja przyjechalam wczoraj z Julką do rodziców więc mam wakacje🤣 ide zaraz Na shopping do pepco 😎💸💸💸
Koleżanka wczoraj mi zaproponowała ze zrobi nam ZA DARMO❤ sesję brzuszkowo/rodzinno/małżeńską 😜 ale jakoś pod koniec sierpnia 😊 jestem zachwycona ❤ juz szukam inspiracji do sesji😍
I HIT na dziś poczułam i ZOBACZYŁAM dziś ruchy dzidzi 😍😍😍😍😍
Idź poszalej i pochwal się później co kupiłaśkkasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycasteam wrote:
Ja będę robiła na pewno, chociaż plener o tej porze raczej odpada, pójdę jeszcze na makijaż profesjonalny i włosy 😁Lalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia na boboland24 do końca weekendu są wózki Tutis na promocji -10%. My kupujemy bo pierwszy raz wyhaczylismy promo na ten wózek
Lalia lubi tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
nick nieaktualnyMaggi110818 wrote:Ja będę robiła na pewno, chociaż plener o tej porze raczej odpada, pójdę jeszcze na makijaż profesjonalny i włosy 😁
Ja mialam sesje na początku marca. Malowała mnie i czesala fotografka. Dziewczyna po ASP.
Jak jechaliśmy to była pogoda bardzo mglista. Jak dojechalismy wyszło słońce -
dziewczyny mam wyniki morfo i 3 parametry odbiegają od normy, wiecie co to może oznaczać?
wyslę też sms ginowi, mam nadzieję , że odpisze
wbc mam 10,6 przy normie 3,5-10
hct mam 34,9 przy normie 37-47
mchc mam 35,8 przy normie 31-35
tsh skoczyło do 2
hbs nierekatywny
mocz leukocytów sporo bo 6-10 wpw
nablonki plaskie dosc liczne
to chyba stan zapalny??Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2020, 12:25
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula, Iryska, Edyciak, Lalia, kar_oliv, dmg111, KarolinaMaria, doomi03, kic83, Annia, SzalonaOna, Evelle28, Ewe, Inaa89, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
kiniusia270 wrote:Lalia na boboland24 do końca weekendu są wózki Tutis na promocji -10%. My kupujemy bo pierwszy raz wyhaczylismy promo na ten wózek
Kurcze, ale ja nie kupię wózka w 11 tygodniu 🤣🤣
Ja bym go chciała jeszcze na żywo zobaczyć 🙈
Ale ja go z miesiąc, dwa temu widziałam już w takiej promocji, więc mam nadzieję że jak będę na takim etapie ciazy jak Ty to znowu będzie w promocji 😘
Który kolor w końcu kupujecie? 😍😍😍 -
A ja wczoraj miałam gości ,męża kuzyn przejazdem nas zaskoczył i mówię do męża ubiorę się obcisle i wypne brzuch żeby było widać że ciąża, a nie gruba żona (Widzialam.sie 1 raz z jego kuzynem i nie wie o ciąży ) a mąż do mnie noo.. A ja tylko wzrok na niego on chyba sam niewiedzial co powiedział i jakie ryzyko podjął 😅
Mam zdjęcie moje 1 na forum 🐳🐋🐳🐋🐳
A co mi tam pokaże wam jak wygląda zaawansowana ciąża w 15 tygodniu 💙💗🙉🙈🙈🙉😬Lalia lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Sylwucha pięknie wyglądasz gdzie tam wieloryb. Ja jestem w 9 tyg a wyglądam ja ty tylko to nie dziecka a tłuszcz . Wydaje mi się że wciazy jest normalny wielki brzuch i to jest właśnie piękne.
Laila co do wyglądu słuchaj swojego faceta śni wiedzą lepiej. Mój na przykład okazuję się że ma chba jakiś ciążowy fetysz bo odkąd jestem w ciąży to jemu libido podskoczyło, i cały czas twierdzi że nie może się doczekać aż będzie już widać brzuszekSylwucha lubi tę wiadomość
7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
Sylwucha seksi ten wielorybek 😛
Kurde zestresowalam się tymi wynikami. Czytam w necie to te wyniki morfo nie odbiegaja dużo i jak na ciążę to są w miarę ok, tylko chyba żelazo będę musiala zasuplementowac
Tylko ten mocz slabo.. niby czasem mnie zapiekla cewka ale teraz juz wiecej pije i popijam zurawinkeSylwucha lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnySylwia, ale ty po prostu masz odstający ciążowy brzuszek i wyglądasz pięknie 😊 ja nic z wieloryba tam nie widzę 😉
Zulu, wrzuć fotkę całej morfologii, bo pojedynczych parametrów się nie interpretuje. Leukocyty mają prawo być podwyższone w ciąży, a w moczu masz ich 6?? To ja miałam 22, dziś robiłam ponownie i zobaczymy, co wyjdzie.Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość