Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia 😍😍😍😍 jaka Ty jesteś piękna, uśmiechnięta babeczka!!! 💚💚💚
Piękny masz brzusio 🤩🤩🤩🤩
Ja dzisiaj chodzę po domu z cebulą na głowie, bez makijażu, w staniku sportowym i szortach ogrodniczkach i wyglądam jak nieletnia ciężarna z marginesu społecznego 😂😂😂
Wzięłam się dzisiaj za segregację ubrań, bo nie robiłam jeszcze wymiany zimowo-letniej i dziewczyny, masakra 🤦♀️🤣🤣🤣
Z mojej jesienno-zimowej garderoby na jesień /zimę (3 ostatnie miesiące ciąży) w mojej szafie zostaną 1 jeansy i 1 legginsy ciążowe, 2 ciążowe t-shirty, a oprócz tego max 4 moje swetry 😂 dobrze, że mam jeszcze rozpinane kardigany, to będę się ratować 🤦♀️
Zaczęłam wyciągać letnie rzeczy i tu dramat 🤣 teraz (11+4!!!!) wchodzę w jedne moje szorty na gumce i to na styk, więc te 2 pary ciążowych to zbawienie 🙏3/4 moich sukienek opina się na biuście i podnosi do góry ukazując pełen poślad 😂
Mam kilka takich zwiewnych bluzeczek, pod które mieści się brzuszek i cyc 👌ale zawsze nosiłam je do białych rurek albo włożone w szorty, a teraz przez pas ciążowy nie mam w co włożyć i wyglądam jak barwny, zwiewny NAMIOT TURYSTYCZNY 🤣🤣🤣
WNIOSKI:
Na czas ciąży TYLKO dopasowane ubrania, albo chociaż dopasowana góra i luźny dół albo sukienki odcinane pod biustem bo inaczej w nawet najpiękniejszych ubraniach wygląda się jak kulka 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2020, 13:38
Sylwucha, dmg111, kic83, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:W ciągu 15 min wypiłam juz litr wody tak się przejelam 🤪 uszykowalam sobie kupkę 6szt butelek 0.5 i mam je wypic i tak co dzien
Dobry plan Zulu, ja też mam problem z piciem dużej ilości wody 🤦♀️ -
Lalia 😘😘😘
Lalia lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Sylwia jesteś śliczna! Ja mam taki brzuch przy jednym dziecku, więc nie ma co się przejmować ❤️
Dzięki dziewczynki 😘
Dmg, co do ciuszków, ja tez w wiele się nie mieszczę, a na szczęście mam dużo oversize 😉 i rozciągliwych szmat 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2020, 14:38
dmg111 lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Ja się już w nic nie mieszczę, więc wczoraj zamówiłam kolejne 5 spódniczek selfieroom, już będę mieć 9 😂
Kochana, a Ty je nosisz tak nad brzuszek, tak??
Bo ja właśnie potrzebuję czegoś takiego, w co można włożyć górę żeby chociaż trochę odzyskać kształtu 😂😂 -
Zulugula wrote:W ciągu 15 min wypiłam juz litr wody tak się przejelam 🤪 uszykowalam sobie kupkę 6szt butelek 0.5 i mam je wypic i tak co dzien
ciąży można brać, brałam od początku samego
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Dziewczyny, ja miałam stres dziś. Przyszła wypłata moja, oczywiście dwa dni za późno, ale to się wytnie. Wysłali mi za mało o 500 zl ponad... Dramat, musiałam dzwonić i prosić się o kasę, której oczywiście nie chcieli mi wypłacić. Masakra, co za ludzie. Nigdy z takim czymś się nie spotkałam... Nigdy. Ja nie wiem skąd biorą się tacy ludzie 😢"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
I wiecie co już na koniec tak się wkurzyłam, że powiedziałam im w nerwach, że na to jest sąd pracy.. Oni na to do mnie, że nie podpisałam im listy, że w pracy byłam to mówię no ale mam SMS, które wysyłałam do kursantów ze swojego prywatnego telefonu jako dowód, że w pracy byłam... To mi mówi "wyślę Ci ta kasę aby zamknąć Ci buzię..." 😯😯"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Zulugula wrote:Matko Natisz gdzie Ty pracowalas.. ale czelność
P.s. tak popijam żurawinke od kilku dni:)
Mam nadzieję, że pomoże 😊"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
A ja kupiłam alladynki w Biedrze za 35zl i szorty na gumce w Sinsay za 19zl i są super! Polecam
Choć musiałam szorty wymieniać, bo nie wiedziałam że weszłam już w rozmiar XL 😭
Za to moje dziecko wybrało buty za 230zl zamiast 160zl i kapcie do przedszkola za 70zł zamiast 50zl. Dobrze, że mąż wynegocjował rabat 50zl.Sylwucha, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Dmg super, to czekam na zdjęcie 😘
Ounai, to nieźle poszaleliście na zakupach 😁 ale jak warto było to tym bardziej czemu nie!!dmg111 lubi tę wiadomość
-
A ja akurat dziś wymyśliłam sobie że wybiorę się do urzędu złożyć wniosek o wymianę dowodu osobistego, myśląc naiwnie, że może wszyscy pojechali na długi weekend i akurat będą mniejsze kolejki 😂 ooo ja głupia... Wyczekalam się godzinę, może półtora (przestalam liczyć) trochę stojąc, trochę siedząc na laweczce w pobliżu "mojej kolejki"... Ah jak milutko... Za pare tygodni znów trzeba będzie postać jak przyjdzie mi odebrać dowód... Ale ponoć zazwyczaj te kolejki sa ciut mniejsze, a dziś czyli zaraz kolo dnia świątcznego jest taki szał.
Ja nie wiem czy ciąża wyprała mi umiejętność logicznego myślenia czy co, bo przecież tyle czasu pracowalam na terenie tego urzędu i nie pomyslalam durna ze dziś może być szał w ludziach 😂 mój mózg zmienia się w amebę! 🙄 -
Lalia wrote:Dmg super, to czekam na zdjęcie 😘
Ounai, to nieźle poszaleliście na zakupach 😁 ale jak warto było to tym bardziej czemu nie!!
A to moje zakupy za całe 54zl
dmg111, Lalia, KarolinaMaria, kar_oliv, Annia, Edyciak, SzalonaOna, Inaa89 lubią tę wiadomość