Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Heja heja! Kaja od 9:30 już po tej stronie brzucha! Kruszynka a ma 3370g i 54cm 🥰
Okazalo się że wczas cc bo wody były zielonkawe. Poza tym na szczęście bez przykrych niespodzianek podczas cc ale dlugo mnie zszywali i jeszcze drenaz założyli. Mąż trochę kangurował. Boli brzuch mocno, coraz bardziej:( mam wrażenie że kroplowki nic nie dają.
I hit. Kaja urodzila się z jednym zębem 🙈
Jeszcze nie wiem czy to wskazuje jakieś kłopoty ale może nie🤔
Gratulacje pochwal się zdjęciem tej kruszynki -
Zulu ja tam nic nie wiem o CC ale jak leżałam z dziewczyna po 3 cesarce to ona bardzo prosiła o morfinę i dostawała jej sporo przynajmniej tak mi mówiła ze by nie dopuścić do bólu. Może o Ty spróbuj albo niech inne dziewczyny się wypowiedzą 😉
Gratulacje mama ❤️❤️ ale śmiesznie z tym zębem 🙈 pierwszy raz coś takiego słyszę 😀starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Zulu gratulacje 😘
Lalia, problemy z uszami często idą w parze z przerostem trzeciego migdala ale nie zawsze. Córka też miała tylko raz zapalenie ucha, a migdał przerośnięty i prawdopodobnie do wycięcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2023, 14:52
6cs
11.04 II kreski ❤️
14.07 będzie dziewczynka ❤️
08.12 3685g i 56cm szczęścia ❤️ -
Zulu gratuluję. 😘😘😘Ja miałam pompę z morfiną (wszystkie Panie po CC dostawały) i nic mnie nie bolało póki ona szła. Czekamy na zdjęcie Kai. A czemu masz dren? Ostatnio też tak miałaś?
Irysko gratuluję zdrowego dzidziusia!
Motylku, trzymaj się. Dziewczyny już chyba wszystko napisały. Wiem, że cierpisz, ale musisz być silna dla własnych dzieci, żeby zapewnić im poczucie bezpieczeństwa w tym trudnym czasie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2023, 16:05
MoTyLeK🦋 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Nowy etap. Szczęście na twarzy wypisane, nasze serca złamane ale widzieć ją tak szczęśliwą trochę pomaga. Pytała czy wózek zostanie na zawsze bo bardzo by chciała częściej nam uciekać 🥹
https://zapodaj.net/plik-UC2mSiUxQ7Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2023, 16:57
Ladyo, KarolinaMaria, Inga28, Lalia, Nowastaraczka, patrycja92, Annia, Iryska, Ewa88 , Ounai, emdar, dmg111, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Ps. Kiedyś czytałam o noworodkach z zębem, ale nigdy nie miałam styczności, myślałam, że to jakiś mit, a tu masz! Żywy przykład, że jednak takie rzeczy się naprawdę dzieją 🙈 -
A ja dziś dostałam pracę, zaczynam 1 grudnia 🥳 będę pracować przy podatkach, więc można powiedzieć, że przebranżowienie udane. Dziękuję za wszystkie kciuki, wiarę, za wsparcie jak miałam gorsze chwile i za cenne rady ❤️ między innymi dzięki inspirującym kobietom z tego forum odważyłam się na tę zmianę!
Enigvaa, KarolinaMaria, Iryska, Lalia, Nowastaraczka, patrycja92, Annia, Ladyo, Ewa88 , Ulaa, kiniusia270, Inga28, Ounai, emdar, MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszi, ogromne gratulacje 🥳🥳🥳
Engiva,to szczęście na buzi Malwinki 😍😍😍❤️❤️❤️
Zulu, rozpoczęłaś wspaniałą przygodę 🥰🥰🥰Suszarka lubi tę wiadomość