Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu, bardzo mi przykro, że tyle bólu cię spotkało. Przytulam Cię dzielna mamo. Jeszcze tyle powikłań cię spotkało.
Kobiety ogólnie mają przewalone, dla mnie ból przy indukcji PSN był taki, że po prostu myślałam, że umrę.
U nas szpital. Mnie drapie w gardle, chłopaki gorączkują do 39stopni. Po prostu "wspaniale".Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia, teraz chyba jakieś wirusy krążą, wokół mnie większość osób chora. U mnie w pracy co druga osoba z kaszlem i katarem i dodatkowo panuje grypa żołądkowa więc chyba niedługo zamkną nam zakład bo nie będzie miał kto pracować 😃
Dużo zdrowia dla was😘12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Sprobuj rozgrzac goracym prysznicem i pod prysznicem troche recznie odciagnac jak juz piersi beda nagrzane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2023, 08:18
Zulugula lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Zulu polecam na nawał kapturki z medeli. Mnie one życie uratowały jak już piersi były takie duże ze mały nie mógł złapałac to z kapturkiem ok ☺️
Przynajmniej dziecko będzie najedzone a Ty będziesz mieć ulgę i będziesz mogła przystawiać później bez.Zulugula lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Zulugula wrote:Nie wiem ,moze tak wlasnie wygląda prawdziwy nawal? Z Tomkiem to mialam mikro nawalik, ledwo zauważyłam że dostalam pokarm. Położna ściska, mleko ciurka więc to nie zastój przeciez. Daly mi teraz zimne oklady. Kajka cos musi pobierać bo i zwymiotowała mi i cos tam ulala a z drugiej strony złości się i woła ponownie. A cycki ciągle wielkie i nabrzmiałe.
Żeby w szpitalu nie ogarnialy to naprawdę. Ale ma byc dzis jakis zewnętrzny doradca laktacyjny, oby jakis sensowny.
Najgorsze ze nie wiem czy mala w koncu cos zjadla czy nie. Z cyckami sobie poradzimy jakos. Na kolejnym karmieniu mam ja zważyć przed i po.
Wygląda na to że nie ogarniam tematu nawalu🤪 no ale z T zupelnie nie mialam takiego problemuZulugula lubi tę wiadomość
-
Zulu, tez mialam taki nawal z Guciem, a teraz wlasnie duzo mniejszy, bez porownania w ogole
Ja pamietam, ze trzeba rozgrzewac piersi wlasnie pod prysznicem albo goracymi okladami (polozne powinny Ci dac termofor jak poprosisz) i potem przystawiac nawet na troche i po przystawieniu zimne oklady z zamrozonego pampersa albo z lisci kapusty. Mnie te liscie bardzo pomagaly
W domu na pewno bedzie Ci latwiej to ogarnac, z pomoca meza, mam nadzieje ze niedlugo minie
A byla dzis ta cdl u Ciebie?
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2023, 17:16
Iryska, KarolinaMaria, Lalia, emdar, Ladyo, patrycja92, Enigvaa, Wik89, kiniusia270, Annia, Nowastaraczka, Suszarka, Ounai, dmg111, veritaa, Ewa88 , MoTyLeK🦋, asias86 lubią tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Zulu, wycałuj Tomsona a przy okazji nocnego karmienia opowiadaj wszystko 😁
Wik89, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Zulu ❤️❤️❤️ cieszę się ze jedziecie do domu! W domu będzie zupełnie inaczej, łatwiej, po swojemu Tomcio na pewno już nie może się doczekać siostrzyczki! Nawał jest ciężki, ale minie to wszystko co trudne- minie!
-
Dziewczyny, jutro po -4!!!😱😱😱- latach przerwy wracam do pracy! Bardzo się cieszę,ale stresik jednak lekki jest; proszę jutro o duuużo pozytywnych myśli w moim kierunku 🙂.
Annia, Iryska, Nowastaraczka, Suszarka, Lalia, Wik89, patrycja92, Enigvaa, Ounai, dmg111, Zulugula, veritaa, Ewa88 , MoTyLeK🦋 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar, kciuki!!! 💪💪💪
Ja moją przerwę w pracy zaczęłam w marcu 2020, a powrót przewiduję na wrzesień 2024 🤣 no tyle że wróciłam na miesiąc w kwietniu 2022 🤣
emdar lubi tę wiadomość
-
Suszarka , dasz radę!
Lalia, to będziesz brała wychowawczy? A co dalej z Kacpim? Dziadki czy żłobek?
Meggi, jak twoje zdrowotne sprawy? Udało się zdiagnozować skąd te dolegliwości?
Zulu, jak pierwsza noc w domu ?Suszarka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023