Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2023, 17:17
Wik89, Iryska, KarolinaMaria, Inga28, Annia, kiniusia270, MoTyLeK🦋, Ladyo, emdar, Ewa88 , Suszarka, Ounai, Nowastaraczka, dmg111, Clover, Angie1985, Lalia, patrycja92, Enigvaa, edka85, Ania81, asias86 lubią tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Hejka, wpadam sobie tak nie wiadomo skąd a tu proszę, załapałam się akurat na zdjęcie malutkiej Kajci 💓
Gratulacje Zulu, przepiękna córcia! 🥰 Tak sobie ostatnio właśnie myślałam o Was, czy to JUŻ 😁Ounai, Lalia, Annia, Zulugula, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Clover wrote:Hejka, wpadam sobie tak nie wiadomo skąd a tu proszę, załapałam się akurat na zdjęcie malutkiej Kajci 💓
Gratulacje Zulu, przepiękna córcia! 🥰 Tak sobie ostatnio właśnie myślałam o Was, czy to JUŻ 😁
Angie, widzę, że też jesteś. Co u Was? Jak Jagoda?Clover, Zulugula lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Karo, miło mi to czytać ☺️ U nas w sumie wszystko w porządku. Ja już ponad pół roku pracuję po powrocie do laboratorium, ogarnęłam wszystko na nowej pracowni i jest git, od stycznia będę miała umowę na stałe plus podwyżkę (już podpisałam). Mój mąż znowu zmienił pracę (od czerwca) i tu ma już lepsze stanowisko i ładne pieniądze, w końcu udało mu się trafić w jakieś fajne miejsce i prawdopodobnie zostanie już tu na dłużej. Olek chodzi do żłobka, mój mąż pracuje na jedną zmianę a ja mam czterobrygadówkę, więc często mamy napięty grafik i wciąż czasu nam brak, stąd moje milczenie Nie nadrobię wszystkich postów na pewno, ale zaraz zabiorę się za przejrzenie chociaż tych ostatnich stron.
Olcio coraz mniej choruje, sporadycznie zdarzają się jakieś drobne infekcje (np. teraz byliśmy chorzy całą trójką), ale ogólnie jest bardzo spoko. Rozmawia już jak stary, nieraz nas wprawia w osłupienie swoimi wypowiedziami 🤭🤣 Ogólnie jestem pod wrażeniem tego, jak szybko się rozwija i jak wiele już potrafi ☺️ Zrobił się baaardzo przytulaśny, często chce się tulić, całuje nas, mówi "kocham cię mamusiu (albo tatusiu)", "mamo, jesteś piękna/cudowna" itp. ❤️ Niestety nie udało się nam jeszcze odpieluchować, jesteśmy na etapie wołania siusiu na nocnik około 3 razy dziennie, reszta do pampersa. Nie zmuszam go, kiedy mu się przypomni to zawoła, ale nic na siłę. W żłobku nie woła wcale, a jak ciocia go pyta czy chce siusiu to zawsze odpowiada, że nie 😏 No, ale przyjdzie na to czas. W dalszym ciągu walczymy z alergią na bmk, mamy za sobą kilka prowokacji i Oluś na razie może zjeść np. placuszka czy naleśnika zrobionego że zwykłego mleka, odrobinę sera na pizzy itp., więc mamy już trochę większe możliwości
Rodzeństwa dla Olusia na razie nie planujemy w najbliższym czasie, tu się nic nie zmieniło
Zaczynamy się rozglądać za działką pod budowę domu, na razie tak na luzie bo jeszcze nie mamy upatrzonej konkretnej lokalizacji, ale w przyszłym roku już byśmy chcieli coś kupić, zobaczymy, jak to wyjdzie. Jest tu sporo działek w okolicznych miejscowościach, mam nadzieję, że coś nam podpasuje i że zaczniemy spełniać marzenie o własnym domku ☺️ Projekt od lat upatrzony, może jeszcze trochę i przyjdzie czas na realizację 🤭Ounai, emdar, Iryska, KarolinaMaria, Lalia, Annia, Zulugula, Suszarka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ewa88 wrote:Zulu, gratulacje, Kaja cudna 😊
Edmar, to jest Twoja "stara" praca? Czy zaczynasz całkiem coś nowego?Wik89 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Kajcia 😍😍 ciocia się rozpłynęła jak ciasto na naleśniki po patelni 😍😍 co za słodkości 😍😍
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Clover, super że jesteś 💙 jeśli chodzi o odpieluchowanie to mój Olcio będzie tu chyba rekordzistą, w grudniu kończy trzy lata i ani myśli porzucić pampersa 😅