Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:My mamy dwie scody - scalę i superb, w obu mamy cybexa sirone, nie widzę żeby młodej było niewygodnie tyłem 😉 mamy dwie bazy i jeden fotelik, łatwy i lekki do przepięcia - od razu dodam, że my nie odbieramy z placówki autem, przedszkole mamy za blokiem, stąd nie kupowaliśmy drugiego 😉 Wydaje mi się, że w każdej scodzie kąt nachylenia kanapy jest taki sam, przynajmniej w naszych 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 14:46
-
Ja jeżdżę Toyota aygo, to dopiero nie jest samochód rodzinny mąż jeździ mazda i niby to jest nasz główny samochód, ale mówią że nie powinno się tak patrzeć, bo przecież wypadek może się zdążyć wszędzie, a zwłaszcza na dojeździe do pracy/przedszkola. Najważniejsze że dziecko jeździ w dobrze dobranym foteliku, mocno zapięte w pasy.
Lalia lubi tę wiadomość
-
Verita mama jest na Borowskiej, nie wiem dokładnie jaka to nazwa szpitala. Rano wiadomości nie były dobre, mama była bardzo słaba, co prawda wybudziła się, ale jest cały czas pod tlenem. Serce bardzo słabe, ewidentnie ta choroba musiała już kilka lat temu się zacząć. Lekarz wprost nam powiedział, że mama trafiła na stół operacyjny w ostatniej chwili, ale mają nadzieję że poprawili jej komfort życia na kilka lat. Na pewno do piątku minimum jest na oiomie, potem przeniosą ją na kardiochirurgię. Cały dzień siedzimy w nerwach. Ale przed chwilą mama zadzwoniła - powiedziała tylko że jest chyba ok i na więcej nie ma siły, ale dla nas to bardzo dużo!
-
Iryska, Marta ma to samo. Jak dzisiaj wróciłam z siłowni i okazało się że Marta śpi to miałam wrażenie że to jakiś cud. Za to Tymek jest już w takim wieku że jest mu obojętne z kim idzie byle ktoś był z nim w pokoju. Ja się tym póki co cieszę, już wiem że ten czas tak szybko mija że za chwilę będzie mi tego brakowało.
Dmg, pytałam na forum 8 gwiazdek. Dostałam 2 odpowiedzi. Jedną że zapraszają do salonu w Krakowie a druga że do Dąbrowy 😂 nikt nic nie polecił.
Ladyo.. 🩷 -
Gustaw też sam nie zasypia, ale nawet nigdy nie próbowałam żeby sam zasnął 🤭 U nas od dawna działa zasada że usypiamy z mężem na zmianę 😊
Teraz jak już Gustaw nie ma drzemki w przedszkolu to idziemy do pokoju o 19, czytamy 2/3 książeczki a potem zasypia w 5 minut -
Moja Ania ma 5 lat a tez nie zaśnie sama … chociaż i tak jest duży postęp bo teraz wystarczy jej to ze trzymam ja za rękę a nie ze musze z nią leżeć.
Jak jestem ja to nie ma siły żeby się zgodziła na meza. Ale jak mnie nie ma to bez problemu ( obydwoje ) zasypiają z mężem.
Ja myśle ze i na to przyjdzie czas. Sama pamietam ze jako dziecko tez bardzo dlugo zasypiałam z mama. Chyba do 7 lat conajmniej …Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2023, 06:19
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Irysko ja tez leżę z Bartkiem i zazwyczaj mocno go przytulam bo on tak lubi. Nie musze bujać o tylen dobrze 😁
Jak nie ma drzemki - ale takie dni są rzadkością bo on naprawdę jej potrzebuje jeszcze , to zasypia jak położy się i zamknie oczy 🤣
Z drzemka nie idzie do lozka wcześniej niż 21 bo nie chce ja się frustrować i on tez. Czytamy 1 książkę, gasimy światło i wtedy zasypia tak do 10 minut.
Iryska lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Stasko też nie zasypia sam w 95% ja usypiam, tata ewentualnie może przyjść jako dodatek czytamy książkę pije mleko, są przytulasy i na szczęście maksymalnie 10 minut i śpi ☺️ Nie myślałam nawet o tym jeszcze żeby próbować samodzielnego zasypiania’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
Mój syn 5 lat i zawsze ktoś musi być przy nim podczas zasypiania i jeszcze go trzymac za rękę.
-
Nasz Gucio ma zazwyczaj drzemke w przedszkolu, wiec usypianie trwa dluuuugo. Najczesciej ok 19.30 kapiel i pizama, choc nie zawsze od razu da sie namowic na łóżko, no a w lozku to zawsze dluuugie czytanie ksiazeczek, a potem jeszcze bajki/rozmowy/spiewanie orzy zgaszonym swietle 😅
Wiec mam zamiar za jakis czas sprobowac puszczaniem bajek audio i wychodzeniem jak jeszcze nie spi. Ale nie wiem czy to przejdzie
Irysko, ja chyba zaczelabym od tego, ze ktoregos dnia mowisz ze wychodzisz na wieczor bo musisz cos zalatwic, dajesz przed kapiela buziaka i zostawiasz Michasia z tata. I idziesz na zakupy czy do kina:)
Jak bedzie tragedia to maz po Ciebie zadzwoni, a moze wlasnie bedzie ok
I tak pare razy, zeby sie troche przyzwyczail, ze nie zawsze Ty usypiasz. Potem jak bedziesz w domu powinno byc lepiejIryska lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023