Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu ja myślę podobnie jak Verita, że to problemy brzuszkowe. Co prawda z Gabrysią miałam wręcz przeciwnie, że jak ją coś bolało to aż za dużo ssała pierś, a przez pierwsze prawie 3 miesiące to właściwie w ogóle z piersi nie schodziła.. Potem jak dowiedzieliśmy się co jest przyczyną bólu brzuszka i ja przeszłam na dietę, to powoli się poprawiały jej relacje z piersią tzn przestała ją ssać non stop, a tylko wtedy jak była głodna.
No i Gabi też nie jest butelkowa ani smoczkowa, smoczek ma sporadycznie jak jadę z nią samochodem albo jak ktoś inny niż ja z nią zostaje także cycuś wchodzi do tej pory jak lekarstwo na całe zło świataZulugula lubi tę wiadomość
-
Już po operacji. Stan był dużo poważniejszy niż myśleli, póki co jest w śpiączce farmakologicznej, może jutro będą ją wybudzać. Najbliższe godziny pokażą. Jeszcze długa droga do wyzdrowienia ale lekarze są dobrej myśli. Aniu tak, mama jest we Wrocławiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2023, 14:42
Wik89, Ounai lubią tę wiadomość
-
Kochane, my dziś prawdziwie świętujemy 🎂🥳. Rok temu nastroje były takie różne, więc w tym roku postanowiłam że będzie prawdziwie urodzinowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 12:55
Annia, Iryska, Ladyo, kiniusia270, KarolinaMaria, Zulugula, Ounai, patrycja92, Nowastaraczka, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar, jeszcze raz sto lat! 🥳
Przy okazji sto lat dla naszej gorącej 40tki Kic! 🥳❤️ Warszawa dziś chyba nie zaśnie 😁
emdar, kiniusia270, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Emdar,
sto lat, wszystkiego co najpiękniejsze! 🍾
KarolinaMaria
jak zwykle pamiętasz ❤️emdar, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziewczyny pytanie mam. Czy Wasze dzieci nadal jeżdżą tyłem? Mamy w Skodzie Britax Roemer Dualfix M-isize na obrotowej bazie i Marta ma już mocno ściśnięte nogi. Dzisiaj obróciłam ją przodem i jakoś miałam wrażenie że ona jest jeszcze za mała na to. W drugim aucie mamy axkida i tam ma jeszcze mnóstwo miejsca ale do Skody Axkid chyba nie wejdzie bo skasowałby fotel pasazera. Jak to wygląda u Was? Help!