Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulu ja myślę podobnie jak Verita, że to problemy brzuszkowe. Co prawda z Gabrysią miałam wręcz przeciwnie, że jak ją coś bolało to aż za dużo ssała pierś, a przez pierwsze prawie 3 miesiące to właściwie w ogóle z piersi nie schodziła.. Potem jak dowiedzieliśmy się co jest przyczyną bólu brzuszka i ja przeszłam na dietę, to powoli się poprawiały jej relacje z piersią tzn przestała ją ssać non stop, a tylko wtedy jak była głodna.
No i Gabi też nie jest butelkowa ani smoczkowa, smoczek ma sporadycznie jak jadę z nią samochodem albo jak ktoś inny niż ja z nią zostaje także cycuś wchodzi do tej pory jak lekarstwo na całe zło świata
Zulugula lubi tę wiadomość
-
Już po operacji. Stan był dużo poważniejszy niż myśleli, póki co jest w śpiączce farmakologicznej, może jutro będą ją wybudzać. Najbliższe godziny pokażą. Jeszcze długa droga do wyzdrowienia ale lekarze są dobrej myśli. Aniu tak, mama jest we Wrocławiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2023, 14:42
Wik89, Ounai lubią tę wiadomość
-
Kochane, my dziś prawdziwie świętujemy 🎂🥳. Rok temu nastroje były takie różne, więc w tym roku postanowiłam że będzie prawdziwie urodzinowo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2023, 12:55
Annia, Iryska, Ladyo, kiniusia270, KarolinaMaria, Zulugula, Ounai, patrycja92, Nowastaraczka, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar,
sto lat, wszystkiego co najpiękniejsze! 🍾
KarolinaMaria
jak zwykle pamiętasz ❤️
emdar, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ladyo, tak sobie tylko pomyślałam, że dobrze w tym wszystkim, że mama tak szybko trafiła na stół. Wierzę, że będzie dobrze, dawaj znać jak soe czegoś dowiecie
Ladyo lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Dziewczyny pytanie mam. Czy Wasze dzieci nadal jeżdżą tyłem? Mamy w Skodzie Britax Roemer Dualfix M-isize na obrotowej bazie i Marta ma już mocno ściśnięte nogi. Dzisiaj obróciłam ją przodem i jakoś miałam wrażenie że ona jest jeszcze za mała na to. W drugim aucie mamy axkida i tam ma jeszcze mnóstwo miejsca ale do Skody Axkid chyba nie wejdzie bo skasowałby fotel pasazera. Jak to wygląda u Was? Help!SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu