Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa88 wrote:Dziewczyny, a czy któreś dziecko już dochodzi do 105 cm i myślicie już nad zmianą fotelika tego dla starszaków od 15 kg? Bo wtedy już tylko przodem? Czy jest jeszcze jakaś inna opcja?
Ewa88 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Moja córka już dość długo jeździ w większym foteliku. My mamy britaxa evolva 1-2-3 sl sict i to byla dla nas najsensowniejsza opcja, bo Iga wymiotuje jeżdżąc tyłem a nie mamy w aucie top tethera. Generalnie można jeździć tyłem nawet do końca, na pewno którąś wersją axkida, czy czymś więcej to nie wiem. Najlepiej chyba podjechać do 8* albo podobnego sensownego sklepu, albo prześledzić posty na grupie 8* jak ktoś ma do tego nerwy 😅
-
Anniu, wszystkich pochłonęła świąteczna gorączka 🤣
Ja porządki mam już z głowy, bo skończyliśmy sprzątać na Olka urodziny. Na święta praktycznie nic nie piekę ani nie gotuję bo będziemy albo u teściów albo u moich rodziców 😅 jedyne co przede mną to pieczenie i zdobienie pierników 😍 mam zamiar zaangażować w to wszystkich domowników 😁 -
Z przygotowaniami do Świąt jestem w lesie na maksa ( całe Święta u nas są). Dziś zrobiliśmy zakupy w końcu. Jutro przyjeżdża moja mama spragniona aktywności, więc będzie się wyżywać, i w kuchni i w sprzątaniu😁. Ja ogarniam zaległości w pracy po zeszłotygodniowej "pracy" z Julkiem w domu. I naprawdę wszystko byłoby ok, ale ta aura o kolorze brudnej ściery to jest coś,nad czym serio trudno mi przejść do porządku dziennego🙄🫣🤪😪42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Z przygotowaniami do Świąt jestem w lesie na maksa ( całe Święta u nas są). Dziś zrobiliśmy zakupy w końcu. Jutro przyjeżdża moja mama spragniona aktywności, więc będzie się wyżywać, i w kuchni i w sprzątaniu😁. Ja ogarniam zaległości w pracy po zeszłotygodniowej "pracy" z Julkiem w domu. I naprawdę wszystko byłoby ok, ale ta aura o kolorze brudnej ściery to jest coś,nad czym serio trudno mi przejść do porządku dziennego🙄🫣🤪😪Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
U mnie wszystko od dwóch dni leży… Młoda ma skok rozwojowy i jest nieodkladalna i praktycznie większość czasu podłączona do cycka.
Mnie czeka w sobotę pieczenie 2 ciast a w niedzielę krokietów na szczęście thermomix mi pomoże 😅’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
My jedziemy do moich rodzicow na święta ale robię 2 ciasta ( miodownik oraz piernik ) i barszcz. Uszka zamowilam gotowe bo nie dam rady już tego ogarnąć.
Pierniczki już robiliśmy dwa razy łącznie z dekoracjami i wszystko już zostało zjedzone 🙈 na sylwestra czeka mnie kolejne gotowanie bo dwie pary znajomych każda z 2 dzieci wpadnie do nas 😁
W sobotę Ania miała występ ze swoją grupa taneczna na scenie akademii teatralnej we Wro. Normalnie duma mnie rozpierała. Super dzień spędziliśmy. W poniedziałek byliśmy na występie w przedszkolu a jutro Bartka grupa ma występ.
Bartek ma jakiś regres w odpieluchowaniu praktycznie nie ma dnia bez wpadki od tygodnia. Jestem już zrezygnowana i zastanawiam się czy to jest ok. Myślałam ze ten temat już jest za nami bo mieliśmy z 2 tygodnie bez żadnej wpadki.
Dla mnie to nowosc i nie wiem jak się zachować bo z Ania było zupełnie inaczej. Po prostu się odpieluchowala i wpadki miała może 3 w życiu.
Od wczoraj do czwartku włącznie jestem z nimi sama wiec naprawdę mam dość 🙈 ale jeszcze tylko 3 dni i do pracy idę dopiero 3.01 wiec długi odpoczynek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2023, 17:39
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Aaa, my mieliśmy wczoraj występy w przedszkolu. Wszystkie dzieci były Aniołkami🥹🥹. To było takie słodkie,że wszyscy rodzice ryczeli jak bobry 😅😁. Potem było wspólne kolędowanie i robienie ozdób choinkowych. Było naprawdę ekstra; te nasze ciotki w przedszkolu są fantastyczne. Po prostu kocham je miłością matki wariatki, co się cieszy,ze nie musi sama zagniatać masy solnej i wbijać goździków w pomarańcze 🤭.
Iryska, veritaa, Lalia, Suszarka, KarolinaMaria, Ounai, Nowastaraczka, Annia lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Irysko, kiedy masz następną wizytę? Macie już jakieś pomysły co do imienia?
Ounai, przytulam.
Ja w tym roku wszystko zamówiłam. 😅 W Wigilię rano czeka mnie tournee po mieście i odbieranie zamówień. Ch... Pani Domu to moje drugie imię. 🤣
Musimy chyba kupić taką turboszczotkę/pionowy odkurzacz, czy macie coś do polecenia? Słyszałam, że Dreamme jest fajny. Dyson nie wchodzi w grę jak coś ze względu na cenę.Ounai lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
emdar wrote:Po prostu kocham je miłością matki wariatki, co się cieszy,ze nie musi sama zagniatać masy solnej i wbijać goździków w pomarańcze 🤭.
O, tak, mam to samo 😅😀KarolinaMaria, emdar lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Emdar - aura o kolorze brudnej ściery, hahahaha podoba mi sie to okreslenie 😀
Ja ciagle sprawdzam prognozy pogody, ale sa z dnia na dzien coraz gorsze, tzn wizja zimy i sniegu sie oddala…Annia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023