Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tam dziewczyny?? U mnie w piekarniku makowce i biorę się za sernik. Normalnie jak nie ja 😂😂
Zulugula, Iryska, emdar, Annia, Wik89, Lalia, veritaa, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ho ho ho, widzę Święta u każdej już się wgrały:)
Ja od rana czuję się jak Matka Polka na pełnej petardzie😄. Byłam z dzieckiem u lekarza ( na kontroli, wszystko ok), na zakupach, zrobiłam zupę,sałatkę, ciasto,paszteciki, uprasowałam obrus🤪 Powiem Wam,że po zeszłorocznych Świętach gdzie byłam między chemiami i jednak z lekkim "swędzeniem"z tyłu głowy "co będzie?" tegoroczna krzątanina sprawia mi autentyczną radość ❤️.
Kochane, życzę Wam cudownego czasu🌲❤️! Spędźcie te Święta tak jak chcecie i jak potrzebujecie 😊.
Iryska, Annia, Wik89, Zulugula, Lalia, KarolinaMaria, veritaa, patrycja92, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ja mam dzisiaj trochę nostalgiczny nastrój, Święta to z jednej strony magiczny czas, ale i czas przemyśleń, wspomnień, tęsknot...
Rodzinnych, radosnych Świąt dla każdej z Was.
🫂☃️🎄🎁Wik89, Iryska, emdar, Zulugula, Lalia, KarolinaMaria, veritaa, kiniusia270, Nowastaraczka, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny, życzę Wam spełniania własnych marzeń, zatrzymania się i zastanowienia co jest dla Was ważne, odpuszczenia rzeczy które nie mają znaczenia. Siły do życia w zgodzie ze sobą i miłości oraz pasji które będą Was napędzać do tego wszystkiego przez cały rok.
Ja tak w skrócie. Nadal dużo niefajnych rzeczy sie dzieje, ale chyba jesteśmy z mężem niczym polski naród, jednoczymy się kiedy jest źle więc nasze małżeństwo przechodzi jakieś odrodzenie. Seksu jest więcej niż podczas starań o dzieci 😂 nawet wygoniliśmy potomstwo z teściowa do sklepu, żeby nam dokupili jakieś "brakujące" rzeczy a my hop do łóżka. Mąż mówi, że jutro też ich wyśle do Żabki 😂
O tych złych rzeczach na razie nie chcę mówić, opowiem jak się wszystko wyklaruje.
Mimo tego natłoku Wigilia, już chyba tradycyjnie, u nas. Posprzątała Pani Wiola, większość dań zamówiliśmy, mąż jutro odbierze, my robimy tylko barszcz, sos grzybowy i ciasta. Prezenty zamawialiśmy przedwczoraj bo nie mieliśmy głowy do tego- Annia piąteczka. Ale mi to nie przeszkadza, w sumie wolę Święta seksem niż garami ociekające 🤭🤭🤭🤭 Tym bardziej, ze od 3 lat byliśmy w kryzysie małżeńskim, ciągle sie zastanawiałam nad rozwodem i ja już nawet nie pamiętałam ze można czuć taki pociąg i miłość do kogoś. Wygląda na to że 10 lat po ślubie zakochałam sie w mężu od nowa i chyba moge powiedzieć, że wyszliśmy w końcu z tego kryzysu 🥰
Iryska, Annia, emdar, Zulugula, KarolinaMaria, veritaa, Wik89, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ode mnie również zdrowych i spokojnych Świat wyluzujcie, spędzacie te dni tak jak tylko sobie wymarzylyscie a nie jak „ wypada „
My dzisiaj totalnie na lajcie. Wieczorem tylko mam zamiar zrobić barszcz jak dzieci zasną. Prezenty spakowane, ciasto zrobione, uszka maz odebrał i pierogi. A tak to calutki dzień układaliśmy klocki lego z dziecmi w przerwie na jedzenie, świąteczne ciasto itp. Wiec bardzo czujemy już święta.
Jutro z rana pakujemy się i jedziemy do mojej rodziny. Dwa intensywne dni i wracamy do siebie w drugi dzień świat w nocy .
P.S Bartusiowi zabrałam pieluszkę w nocy, na razie te dwie noce się budził tak około 2 w nocy i wolałAnnia, KarolinaMaria, Lalia, Iryska, Ounai, emdar lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Dziewczyny, również życzę Wam wesołych świąt i przede wszystkim zdrowia oraz odpoczynku od codziennych spraw i problemów!
Przepraszam, że tak z doskoku, ale przy czwórce dzieci jest masa roboty!
Ounai, takie spontaniczne akcje są najlepsze. Pełno adrenaliny, trzeba się spieszyć, żeby zdążyć i żeby dzieci się nie zorientowały. Wiem cos o tym 😁
Iryska, fajnie ze udało wam się przedstawienie. U nas w przedszkolu też było z okazji Mikołajek, ale córka jak mnie tylko zobaczyła, to przybiegła się przytulić i już nie chciała wracać na scenę. Po prostu mocno to przeżyła i chyba ją trema zjadła.emdar, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:To kto już ma dość obżarstwa? 🤣
Zulugula, emdar lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm