Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak tam dziewczyny?? U mnie w piekarniku makowce i biorę się za sernik. Normalnie jak nie ja 😂😂
Zulugula, Iryska, emdar, Annia, Wik89, Lalia, veritaa, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ho ho ho, widzę Święta u każdej już się wgrały:)
Ja od rana czuję się jak Matka Polka na pełnej petardzie😄. Byłam z dzieckiem u lekarza ( na kontroli, wszystko ok), na zakupach, zrobiłam zupę,sałatkę, ciasto,paszteciki, uprasowałam obrus🤪 Powiem Wam,że po zeszłorocznych Świętach gdzie byłam między chemiami i jednak z lekkim "swędzeniem"z tyłu głowy "co będzie?" tegoroczna krzątanina sprawia mi autentyczną radość ❤️.
Kochane, życzę Wam cudownego czasu🌲❤️! Spędźcie te Święta tak jak chcecie i jak potrzebujecie 😊.
Iryska, Annia, Wik89, Zulugula, Lalia, KarolinaMaria, veritaa, patrycja92, Nowastaraczka, Ewa88 lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ja mam dzisiaj trochę nostalgiczny nastrój, Święta to z jednej strony magiczny czas, ale i czas przemyśleń, wspomnień, tęsknot...
Rodzinnych, radosnych Świąt dla każdej z Was.
🫂☃️🎄🎁Wik89, Iryska, emdar, Zulugula, Lalia, KarolinaMaria, veritaa, kiniusia270, Nowastaraczka, Suszarka, Ewa88 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Dziewczyny, życzę Wam spełniania własnych marzeń, zatrzymania się i zastanowienia co jest dla Was ważne, odpuszczenia rzeczy które nie mają znaczenia. Siły do życia w zgodzie ze sobą i miłości oraz pasji które będą Was napędzać do tego wszystkiego przez cały rok.
Ja tak w skrócie. Nadal dużo niefajnych rzeczy sie dzieje, ale chyba jesteśmy z mężem niczym polski naród, jednoczymy się kiedy jest źle więc nasze małżeństwo przechodzi jakieś odrodzenie. Seksu jest więcej niż podczas starań o dzieci 😂 nawet wygoniliśmy potomstwo z teściowa do sklepu, żeby nam dokupili jakieś "brakujące" rzeczy a my hop do łóżka. Mąż mówi, że jutro też ich wyśle do Żabki 😂
O tych złych rzeczach na razie nie chcę mówić, opowiem jak się wszystko wyklaruje.
Mimo tego natłoku Wigilia, już chyba tradycyjnie, u nas. Posprzątała Pani Wiola, większość dań zamówiliśmy, mąż jutro odbierze, my robimy tylko barszcz, sos grzybowy i ciasta. Prezenty zamawialiśmy przedwczoraj bo nie mieliśmy głowy do tego- Annia piąteczka. Ale mi to nie przeszkadza, w sumie wolę Święta seksem niż garami ociekające 🤭🤭🤭🤭 Tym bardziej, ze od 3 lat byliśmy w kryzysie małżeńskim, ciągle sie zastanawiałam nad rozwodem i ja już nawet nie pamiętałam ze można czuć taki pociąg i miłość do kogoś. Wygląda na to że 10 lat po ślubie zakochałam sie w mężu od nowa i chyba moge powiedzieć, że wyszliśmy w końcu z tego kryzysu 🥰
Iryska, Annia, emdar, Zulugula, KarolinaMaria, veritaa, Wik89, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ode mnie również zdrowych i spokojnych Świat
wyluzujcie, spędzacie te dni tak jak tylko sobie wymarzylyscie a nie jak „ wypada „
My dzisiaj totalnie na lajcie. Wieczorem tylko mam zamiar zrobić barszcz jak dzieci zasną. Prezenty spakowane, ciasto zrobione, uszka maz odebrał i pierogi. A tak to calutki dzień układaliśmy klocki lego z dziecmiw przerwie na jedzenie, świąteczne ciasto itp. Wiec bardzo czujemy już święta.
Jutro z rana pakujemy się i jedziemy do mojej rodziny. Dwa intensywne dni i wracamy do siebie w drugi dzień świat w nocy .
P.S Bartusiowi zabrałam pieluszkę w nocy, na razie te dwie noce się budził tak około 2 w nocy i wolałAnnia, KarolinaMaria, Lalia, Iryska, Ounai, emdar lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
Dziewczyny, również życzę Wam wesołych świąt i przede wszystkim zdrowia oraz odpoczynku od codziennych spraw i problemów!
Przepraszam, że tak z doskoku, ale przy czwórce dzieci jest masa roboty!
Ounai, takie spontaniczne akcje są najlepsze. Pełno adrenaliny, trzeba się spieszyć, żeby zdążyć i żeby dzieci się nie zorientowały. Wiem cos o tym 😁
Iryska, fajnie ze udało wam się przedstawienie. U nas w przedszkolu też było z okazji Mikołajek, ale córka jak mnie tylko zobaczyła, to przybiegła się przytulić i już nie chciała wracać na scenę. Po prostu mocno to przeżyła i chyba ją trema zjadła.emdar, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
4️⃣Córka 06.2023
3️⃣Synek 04.2022
2️⃣Córka 08.2020
1️⃣Synek 09.2018
"Trzymajmy się niewzruszenie nadziei, którą wyznajemy, bo godny jest zaufania Ten, który dał obietnicę" (Hbr 10,23) -
Annia wrote:To kto już ma dość obżarstwa? 🤣
Zulugula, emdar lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm