Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahah Annia u mnie podobnie, tzn Sylwester z tesciami i sushi 😀 ja wlasnir usypiam Lucje, a Gucio jeszcze szaleje, aktualnie „gra” na bebenku i wyspiewuje Przybiezeli do Betlejem… takze zobaczymy o ktorej pojdzie spac
Ja mam zamiar wytrwac do polnocy i napic sie bezalkolowego szampana 😀
Dziewczyny, wszystkiego dobrego dla Was na Nowy Rok! Dziekuje za kolejny rok razemAnnia, Iryska, KarolinaMaria, Zulugula, Suszarka, veritaa, Nowastaraczka, emdar lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Zulu, u nas w kościele jest aniołek śpiewający 'Lulajże Jezuniu', dobrze, że nam się drobne skończyły 😁 dobrze, że tak pięknie odczarowaliście 2023 rok! I cieszę się, że mogłyśmy się poznać na żywo ❤️
Annia, nie mamy takich planów, jest nam tak dobrze w trójkę, że aż boję się mówić o tym głośno, żeby coś się nie popsuło (w sensie ogolnie, ze nie ciąża by to zepsuła). Wszystko jest na swoim miejscu. Nie mówię, że nigdy nasz skład się nie zmieni, ale najbliższy rok będzie przełomowy w mojej pracy i urlop macierzyński to ostatnie o czym marzę 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2023, 21:08
Zulugula, Annia, Ounai, veritaa, Nowastaraczka, Ewa88 , emdar lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Wszystkiego dobrego dziewczyny! ❤️
KarolinaMaria jestem pełna podziwu z Twoją pamięcią za każdym razem! Ja to zapominam po 3 min gdzie telefon kładę a co mówić o takich informacjach jakie Ty przyswajasz 😊Wik89, emdar lubią tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
patrycja92 wrote:Wszystkiego dobrego dziewczyny! ❤️
KarolinaMaria jestem pełna podziwu z Twoją pamięcią za każdym razem! Ja to zapominam po 3 min gdzie telefon kładę a co mówić o takich informacjach jakie Ty przyswajasz 😊
Ja też podziwiam pamięć KarolinaMaria, z takim mózgiem nic dziwnego, że szykuje się mega awans ✊💪Suszarka, emdar lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Meggi gratuluję zakupu domu. Będziecie remontować czy wprowadzacie się na gotowo? My też kupujemy, niestety mamy mocno pod górkę, wszystko nam się posypało z tym domem
To bliźniak, ale tak w kameralny sposób wybudowany i duża działka, że nie odczuwa się tego. Jedynie ściany odświeżymy, kanapę, stół krzesła i łóżko do sypialni kupimy nowe bo to zabierają ze sobą, a tak nic więcej nie robimy. Wiadomo kilka rzeczy bym zmieniła po swojemu, ale to jak spłacę kredyt za 20 lat 😅 bo kasy nie będzie wcześniej xD
My na etapie sprzedawania mieszkania, liczymy ze szybko pójdzie bo od tego zależą dalsze kroki.
A co u Was się wykrzaczylo? -
No namieszało się Wam trochę, my dopiero na na starcie jesteśmy. Niestety my musimy sprzedać nasze mieszkanie, nie mamy innych nieruchomosci, oddać oszczędności i wziąć kredo, więc też tak stawiamy na jedną kartę wszystko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 19:05
-
Dziewczyny wszystkiego najlepszego na ten nowy rok! 🪅 ❤️🥳
U nas końcówka kiepska, bo Gustaw ze złamanym obojczykiem plus dopadł nas wszystkich covid. Ja przechodzę najgorzej, gorączkę miałam 5 dni, teraz czuję się jeszcze mega osłabiona. Mam nadzieję, że teraz to już jednak będzie z górki…
Całe szczęście Gustaw czuję się już dobrze, w sumie to nie widać po nim żebym miał złamany obojczyk 🤡😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 19:12
Meggi110818, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Ounai to przykre co piszesz… Wiem, że nie masz najlepszych relacji z mamą a takie sytuacje sprawiają, że pewnie jest jeszcze gorzej.
Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło i udało się kupić wymarzony dom 🏠Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia, 19:43