Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ladyo faktycznie to już końcówka 😍 jak się czujecie dziewczyny w ciąży? 😍
Zulu to chyba tak jest, że własna ciąża trwa wieki a kogoś innego jakoś tak szybko mija 😅
U nas też Gaja ma ostatnio aferki 🤡 dwa zęby nam właśnie wyszły, ale dalej średni ma nastrój 🤭
-
U nas za to jest „Ale numer!” albo „Ale jaja!”. Już nawet ciocie w przedszkolu mówią na Amelkę „Numerantka” 😂. Zulu oj tam, dziś czy jutro, jeden dzień to prawie to samo 😂
KarolinaMaria, Wik89, Nowastaraczka, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Proszę nie cytowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia, 21:37
Ladyo, Wik89, Iryska, Nowastaraczka, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
@lalia Super, ale fajny widok 🥰 Pozdrowienia dla Sylwuchy!
Zulu, typowy 3-latek raczej… A w ogole to psycholog w tym wieku jesli juz to z tego co wiem to nie dla dziecka tylko dla rodzica, przynajmniej na poczatku
Jak tam dentysta? Przypomnialas mi, ze te sie musze umowic 😬
Lucja niby malo placze i jest spokojniutka, wszyscy tak mowia, ale w zasadzie przy prawie kazdym ubieraniu w kombinezon jest syrena, na klatce schodowej syrena dopoki nie wyjde na zewnatrz, przy odbieraniu Gucia w szatni przedszkolnej zazwyczaj syrena… wszyscy inni lacznie z moim mezem tego nie widza, bo nie ma ich w tych momentach
A ja czasem jestem spocona po 3 minutach takiej akcji
Lalia lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Cześć!
Fajnie Zulu, że pamiętałaś o mnie, dziękuję!
Podczytuje Was często ale jakoś nie miałam kiedy napisać.
U nas właściwie to wszystko wporzadku. Polcia z chęcią chodzi do przedszkola, ma super kumpelki i Panie która okazuje się że jedna to znajoma tesciowej a druga mojej mamy mało choruje, naeet bardzo mało. Jest przemądrzała i bardzo rezolutna. Juz sama nie wiem czy kocham bardziej wiek bobasi czy mądrego 3 latka. Niesamowite, że z naszych bobasków wyrosły już takie fajne osóbki ❤️
Poza tym szukamy domu - w końcu i na nas przyszła pora 🙃
Coraz częściej pojawiają mi się myśli o drugim bobasie, ale to jeszcze nie tak prędko, najpierw drugi maraton - Pozdrawiam Kraków 21.04 💪 możesz mi z okna kibicować.
Dużo czasu i energii zajmuje mi obecnie opieka nad Tatą, jednak bez rodziny nie wiem jakby to było więc jestem bardzo wdzięczna za takich bliskich. I tak to żyćko się kręci powoli.
Dużo zdrówka dla chorowitków, przyszłych Mamuń i wszystkich naszych forumowych Człowieczków ❤️
Ounai, Wik89, Iryska, KarolinaMaria, Zulugula, Ladyo lubią tę wiadomość
-
Zulu, do Sylwuchy doszły słuchy, że ją wspominacie i podeslala zdjęcie, na którym są Kobry z dopiskiem, żeby wstawić na chwilkę na forum, dla tych co pamiętają 😊 najwyżej jutro rano jeszcze na 3h wstawię 🙂
Zulugula, Wik89, kiniusia270 lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Lalia, pozdrów Sylwuchę ❤️ jak tam sprawy przedszkolne? Udało się dopiąć nowe pkole Olka?
Przekażę pozdrowienia 😘
Jeśli chodzi o przedszkole, to blokuje nas ppp... kolejny raz odwołali nam spotkanie z psychologiem i wyznaczyli teraz termin na 5 lutego (pierwszy termin był 5 grudnia, a drugi 24 stycznia) i się wkurzyłam na maxa, bo to powoduje nie tylko odwleczenie zmiany przedszkola, ale przede wszystkim pozbawia Olka terapii, która będzie miał w nowym przedszkolu oraz w ramach wwr, o które też się staramy w ppp. Moja teściowa uruchomiła jakieś znajomości pedagogiczne i teoretycznie mamy mieć to spotkanie z (innym) psychologiem w najbliższy poniedziałek, zespół orzekający zbiera się w środy, może uda mi się ich ubłagać żeby wydali mi dokumenty do końca tygodnia, ale szczerze w to wątpię...
Na szczęście ta dyrektorka z nowego przedszkola jest jakaś super cierpliwa i wyrozumiała, powiedziała, że przecież to jest zależne od nas i ona miejsce dla Olka trzyma. W tym tygodniu chcemy z mężem się z nią w końcu spotkać osobiście i wszystko omówić, bo trochę tych spraw jest: wyprawka, adaptacja, drzemki (obecnie nie zostaje i to nie do końca jest nasza decyzja). Zanim zacznie nowe przedszkole to chciałabym się spotkać z paniami i trochę im o nim opowiedzieć (jak się komunikuje skoro nie mówi, że ma ogromną wybiórczość pokarmową, nie jest odpieluchowany, ma trudności z koncentracją jak sobie z tym radzić itd.
Nie ukrywam, że stresuje mnie ta zmiana przedszkola, bo w tym obecnym on czuje się super, chodzi chętnie nawet po dłuższej przerwie, wszedł już w rutynę przedszkolną, wyciszył się sporo i nagle go wezmę do totalnie obcego miejsca i obcych ludzi 😶 ale z drugiej strony, tak sobie myślę że wszyscy będą robić wszystko żeby go wesprzeć, a na dłuższą metę to naprawdę wyjdzie mu na korzyść, więc wiem że to dobra decyzja, chociaż nie ukrywam: stresująca.