Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A my już po pierwszej nocy w nowym domu rozpakowywujemy pudła, sprzątamy, skręcamy meble. Ale… jest super 😍😍😍
Enigvaa, Ounai, veritaa, KarolinaMaria, Meggi110818, Nowastaraczka, Iryska, Zulugula, Suszarka, emdar, Wik89, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ladyo gratulacje !!! 😍
Ej No jak można nie lubić śniegu , zimy ? We Wrocławiu dzisiaj cudownie, słońce przepieknie świeciło a my z mężem mamy wolny weekend 🥳 dzieci pojechały do dziadków wczoraj i wracają jutro.
Zaliczyliśmy zakupy, spacer , drzemkę w dzień a teraz pieke mini torcik dla Bartka
My wszyscy kochamy zimę i śnieg jest wspaniale, codziennie sanki, spacer, górki, tarzanie się w śniegu. Bardzo cieszę się ze jest taka wspaniała zima w tym roku w mieście
KarolinaMaria, Wik89 lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
We mnie są dwa wilki, z jednej strony lubię tę biel za oknem, lekki mróz, słońce (taka pogoda była dzisiaj), z drugiej wkurzają mnie ubieranie na eskimosa, błoto pośniegowe i brudne buciory z soli. Jak mamy wolne i możemy się delektować zimą tak jak dziś, to jest ok, ale jak jeżdżę do pracy to jest gorzej. Mimo wszystko wolę taką zimę niż szaroburą pogodę, deszcz i 5 st na plusie.
veritaa, Zulugula, Wik89, emdar lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
KarolinaMaria wrote:Verita, kiedy dokładnie Bartek kończy 3 lata? W sumie to równolatek Mati! Wszystkiego dobrego dla niego!
23.01 dzięki. Jest przedziwny w kwestii tych urodzin, naprawdę kilka razy mówił ze on nie chce nikogo zapraszać. Kupiliśmy dzisiaj balony na Hel, zrobiłam mini tort i jutro jak rodzice ich przywiozą to mamy zamiar zaśpiewać sto lat ale boimy się ze będzie zdenerwowany ze dziadkowie są 🙈🙈🙈 mam nadzieje ze jak zobaczy prezent od nich - wielka wywrotkę na działkę to mu przejdzie
Ania obiecała mu ze w dzień urodzin będzie tylko jego bajka na wieczor ❤️ tak na codzień oglądają każdy po jednej swojej ale odda mu wspaniałomyślnie „ swoją „ 😁Wik89, KarolinaMaria, Nowastaraczka, emdar lubią tę wiadomość
Corka wrzesien 2018 18 cykl staran
Poronienie listopad 2019 7tc
Synek styczeń 2021 -
O tak, najgorsze to ubieranie zwłaszcza rano. My mamy do przedszkola 2 min, ale oczywiście trzeba ubrać spodnie ocieplane, kurtkę, szalik, czapkę, rękawiczki. Tymek niby ubiera się sam, ale z rana jest zwieszony więc trzeba za nim chodzić i przypominać: Tymek, bluza! Tymek, czapka! Tymek, kurtka! Tymek, kurtkę miałeś ubrać! Tymek, gdzie masz kurtkę i dlaczego nadal bez butów jesteś? No i tak luźnym butem jesteśmy 20 min w plecy względem lata. I jeszcze z reguły uczesze Martę, ubiorę czapke i w przesszkolu muszę poprawiać bo połowa włosów zdąży wylecieć z kucyka. A latem to kiecka, sandały i lecimy.
-
Ja lubie zime 🤩
I faktycznie w tym roku calkiem fajna ta zima w miescie
Laydo, Inga - super! Kurcze, te pierwsze chwile w nowym miejscu to sa fajne momenty, fajne wspomnieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia, 00:59
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Inga czyli można powiedzieć że wprowadzilysmy się praktycznie rownoczesnie Gratuluję!!! Już macie wszystko rozpakowane, czy tak jak my - na pudełkach? Karo pierwsza nocka była bezsenna, jak to na końcówce ciąży praktycznie co noc budzę się o 2/3 i leżę do 5 🤦♀️ więc nic mi się nie śniło. Druga nocka na zmęczeniu za to w całości przespana, jestem tak wypoczęta że sama jestem w szoku.
-
Ladyo tak zgrałyśmy się idealnie 😅 mam rozpakowane 90% rzeczy, wczoraj przyjechały jeszcze łóżka, kanapa i stół, więc w sumie czekamy jeszcze na firany i zasłony i na meble do łazienki. A resztę będziemy już dokupować na bieżąco 😊
A wy już urządzeni do końca?😊 -
Ale Wam zazdroszczę, też już bym chciała być na tym etapie, a tu jeszcze rok czekania. Za to u mnie pod kątem przeprowadzki każdy tydzień to segregacja i przeglądanie dobytku, żeby nie musieć tego robić na raz za rok. Ale i tak już się jaram, że po tylu latach szukania wreszcie mamy to!
-
A my właśnie wróciłyśmy z kontroli u pediatry i Mela ma zapalenie płuc nie wiadomo czy to z grypy się przerodziło czy ostatnio była jakaś wadliwa partia tych testów combo. Ale jesteśmy już na dobrej drodze do wyzdrowienia. Do końca tygodnia w domu. Dobrze że się przeprowadzilismy to przynajmniej dużo miejsca do chorowania i się tak nie nudzi
-
Dziękuję dziewczynki Mela ma się całkiem dobrze, poza tym że nudzi się jej już drugi tydzień bez przedszkola i rozpiera ją energia jakby nie ten okropny kaszel to nie powiedziałabym że jest chora. Moje samopoczucie też całkiem ok, tzn szczerze to mam już dość! Wczoraj w większości spakowałam już torbę do szpitala, muszę tylko odpakować kilka rzeczy.