Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelle
mi Ciebie brakuje tu, będziesz idealnym dopełnieniem naszej paczki, jeszcze Koteczka, Boo, Kitka i dr Nona i mamy dream team 😘
Czekam na Twoje ⏸️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2020, 19:42
Annia, Evelle28, Lalia, doomi03, Kitka_87, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kar_oliv wrote:Dziewczyny, podczas I usg prenatalnego jaka wyszła wam NT?
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualnyDziewczyny czy którejś z Was wyszło na usg prenatalnym brak kości nosowej u dzidziusia ? pytam w imieniu mojej siostry. Jest w ciąży bliźniaczej i właśnie jedno z bobasów nie ma kości, jest w 17tc wszystkie pozostałe parametry w normie, teraz czeka na wyniki Nifty, czy któraś z Was ma podobny przypadek ? Albo zna takie przypadki ? Szukam oczywiście dla niej przykładów ze będzie wszystko dobrze...
-
Sylwucha wrote:Bliźniaki, podobno mają to do siebie, że na początku bardzo szybko rosną (szybciej niż dzieci w pojedyńczych ciążach), ale później zwalniają, bo już nie mają miejsca, a pojedyńcze ciąże zasuwają😉
Dziewczyny, dziękuję za wszystkie miłe słowa 😍 Zrobiłyście mi dzień ❤
Ja bym jeszcze chciała żeby Kiteczka do nas dołączyła. Bardzo jej kibicuje. ❤️ Tzn. kibicuje każdej staraczce, ale Kiteczke dobrze pamiętam z czasów jak sama się tu starałam. ❤️Sylwucha, Lalia, doomi03, Zulugula, Kitka_87, dmg111 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Ooo nie wiedziałam tego. Myślałam, że bliźniaki cały czas są trochę mniejsze.
Ja bym jeszcze chciała żeby Kiteczka do nas dołączyła. Bardzo jej kibicuje. ❤️ Tzn. kibicuje każdej staraczce, ale Kiteczke dobrze pamiętam z czasów jak sama się tu starałam. ❤️Annia, doomi03, Zulugula, Kitka_87, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kic, Ty to jesteś cudowna ❤ Love U 😍
kic83 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Sylwia, pięknie wyglądasz, cudna sukienka 😍
My za chwilę jedziemy do moich rodziców na wieś i mam zamiar leżeć na kocu na trawce w cieniu 🤣🤣🤣
Zmiksowałam sobie mrożone jagody leśne z jogurtem naturalnym i wyszło mi coś pomiędzy sorbetem a gęstym, lodowatym smoothie i przepadłam 🤩🤩🤩
Laila
jak tam odpoczynek na trawce?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Annia wrote:Sylwia a czy N coś wspominał, że np w III trymestrze wizyty będą częstsze? Czy cały czas co 4 tyg? Ochłodziło się trochę u Ciebie? U mnie w reszcie po tym deszczu można złapać oddech. 😁
Ja nie chodzę do Waszego N, ale w III trymestrze nawet powinno się chodzić częściej, zazwyczaj co 3, jak nie co 2 tygodnie.Annia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Ja nie chodzę do Waszego N, ale w III trymestrze nawet powinno się chodzić częściej, zazwyczaj co 3, jak nie co 2 tygodnie.
Szkoda że nie ma takich jednolitych 'standardów'.
A może musiałaś chodzić częściej ze względu na hipotrofię córeczki?
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyAnnia wrote:Sylwia a czy N coś wspominał, że np w III trymestrze wizyty będą częstsze? Czy cały czas co 4 tyg? Ochłodziło się trochę u Ciebie? U mnie w reszcie po tym deszczu można złapać oddech. 😁
-
Annia wrote:Sylwia a czy N coś wspominał, że np w III trymestrze wizyty będą częstsze? Czy cały czas co 4 tyg? Ochłodziło się trochę u Ciebie? U mnie w reszcie po tym deszczu można złapać oddech. 😁
Jest w końcu chłodniej 😊 U Ciebie też się poprawiło? Tu coś jeszcze burczy ⚡, ale nic nie pada. Psiak się tylko panicznie boi.Annia, Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobiłam Was!
Annia - My dziś byliśmy ostatecznie na miejskim kąpielisku (wklejam foto poglądowe). Termometr w cieniu pokazywał 33,6 stopnia 🤦♀️
Straaaasznie gorąco. Dzieciaki nasamrowane, nie spiekły się. Szalały w wodzie non stop. Akurat zawsze leżymy przy takim baseniku do 40 cm, także dzieciaki latają a my moczymy dupki
Jutro kolejny dzień upalny, więc lecimy znów z dziećmi posiedzieć nad wodą.
Julik- widać już brzusio! A pupa - no cóż wygrywa póki colaska jestes!!!
Sylwucha - sukienka przepiękna, po cichu zazdroszczę takiego domku i ogródka. Wyglądasz przepięknie, aż blask od Ciebie bije! Widać, że ciąża służy Tobie ❤️
Ounai - jaka buzka piękna ❤️ taka delikatna, młodzieńcza! Wow! Przepięknie wyglądałaś w tej sukience 😍 a przygód z autem współczujęsama niedawno miałam różne historie, więc rozumiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2020, 20:14
Annia, Lalia, Sylwucha, Julik, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Nic takiego póki co nie mówił. Powiedział, że nudna ciąża, bo nie ma się do czego przyczepić 😉
Jest w końcu chłodniej 😊 U Ciebie też się poprawiło? Tu coś jeszcze burczy ⚡, ale nic nie pada. Psiak się tylko panicznie boi.
No kochana jak do Was dojdzie to co u nas właśnie jest... Monsun. Przyszło znad wschodu więc do Was pewnie dopiero dojdzie.
Biedna sunia. 😥 Ja też nie lubię burzy!Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaa i w ogóle, widziałam wózek swoich marzeń. I już Amen, przepadłam. Adamex Verona. Ostatecznie mógłby być Adamex reggio. Ale za tym pierwszym przepadłam. Jakaś Pani miała na basenie i koniec. Patrzyłam się jak głupek i oglądałam z każdej strony 😍
Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Dziękuję dziewczyny
to miłe. Kiedyś koleżanki z pracy jak dowiedziały się, że mam 35 lat to powiedziały "a my myślałyśmy, że Ty jesteś w naszym wieku". Tylko że one mają po 24 😂 Mówię Wam, najlepszy komplement na świecie! Nikt mi jeszcze nie odjął 10 lat 😂😂😂 Plus taki, że wszyscy myślą że to mój mąż jest starszy, a nie ja
Nie dziwię się ze były zaskoczone 😁 naprawdę wyglądasz bardzo młodziutko, zdecydowanie nie na swój wiekSylwucha, Ounai lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny