Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Irysko faktycznie, juz bliżej jak dalej:)
Nam się sprawdzał philips avent natural.
Meggi jak się masz?🤰
Cześć 🙂
Ja czuje sie dobrze, duzo lepiej niz z Oliwką, mobilna jestem jeszcze, do pracy chodze, ale zaczyna juz kręgosłup boleć i brzuch twardnieje od 8h siedzenia przy kompie. Ale myślę ze to świat jeszcze, a później juz l4.
https://zapodaj.net/plik-boAvkFERt2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca, 10:31
Ounai, KarolinaMaria, Zulugula, Lalia, Ewa88 , Annia, Clover lubią tę wiadomość
-
Jeeeeeju, Ladyo, co za widok 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ounai ja też strasznie beczalam u psychiatry, aż mi lekarka powiedziała że skoro po takim czasie wywołuje to we mnie takie emocje to noszę naprawdę olbrzymi ciężar. Moja mama chyba ma depresję od śmierci siostry alkoholiczki, widzę w jej zachowaniu swoje sprzed rozpoczęcia leków. Często jest wściekła i syczy mimo że nie ma powodu, atmosfera w domu jest fatalna, trzeba jej schodzić z drogi. Ale ona się niestety nie przyzna że ma problem ze sobą...Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai, przytulam. Już będzie lepiej.
Irysko, pochwal się też brzuszkiem! Nam najlepiej sprawdził się Avent bo ma największą ilość smoczków do dokupenia i najłatwiej regulować przepływ dla maluszka. Np dr Browns szybko zrobiły się za wolne, a następny był dopiero powyżej 3 miesięcy i był za szybki i Adasia "zalewało".
Ladyo śliczne dziewczyny.Iryska, Ounai lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Irysko, ja Cię pierwszy raz widzę! 😍 jaka Ty śliczna jesteś, taka delikatna! 🥰
KarolinaMaria, Iryska lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Irysko pięknie wyglądasz! I nadal jesteś drobniutka przecież. No i Michałek słodziak! Wciąż cały tata. 😆
Meggi a wy już znacie płeć dzidziusia?
Tak, od 12 tc na usg lekarz powiedział, a nifty potwierdziły. Będzie druga dziewczynkaLalia, Clover, Ladyo, Wik89, Ounai, Annia, Iryska, Suszarka lubią tę wiadomość