Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, Malwina uwielbia przedszkole. Ma już swojego ulubionego kolegę, wszystko razem robią. Ostatnio mówi „mamo ja mu krzyczę schnella a on biega ze mną szybko w wózku!” I taka zadowolona 😂
Lalia, Ounai, Martt95, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Mart jak tam u Ciebie? Jak samopoczucie?👩🏻🦰40🧔🏻38
👦🏻2015
👱🏻♀2020
Starania od czerwca 2025 (6cs po usunięciu jajowodu)
CP 2025 💔 7tc - 5.08.2025
Usunięcie lewego jajowodu
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Estradiol (4dc) 43,00 pg/ml
Prolaktyna (4dc) 6,87 ng/ml
Progesteron (8dpo) 32,27 ng/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
Hej mamuśki
Kupę czasu mnie nie było z i
Dobre półtora roku tutaj i jakoś dzisiaj mi się strona pokazała i weszłam odkopałam swój stary login i hasło 😃
Pozdrawiam was mamuśki ☺️
Iryska, Martt95, Ounai lubią tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙

Nadia💗

-
Dziś Pani bardzo chwaliła Malwinę bo umie używać nożyczki. Myślałam że to dość normalna umiejętność prawie 5 letniego dziecka, ale tu mają inne standardy
zaskakujące, doświadczać tych różnic między państwami w tak prostych by się wydawało sprawach bo przecież etap rozwoju dziecka jest taki sam, niezależnie od szerokości geograficznej.
A wieczorem Malwina do mnie „Gute Nacht, mamo”. Łapie ten język jak błyskawica
Iryska lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Wow, rzeczywiście dziwne, w pl dzieci uczą sie wycinanek w 3-latkach.Enigvaa wrote:Dziś Pani bardzo chwaliła Malwinę bo umie używać nożyczki. Myślałam że to dość normalna umiejętność prawie 5 letniego dziecka, ale tu mają inne standardy
zaskakujące, doświadczać tych różnic między państwami w tak prostych by się wydawało sprawach bo przecież etap rozwoju dziecka jest taki sam, niezależnie od szerokości geograficznej.
A wieczorem Malwina do mnie „Gute Nacht, mamo”. Łapie ten język jak błyskawica
Z językiem to prawda, dzieci łapią w mig. Moi też dobrze mówią po angielsku. Malwinka za rok będsie Ci już płynnie mówić pk niemiecku. A w przedszkolu jak sobie radzi z językiem?
Mart, bardzo mi przykro. Mocne masz te mdłości? Wymioty też?
Nadzieja, co tam u Ciebie?
U nas dzis znajomi, zostaja do niedzieli. Podchodza wlasnie do ivf, ale jeat jeszcze kolega ktory nie wie o naszych ani o ich staraniach wiec siedziny cicho. Przywiezli whiskey i smialysmy sie ze pijemy za to, zeby to byl ostatni raz kiedy pijemy
my sie staramy przedostatni cykl. Jak sie nie uda to zamykamy fabryke. Moja sytuacja w pracy niestety nie pozwala kontynuowac staran dluzej. Pewnie mielibysny qieksze szanse gdyby nie ta poprzednia ciaza i utrata jajowodu. Wlasnie mam owulacje ale po stronie po ktorej nie mam jajowodu wiec obstawiam, ze raczej nieduze szanse, ze drugi jajowod wylapie to jajeczko.
👩🏻🦰40🧔🏻38
👦🏻2015
👱🏻♀2020
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
Ounai wrote:Wow, rzeczywiście dziwne, w pl dzieci uczą sie wycinanek w 3-latkach.
Z językiem to prawda, dzieci łapią w mig. Moi też dobrze mówią po angielsku. Malwinka za rok będsie Ci już płynnie mówić pk niemiecku. A w przedszkolu jak sobie radzi z językiem?
Tutaj w przedszkolu mało jest takich prac, na pewno mniej niż w PL, dzieci się głównie bawią, dużo czasu spędzają na dworze. Odkąd chodzi do przedszkola tylko 2-3x nie byli na dworze bo lał deszcz. Mają 3 takie duże wydarzenia, Swieto Marcina, Karnawał i Mikołajki(ale z biskupem, nie z Mikołajem) żadnych dni kropki, dni tematycznych ani nic. Mam wrażenie że tutaj ten poziom wymagań od dzieci jest dużo niższy, dzieci mają być dziećmi i się bawić
Dobrze sobie radzi, nie mówi zdaniami ale porozumiewa się z nimi. Ostatnio mówi : wiesz co ja mówię jak chce ze Erik przyszedł? Erik komm! I Erik do mnie biegnie”
albo mówi „Jak chce iść na korytarz to pokazuje palcem i mówię „da” i panie mi mówią „ja” albo „ nein”. A jak potrzebuje pomocy to krzyczy „Hilfe” 😅
Ona też nie całkowicie z zerem języka poszła bo jednak chodzi do fizjo od 3 lat która mówi do niej po niemiecku więc coś tam rozumie, nigdy przy mnie nie chce mówić i powtarzać ale w gabinecie ćwiczy niemiecki
więc zna kolory, policzy do 10, podstawowe słówka jak spać, jeść, pić, pomocy, przywitać się i pożegnać też wie jak. Nawet wie już jak zapytać pan gdzie jest jej kolega
🔸28 lat
Mamy chłopców, szukam garażu. Z torem(zjeżdżalnia) i myjnia, najlepiej drewniany na różne autka. Jak szukam to mi tylko tut tut autka wyskakują albo hot wheels. Myślę już nad prezentami świątecznymi i urodzinowymi

Macie coś do polecenia?
🔸28 lat
Zobacz wader, są niezniszczalne. Z drewnianych lidl ma fajne, mozesz na stronie niemieckiej sobie popatrzeć, często mają większy wybórEnigvaa wrote:Mamy chłopców, szukam garażu. Z torem(zjeżdżalnia) i myjnia, najlepiej drewniany na różne autka. Jak szukam to mi tylko tut tut autka wyskakują albo hot wheels. Myślę już nad prezentami świątecznymi i urodzinowymi

Macie coś do polecenia?
Enigvaa lubi tę wiadomość
👩🏻🦰40🧔🏻38
👦🏻2015
👱🏻♀2020
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
OvuFriendDrogie Użytkowniczki,
Chcemy Was przeprosić za ostatnie „eksperymenty” z reklamami, które pojawiły się na forum. Dostaliśmy od Was wiele sygnałów, że były one zbyt uciążliwe – dziękujemy za wszystkie zgłoszenia i za szczerość.
Rzeczywiście, nasz partner reklamowy trochę przesadził z liczbą i formatami reklam, co mocno zaburzyło komfort korzystania z forum. Już to naprawiliśmy: część reklam została wyłączona, a pozostałe optymalizujemy tak, aby nie przeszkadzały Wam w korzystaniu z OvuFriend.
Reklamy są dla nas ważnym źródłem utrzymania – dzięki nim możemy nadal oferować Wam darmowe usługi i rozwijać forum, ale absolutnie nie chcemy, żeby odbywało się to kosztem Waszej wygody.
Obiecujemy, że będziemy pilnować tego lepiej i dbać o to, aby reklamy były w tle, a nie na pierwszym planie. Przypominamy też, że użytkowniczki z abonamentem Premium korzystają z forum i aplikacji całkowicie bez reklam.
Dziękujemy za Wasze zrozumienie i wsparcie 💙
Zespół OvuFriend -
W przyszły weekend się chyba przeprowadzamy
Enigvaa lubi tę wiadomość
👩🏻🦰40🧔🏻38
👦🏻2015
👱🏻♀2020
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
Wszyscy tyle mają, stąd ten post przeprosinowy. Niestety OvuFriend przeprasza za reklamy ale nic z tym nie robi.Iryska wrote:Czy wy też macie tyle reklam czy tylko ja??
Enigvaa wrote:Ounai gratulacje! Wrzucisz jakąś fotkę żeby oko nacieszyć?
To macie podekscytowanie w domu, Marta i Tymek zadowoleni?
Tymek już jedną przeprowadzkę pamięta więc się cieszy, natomiast Marta wcześniej się cieszyła a teraz już nie chce się przenosić. Niestety większość dzieci w jej przedszkolu jest z naszego bloku więc ona 2 minuty i jest na podwórku z koleżankami i ona nie chce tego zmieniać. Co prawda nasi najbliżsi sąsiedzi mają córkę rok młodszą od niej ale to nadal obca dziewczynka.
Wrzucę Wam zdjęcia w przyszłym tygodniu, bo w czwartek przyjeżdża sofa a w piątek stolarz ma montować zabudowę w łazienkach. W weekend też składamy szafy ale.. nadal nie mamy łóżka, wielu mebli i w ogóle wielu rzeczy. Tak, że szału nie ma. A ja już powoli nie mam sił tak cisnąć. Mam bardzo dużo na głowie i widzę, że mój organizm powoli ma dość i potrzebuje zwolnić, więc tą resztę chyba juz powoli dozbieramy.
A do tego jeszcze stresy, bo za miesiąc wracam do pracy po wypowiedzenie. W ciążę już jakoś nie wierzę, teraz czekam tylko na wyniki rekrutacji do projektu unijnego.👩🏻🦰40🧔🏻38
👦🏻2015
👱🏻♀2020
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
Enigva, na razie mamy taki etap, nadal czekamy na stolarza i sprzatamy
Łazienka dzieci

Tu nasza

Tu różowa

A tu nasza dzisiejsza dziura w ziemi. Chyba zaczynam tęsknić za tym piaskiem co był na podjazdu
Iryska, Enigvaa lubią tę wiadomość
👩🏻🦰40🧔🏻38
👦🏻2015
👱🏻♀2020
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml
Wymazy MUCHa negatywne -
Ounai, piękny masz ten dom. A ile m kw ma salon ? Bardzo duży się wydaje 😍
Okropne są te reklamy. Co sądzicie o pomyśle żeby przenieść się gdzieś na msg ?? czy któraś z gorących mamusiek byłaby chętna w ogóle ? coś pusto tu ostatnio ..12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Irysko, ja chętnie się przeniosę 😊😊
Ounai, Twoje wnetrza mogłyby mi algorytm podpowiadać, ostatnio totalnie przepadłam za takim stylem i kolorami 🤩 na kota bym chyba nie miała odwagi, ale płytki, jodelka, kuchnia i lampy super 🤩 a macie już schody? Podesłałabyś fotkę na jakie się zdecydowaliście jak wygląda to łączenie schodów z jodelka? 😊 -
Jasne, mamy schody dywanowe, dębowe. Jutro będę na budowie to Ci zrobię zdjecia, to moze juz messengwrem Ci wysle coby wszystkim nie spamowacLalia wrote:Irysko, ja chętnie się przeniosę 😊😊
Ounai, Twoje wnetrza mogłyby mi algorytm podpowiadać, ostatnio totalnie przepadłam za takim stylem i kolorami 🤩 na kota bym chyba nie miała odwagi, ale płytki, jodelka, kuchnia i lampy super 🤩 a macie już schody? Podesłałabyś fotkę na jakie się zdecydowaliście jak wygląda to łączenie schodów z jodelka? 😊
Irysko, ja tam jestem za messengerem
przynajmniej nikt inny nas podgladac nie bedzie
salon spory mamy, razem z aneksem kuchennym jest 40m2. Wczoraj sofe przywiezli, zaczęłam zwozić rośliny i już się tak domowo zaczęło robić. We wtorek stolarz ma przywieźć łazienki i barierkę, dzisiaj elwktryk walczył, ale o 16:00 się poddał więc dogrzewamy klimą bo nie udało mu się uruchomić podłogówki. Za to kamery z monitoringu śmigają. Utwardzili nam też podjazd i wyrównali taras. Już nie mogę się doczekać, żeby tam zamieszkać
👩🏻🦰40🧔🏻38
👦🏻2015
👱🏻♀2020
AMH (4dc) 1,83 ng/ml
Glukoza 98 mg/ml
Insulina 8,70 µIU/ml
TSH 1,47 µIU/ml
FT4 0,94 ng/dl
FSH (4dc) 4,67 mIU/ml
LH (4dc) 2,21 mIU/ml