X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai mieszkasz już?

O ❤️
    Z ❤️
  • Ounai Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi, bardzo bym chciała, ale nie. Aktualnie chłopaki kleją listwy przypodłogowe, za 2 dni podepną nam wodę, ostatnie malowanie (listwy beda w kolorze scian), poprawki elektryki i wtedy będzie można pomyśleć o przeprowadzce. W weekend moja mama ma przyjechać do dzieci to pojedziemy skrecac szafy, bo tego tam mamy na co najmniej 2 dni roboty. W miedzyczasie ja skrobie wnioski o dpfinansowanie do otwarcia dg. Czas mi przecieka przez palce mam takie wrazenie.

SYN 2015
    CÓRKA 2020
    CP 2025 💔 7tc
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Meggi, bardzo bym chciała, ale nie. Aktualnie chłopaki kleją listwy przypodłogowe, za 2 dni podepną nam wodę, ostatnie malowanie (listwy beda w kolorze scian), poprawki elektryki i wtedy będzie można pomyśleć o przeprowadzce. W weekend moja mama ma przyjechać do dzieci to pojedziemy skrecac szafy, bo tego tam mamy na co najmniej 2 dni roboty. W miedzyczasie ja skrobie wnioski o dpfinansowanie do otwarcia dg. Czas mi przecieka przez palce mam takie wrazenie.

To już prawie prawie. Koniecznie daj zdjęcia jak będzie gotowe.
    A czym będziesz się zajmować? Jaki profil DG?

O ❤️
    Z ❤️
‹‹ 5882 5883 5884 5885 5886
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ