X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • KarolinaMaria Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia, dzięki, że to wszystko opisałaś 😘 Dla nas dojazd do lekarza/na badanie nie jest problemem, więc w razie W będę pytać o rezonans. Psychiatrę mamy akurat w Warszawie, bo tak się 'złożyło'. Ktoś nam polecił tego lekarza, przyjmuje też blisko nas, ale w Wawie miał bardzo szybki termin i to w weekend, więc się zdecydowaliśmy i zaliczyliśmy 3 dni w stolicy ze zwiedzaniem i wizytą w poradni. Pogoda nam dopisała, więc to był bardzo udany czas. Do poradni genetycznej wybieramy się do Wro, bo tam są najkrótsze terminy (wiosna 2026 r.). Obdzwoniłam chyba wszystkie poradnie genetyczne w PL 🫣 no moze olałam te na północy. Resztę załatwiamy na miejscu.
    Dziwnie to zabrzmi, ale mnie to nie przeraża. Jestem trochę jak Melman z Madagaskaru, kocham kliniki 😁

Edit jeszcze co do tego EEG, to wiem, że wynik może być tylko artefaktem. Na pewno wezmę skierowanie do poradni neurologicznej na NFZ, żeby objąć ją stałą opieką i móc na spokojnie powtarzać EEG w przyszłości. Na Śląsku są dwa dobre oddziały neurologii dziecięcej, będę celować do ich poradni przyszpitalnych.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:16

Lalia lubi tę wiadomość

🦄 2021 r.
  • Enigvaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Zmieniając temat, Tymek ma juz plan lekcji: 7h tygodniowo basenu i 4h tygodniowo wf. W dodatku w piatki zaczyna o 7:05. Ja nawet do pracy tak wczesnie nie chodze. To bedzie masakra

Jeny, jak ma sie skupić jak zaczyna lekcje o 7. To nieludzka godzina.. on jest w klasie sportowej ze ma tyle aktywności?

🔸28 lat

Wysłany: Dzisiaj, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:
    Zmieniając temat, Tymek ma juz plan lekcji: 7h tygodniowo basenu i 4h tygodniowo wf. W dodatku w piatki zaczyna o 7:05. Ja nawet do pracy tak wczesnie nie chodze. To bedzie masakra

A będzie już chodził do nowej szkoły, czy będziecie go dowozić?

O ❤️
    Z ❤️
  • Meggi110818 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chodzę na 7, znaczy będę znowu za 2 tyg, bo koniec macierzyńskiego. To pierwsze 20 minut to robienie i jedzenie śniadania 🫣
    Ale teraz będę starała się tak być 6.45 żeby na spokojnie właśnie zjeść śniadanie, za nim inni przyjdą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:48

O ❤️
    Z ❤️
‹‹ 5880 5881 5882 5883 5884
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ