Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:Zmieniając temat, Tymek ma juz plan lekcji: 7h tygodniowo basenu i 4h tygodniowo wf. W dodatku w piatki zaczyna o 7:05. Ja nawet do pracy tak wczesnie nie chodze. To bedzie masakra
Jeny, jak ma sie skupić jak zaczyna lekcje o 7. To nieludzka godzina.. on jest w klasie sportowej ze ma tyle aktywności?🔸28 lat
Ounai wrote:Zmieniając temat, Tymek ma juz plan lekcji: 7h tygodniowo basenu i 4h tygodniowo wf. W dodatku w piatki zaczyna o 7:05. Ja nawet do pracy tak wczesnie nie chodze. To bedzie masakra
A będzie już chodził do nowej szkoły, czy będziecie go dowozić?O ❤️
Z ❤️ -
Ja chodzę na 7, znaczy będę znowu za 2 tyg, bo koniec macierzyńskiego. To pierwsze 20 minut to robienie i jedzenie śniadania 🫣
Ale teraz będę starała się tak być 6.45 żeby na spokojnie właśnie zjeść śniadanie, za nim inni przyjdą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia, 14:48
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:A będzie już chodził do nowej szkoły, czy będziecie go dowozić?SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie prawego jajowodu -
Właśnie skończyłam szykować Malwinę do przedszkola na piątek 🥹 stresuję się strasznie! Jeszcze nie ja z nią idę pierwszego dnia tylko mąż, a to jej pierwszy dzień i przeżywam podwójnie 🥺
KarolinaMaria, Iryska, Lalia lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Enigvaa wrote:Właśnie skończyłam szykować Malwinę do przedszkola na piątek 🥹 stresuję się strasznie! Jeszcze nie ja z nią idę pierwszego dnia tylko mąż, a to jej pierwszy dzień i przeżywam podwójnie 🥺
KarolinaMaria, Ounai lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Lepiej niech idzie mąż. U nas jak Michałek zaczynał to też w pierwszych dniach przedszkola odprawadzal go mąż - zero płaczu z nim . Po kilku dniach ja odprowadzałam i ze mną oczywiście płacz już w aucie był 😉
Malwina niby chce iść do przedszkola. Tłumaczyłam, że będzie z Paniami, że będą inne dzieci, że nie tylko będzie fajnie ale też trudno, bo dużo dzieci to dużo hałasu, kłótnie o zabawki itd. Ale i tak przeżywam jak to będzie 🙈🔸28 lat
Enigva, nam się łatwo mówi bo mamy to już dawno za soba ale zachowuj sie normalnie. Im bardziej Ty sie stresujesz lub zachpwujesz nienaturalnie (np duzo dluzej sie z nia zegnasz, przytulasz itd) tym jej jest trudniej bo ona podprogowo wyczuje ze cos jest nie tak. O piatek sie nie nartw, w pierwszym dniu dzieci sobie radza bez problemu. Najgorszy jest drugi dzien bo juz wiedza o co chodzi. Wyslij meza tak jak dziewczyby mowia. Oni sa mniej emocjonalni wiec idzie latwiej bo dzieci czuja ich spokoj i chetniej zostaja.SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie prawego jajowodu -
Nie ma wyjścia bo ja zaczynam od jutra szkołę. Więc ja nawet nie mam jak z nią iść. Mąż nie lepszy, AirTag chce jej przyczepić bo w końcu będzie tam sama i skąd będzie wiedział czy tam jest 😂
Przeżyjemy, tak myślęMalwina mi powiedziała „mamo, nie martw się, ja Ci wszystko opowiem jak wrócę” więc ona totalny luz 😎
Iryska, Ounai, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Zapowiada się fajnie. Mój nauczyciel jest w porządku, ładnie mówi, kładzie nacisk na mówienie i rozumienie a nie klepanie notatek. Jestem jedyną Polką w grupie 🤪 przede mną 7msc nauki i egzamin z certyfikatem poziomu języka. Mam 4 dni w tygodniu, więc wcisnę też swoja prace z weekendu w tygodniu i bede miała wolniejszy weekend..
Dzis tez byliśmy pomiary na nowe ortezy dla Malwiny wziąć, robimy w De na próbę, zobaczymy. Do tej pory 2x w roku lataliśmy do Polski.
A jutro wielki dzień Malwiny
Iryska, Ounai lubią tę wiadomość
🔸28 lat
🔸28 lat
Ja też miałam te obawy co do tego gdy Alicja zaczęła chodzić do żłobka. Robila mi afery nie że idzie do żłobka.... a właśnie że musi iść do domu 😅🫣
Edit. Teraz już z górki. Będzie dobrze... 🤞🏻❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia, 19:49