Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia, dzięki, że to wszystko opisałaś 😘 Dla nas dojazd do lekarza/na badanie nie jest problemem, więc w razie W będę pytać o rezonans. Psychiatrę mamy akurat w Warszawie, bo tak się 'złożyło'. Ktoś nam polecił tego lekarza, przyjmuje też blisko nas, ale w Wawie miał bardzo szybki termin i to w weekend, więc się zdecydowaliśmy i zaliczyliśmy 3 dni w stolicy ze zwiedzaniem i wizytą w poradni. Pogoda nam dopisała, więc to był bardzo udany czas. Do poradni genetycznej wybieramy się do Wro, bo tam są najkrótsze terminy (wiosna 2026 r.). Obdzwoniłam chyba wszystkie poradnie genetyczne w PL 🫣 no moze olałam te na północy. Resztę załatwiamy na miejscu.
Dziwnie to zabrzmi, ale mnie to nie przeraża. Jestem trochę jak Melman z Madagaskaru, kocham kliniki 😁
Edit jeszcze co do tego EEG, to wiem, że wynik może być tylko artefaktem. Na pewno wezmę skierowanie do poradni neurologicznej na NFZ, żeby objąć ją stałą opieką i móc na spokojnie powtarzać EEG w przyszłości. Na Śląsku są dwa dobre oddziały neurologii dziecięcej, będę celować do ich poradni przyszpitalnych.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:16
Lalia lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
Ounai wrote:Zmieniając temat, Tymek ma juz plan lekcji: 7h tygodniowo basenu i 4h tygodniowo wf. W dodatku w piatki zaczyna o 7:05. Ja nawet do pracy tak wczesnie nie chodze. To bedzie masakra
Jeny, jak ma sie skupić jak zaczyna lekcje o 7. To nieludzka godzina.. on jest w klasie sportowej ze ma tyle aktywności?🔸28 lat
Ounai wrote:Zmieniając temat, Tymek ma juz plan lekcji: 7h tygodniowo basenu i 4h tygodniowo wf. W dodatku w piatki zaczyna o 7:05. Ja nawet do pracy tak wczesnie nie chodze. To bedzie masakra
A będzie już chodził do nowej szkoły, czy będziecie go dowozić?O ❤️
Z ❤️ -
Ja chodzę na 7, znaczy będę znowu za 2 tyg, bo koniec macierzyńskiego. To pierwsze 20 minut to robienie i jedzenie śniadania 🫣
Ale teraz będę starała się tak być 6.45 żeby na spokojnie właśnie zjeść śniadanie, za nim inni przyjdą.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:48
O ❤️
Z ❤️ -