Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Natisz wrote:O proszę, ja jestem z Nysy i mieszkam aktualnie w Opolu 😊😊
Natisz, Lalia, Annia lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:To z Opola jest jeszcze nasza Annia 😊
Sylwucha, Annia lubią tę wiadomość
"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Natisz wrote:Lilia, myślę że nic złego się nie dzieje.
Ja też mam takie dni, że plecy bolą bardziej, a innego nic się nie dzieje. Może to jest zależne od tego jak dziecko się ułoży i ma co uciska. A kiedy masz lekarza?
Natisz, w środę mam usg genetyczne i test krwi a w piątek swojego gina 🙏 więc jutro i w środę mam zamiar leżeć plackiem aż do wizyty 🙏 -
Natisz wrote:Ale świat jest mały 😯
-
Lalia wrote:Natisz, w środę mam usg genetyczne i test krwi a w piątek swojego gina 🙏 więc jutro i w środę mam zamiar leżeć plackiem aż do wizyty 🙏
Ciekawe czy zdradza nam płeć 😃🙋🏼♀️Lalia lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Sylwucha wrote:Po avatarze widzę, że biegasz 😎 Startowałaś w jakichś zawodach? Może się nawet spotkałyśmy 😉
Sylwucha lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
U mnie dzis "krzywy" brzuch 🤣 Obstawiam, że jedna cwaniara tyłkiem się wypięła 😎
Lalia, jak samopoczucie?Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Natisz wrote:Dużo startowałam 😊 polamratony, dziesiątki 😊
Natisz lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Na razie obserwujcie z oddali. Kocica (matka) często zostawia młode na długie godziny. Jeśli nie wróci do jutra proponuje skontaktować się z nyską Łapą. Oni zajmują się dzikimi zwierzętami.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Natisz wrote:To może się gdzieś widziałyśmy na zawodach 😊😊
-
Sylwucha wrote:Na bank gdzieś razem startowałysmy 😉
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Sylwucha wrote:U mnie dzis "krzywy" brzuch 🤣 Obstawiam, że jedna cwaniara tyłkiem się wypięła 😎
Lalia, jak samopoczucie?
Od 15:30 leżę jak placek i jest w porządku, już nic nie boli 😘 ale stracha miałam konkretnego ☹️
Natisz, a masz jakieś przeczucia co do płci?? 😁
My zawsze chcieliśmy dziewczynkę, na początku moja teściowa, mama i mąż przeczuwali dziewczynkę, ale ja jakoś od testu czuję, że tam jednak mały chłopczyk sobie mieszka i teraz jakoś cała rodzina oczekuje tylko na potwierdzenie, że to chłopczyk 😂 chyba już nikt z nas nie wierzy, że to może być dziewczynka 😅 ale byłaby niespodzianka 🤩Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Od 15:30 leżę jak placek i jest w porządku, już nic nie boli 😘 ale stracha miałam konkretnego ☹️
Natisz, a masz jakieś przeczucia co do płci?? 😁
My zawsze chcieliśmy dziewczynkę, na początku moja teściowa, mama i mąż przeczuwali dziewczynkę, ale ja jakoś od testu czuję, że tam jednak mały chłopczyk sobie mieszka i teraz jakoś cała rodzina oczekuje tylko na potwierdzenie, że to chłopczyk 😂 chyba już nikt z nas nie wierzy, że to może być dziewczynka 😅 ale byłaby niespodzianka 🤩Lalia lubi tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Dziękuję Kochana. 😘 Prawie się popłakałam jak widziałam to maleństwo siedzące samo, TOZ w Opolu nie odbierał i w czasie jak zaczęłam przeszukiwać internet co robić albo sam poszedł albo mama go zabrała bo nie ma go tam gdzie go wyjęliśmy i siedział, i w całym ogrodzie go nie widzę nigdzie. Taki biedny był mały. Właśnie nie umiałam znaleźć kto w naszym województwie zajmuje się dzikimi zwierzętami i tak pomyślałam o Tobie, że z racji zawodu może będziesz się orientować. 😘
Lalia lubi tę wiadomość
-
Natisz wrote:Może w Nysie biegłaś w tamtym roku?
-
Natisz wrote:Wiesz moja mama do mnie, że będzie chłopak. Ja z początku nic nie czułam, ale od jakiegoś czasu nawet jak patrzę na ciuszki różowe to jakoś intuicyjnie czuję ojjj nie to nie tym razem 😃😃 i też jakoś czuję chłopaka. Może mi cos lekarz mój teraz powie w środę 😃 zobaczę 🤷🏼♀️
Jak byłam na wizycie 10+6 (wiek z usg) to lekarz mi specjalnie wjechał między nóżki dziecka i ja jak nic bym powiedziała, że tam siurasek był 😂 a lekarz mi powiedział, że to nawet jeszcze nie jest narząd i że z tego może być i chlopiec i dziewczynka 😅
Ale w sumie Ty w środę będziesz już 11+2,tak? 😁 To może akurat coś się dowiesz 😍Natisz lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Jak byłam na wizycie 10+6 (wiek z usg) to lekarz mi specjalnie wjechał między nóżki dziecka i ja jak nic bym powiedziała, że tam siurasek był 😂 a lekarz mi powiedział, że to nawet jeszcze nie jest narząd i że z tego może być i chlopiec i dziewczynka 😅
Ale w sumie Ty w środę będziesz już 11+2,tak? 😁 To może akurat coś się dowiesz 😍Lalia, Gagatka lubią tę wiadomość
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1