Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aniu, cieszę się, że u synka wszystko dobrze 😍😍
Ja się dziewczyny martwię, wzięłam przedtem tą no spe i poleżałam i mi przeszło. Po 15 stwierdziłam że wyjdę przed blok kupić sobie truskawki, bo pani je sprzedaje na takim mini przenośnym bazarku, przeszłam może 100 m, kupiłam 1 kg truskawek i jak wracałam już zaczęły boleć mnie plecy, trochę brzuch, oblały mnie poty i znowu leżę... I poleżałam i teraz praktycznie przeszło... Coś mnie tknęło i sobie policzyłam, że gdybym normalnie miała w ciąży @ to właśnie dzisiaj by wypadała.. Myślicie, że to może być przez to?? Moja mama karze mi leżeć jak dzwoniłam i mówi że "nie wiadomo co to i mam nie wstawać" no ale ja nie chce panikować, że to coś złego ☹️Annia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Masz rację Edyta, już poprawiłam 😘
Doomi, Ty jesteś naszym progesteronowym cudem 😍
Kic, śliczny synuś 🤩
Dziewczyny, a ja mam teraz turbo stresa i potrzebuję porady... Pojechałam sobie do lumpeksu (5 min autem) pochodziłam z pół godziny, pojechałam do drugiego też bliziutko, ale strasznie zaczęły mnie boleć plecy, tak mega mocno i delikatnie brzuch, więc szybko wróciłam do domu.
Ja takie bóle mam tylko przy okresie, albo czasem przy zatruciu jak bolą mnie jelita.
Wzięłam 2 no spy i się położyłam.
Przepraszam za bezpośredniość, ale byłam dzisiaj w toalecie i poszły 2 💩 i możliwe że to po prostu jakieś zaparcie miałam i mi gdzieś tam ucisnelo, stąd ten ból pleców i brzucha?? Bo brzuch mnie boli tak nisko i nie umiem określić czy to boli mnie macica czy jelita. Byłam w łazience i mam dużo śluzu, ale czyściutki, żadnych plamień, przebarwień, nic... Chyba zwariuje...
Spokojnie kochana, z dzidziutkiem na pewno wszystko wporzadku:* A jeśli będziesz bardzo się martwić, idź do.lekarza, Twój spokój jest ważniejszy niż pieniądze które wydasz na lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2020, 16:49
Lalia lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Ostatnio pomiędzy 95-97. Dopóki będą do 95 to zostaje bez insuliny ale jak będzie powyżej to niestety.
Motylku, ja już sama nie wiem. Będę walczyć ale zaczyna mi być obojętne. Bo na kolację już nie jem węgli, na śniadanie nie jem węgli. Ileż tak można? Nawet lekarka powiedziała że nie mogę iść spać bez jedzenia węgli, a jak zjem to mi cukry skacząLalia, Ounai lubią tę wiadomość
-
Dmg111, nie dostałam dzisiaj żadnego zdjęcia. Junior niezbyt współpracował do pomiarów wagi, więc doktor powiedział że dzisiaj będzie ciężko o jakieś sensowne zdjęcie, a ja nie naciskałam.
Lalia - ja myślę, że odpocznij parę dni. Poza tym już psychicznie 'wsłuchujesz się' w siebie po tym jak raz cię zaczęło boleć i możesz być bardziej przeczulona na każdą dolegliwość. Ja tak miewam przynajmniej.
Kic, Casteam cieszę się, że na waszych wizytach też w porządku. Kicuś twój synek super przybiera. 💪kic83, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Kicku, piękne zdjęcie Syneczka ❤❤
Edyta, wyglądałaś tak pięknie na ślubie!!! Masz taką delikatną urodę, i miałaś przepiękną suknię ślubna! Uwielbiam takie.
Casteam ale brzunio 🥰🥰🥰 i jaka figurka!
Dziewczyny, a te spódnice z selfieroom są takie grubsze? Zbierające dobrze? Ogarną moje bryczesy?
My właśnie wracamy do domu, z mężem już ok, trochę pogadaliśmy, umówiliśmy się że pogadamy jeszcze w domu , i nie będziemy marnować czasu nad morzem na kłótnie. Spędziliśmy wczoraj wieczorem i dzisiaj fajnie czas. Jeździliśmy dziś na rowerze! Ale frajda po.2,5 miesiąca przerwy ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2020, 17:02
kic83, Natisz, Lalia, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Anetka
cieszę się że z Mężem lepiej
A jak się czujesz po wycieczce rowerowej?
Laila
odpoczywaj dziś, nic nie rób, nie przemęczaj się! To polecenie koleżanki 😘 a o dzidzie się nie martw, na pewno wszystko jest ok!Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Casteam no brzunio klasa 😀
Ja dzis wyglądam na jakis 7 miesiąc po ziemniakach na obiad 😂
Annia ale już dorosły wagowo kawaler!
Ja bylam dzis pierwszy raz tak w kilku sklepach , m.in pepco. Ja dlugo nie wychodziłam itd więc łapie mnie jeszcze taki "korona atak paniki " wśród ludzi. Wkurza mnie, ze mało kto nosi maseczke w sklepie.
Patrzyłam w pepco tak szybko na ciuszki ale nic nie kupilam, wręcz dostaję takiego paraliżu i nie jestem w stanie nic kupic.. podobnie mialam w auchan w dniu dziecka jak symbolicznie coś chciałam kupic.Annia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Już widzialam ten brzuszek na FB 😍
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Aniu, cieszę się, że u synka wszystko dobrze 😍😍
Ja się dziewczyny martwię, wzięłam przedtem tą no spe i poleżałam i mi przeszło. Po 15 stwierdziłam że wyjdę przed blok kupić sobie truskawki, bo pani je sprzedaje na takim mini przenośnym bazarku, przeszłam może 100 m, kupiłam 1 kg truskawek i jak wracałam już zaczęły boleć mnie plecy, trochę brzuch, oblały mnie poty i znowu leżę... I poleżałam i teraz praktycznie przeszło... Coś mnie tknęło i sobie policzyłam, że gdybym normalnie miała w ciąży @ to właśnie dzisiaj by wypadała.. Myślicie, że to może być przez to?? Moja mama karze mi leżeć jak dzwoniłam i mówi że "nie wiadomo co to i mam nie wstawać" no ale ja nie chce panikować, że to coś złego ☹️
Powiem Ci na moim przykładzie.
Ostatnio tez mnie tak bolało wszystko, brzuch twardy i ciągle lezałam, nawet oddychać nie mogłam. Okazało się że właśnie macica się rozpychała i dziecko podchodzilo do góry. I dlatego taki niesamowity dyskomfort.Lalia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, gratuluję wizyt 😘 Super, że wszystko dobrze ❤
Kic, spóźnione ale szczere najlepsze życzenia z okazji rocznicy ślubu 😘 (u nas w lipcu będzie 8 lat)
Annia, ale klocek 💪 Super rośnie nasz kawaler 💙Annia, kic83, Lalia lubią tę wiadomość
-
Kicku, przejechaliśmy 20 km taką super równą ścieżką rowerową przez las i czuje się super
Jechaliśmy wolno i ostrożnie, jutro odbieram swój rower z naprawy i może pojeżdzę jeszcze po Wrocławiu kilka razy nim oddam rower Mamie.
Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny! Pilne! Do oczka wodnego wpadł nam mały zajaczek, wyłowiliśmy go i posadziliśmy w ogródku ale teraz nie wiemy co dalej. Wiem, że nie wolno go dotykać, żeby nie przeszedł zapachem człowieka bo wtedy mama go nie będzie chciała. Czy jego mama wróci po niego? Na razie siedzi tam gdzie do daliśmy.
Sylwia może ty coś wiesz co zrobić?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lilia, myślę że nic złego się nie dzieje.
Ja też mam takie dni, że plecy bolą bardziej, a innego nic się nie dzieje. Może to jest zależne od tego jak dziecko się ułoży i ma co uciska. A kiedy masz lekarza?"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1
-
Annia wrote:Dziewczyny! Pilne! Do oczka wodnego wpadł nam mały zajaczek, wyłowiliśmy go i posadziliśmy w ogródku ale teraz nie wiemy co dalej. Wiem, że nie wolno go dotykać, żeby nie przeszedł zapachem człowieka bo wtedy mama go nie będzie chciała. Czy jego mama wróci po niego? Na razie siedzi tam gdzie do daliśmy.
Sylwia może ty coś wiesz co zrobić?Lalia, Annia lubią tę wiadomość
-
Natisz wrote:Przepraszam, dobrze widzę? Nyska łapa? Kto tu jest z Nysy 😃
Do Łapy czasami wozimy z nadleśnictwa poszkodowane zwierzętaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2020, 18:08
Natisz lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Z samej Nysy nie, ale z Niemodlina tak 😉"Wytrwałość przynosi pomyślny los" ⏩
5cs 🤰
26.04 II kreski
03.06 👶2,46 cm
17.06 wizyta kontrolna
24.06 prenatalne
Progesterone Besins 2x1