Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Natisz też jest w szpitalu, bo plami. Dziś się okazało, że ma krwiaka. A wczoraj gość na USG nic nie widział 🤔
Trzymam kciuki za Mowe i Natisz.
KarolinaMaria - no nasze województwo było na liście wstydu, że żaden szpital nie wznowił porodów rodzinnych. Nie wiem czemu tak było, myślę, że żaden nie chciał wznowić kiedy inne nie wznawiają, żeby nie zostać "zalany" rodzącymi? Nie wiem, głośno myślę.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Iryska wrote:Co to za dzień straszny? Natisz, Mowe trzymam kciuki żeby było dobrze 😘
Myślałam, że koło 12 tygodnia ciąży już mija zagrożenie krwiakiem 😔
Ja dostałam krwotoku w 13tc i to dwa dni po usg prenatalnym i też na usg nic nie było widaću mnie tylko obstawiają, że to był krwiak, bo w szpitalu na usg było wszystko okej i po godzinie nagle krwotok ustał i już nawet plamienia nie miałam 🤷🏻♀️
-
dmg111 wrote:Ounai, ile Ty tego masz ❤️
Jeszcze mała sterta ubranek z powycinanymi metkami i gotowe, mogę się brać za przegląd ubrań po synku. Większość wyjeżdża do schowka albo piwnicy i będziemy zwozic stopniowo. Zostawiam na razie tylko 50-68.Inaa89, Iryska, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Dziewczyny pamiętajcie, że krwawienie to nie wyrok! Trzymam kciuki!
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Kicku, to Chicco jest tylko na dzień na drzemki, na noc nie zalecają nawet w.opisie produktu.
Castem za super cenę kupiłaś, mi ostatnio śmignąl sprzed nosa za 300 zł!
Kochana ja mam dom piętrowy i w salonie będzie baby hug a u góry w sypialni mam już next 2 me dreamkic83 lubi tę wiadomość
-
Ounai
Mam taką ilość jak Ty 🙈
Posegregowałam póki co i pochowałam do szafek rozmiary 50-74, większe schowałam do kartonów.
KarolinaMaria, Edyciak, Ewa88 , Inaa89, Ounai, Annia, Lalia, kar_oliv, SzalonaOna, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska wrote:Duuuzo. Jak tak patrzę, to moje mieszkanko nie pomieściłoby tego😱
Widzę, że w poniedziałek dużo z nas ma wizyty🤗
Ja mam w poniedziałek genetyczne, zaczynam się stresować ;P
Ounai podziwiam za ilość rzeczy, ile to będzie pralek? 2-3?'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Sylwucha wrote:Dokładnie! Ze mnie jak chlusneło około 5- 6 tc, to myślałam, że już po wszystkim. Później plamiłam ponad miesiąc dzień w dzień. Wszystko dobrze się skończyło. Ciąża na ta chwilę jest nudna - tak twierdzi mój lekarz 😉 Dziewczyny będzie dobrze 💪😘
Sylwia, ale mnie pocieszyłaś! Ja plamię czwarty tydzień... lekarze mówili, ze tak będzie, bo mam krwiaka przy szyjce, ale takie historie z życia są mi potrzebne. Dziekuję! Moja koleżanka plamiła kilka dni, a ja wciąż i wciąż...Sylwucha lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualnykic83 wrote:Casteam
Czy to też Ci będzie służyło jak łóżeczko calodobowe? Ten materac nadaje się na sen nocny, czy tylko na drzemki?
Mam next to me dream kupione do sypialni a to do drzemek w ciągu dnia i dokupiłam osobny materacyk na allegroLalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolinaMaria wrote:Sylwia, ale mnie pocieszyłaś! Ja plamię czwarty tydzień... lekarze mówili, ze tak będzie, bo mam krwiaka przy szyjce, ale takie historie z życia są mi potrzebne. Dziekuję! Moja koleżanka plamiła kilka dni, a ja wciąż i wciąż...