Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kic, śliczne masz te kombinezony 🤩🤩🤩
Ale przystojniak będzie z Twojego synka 💙
Anetka, Pola to śliczne imię 😍
A co do fotelika i kombinezonu, to można tak jak Kic, rozbierać w samochodzie dziecko i wkładać do fotelika, ale ja sobie upatrzyłam taki śpiworek
I wtedy dziecku ubierasz tylko czapkę i bluze/sweterek, a w samochodzie odsuwasz tą "kolderke" z nóżek, bo tam jest miejsce na wyciągnięcie pasów i dziecko przypinasz w śpiworku w środku 😉 można go też wykorzystać w spacerówce albo gondoli oczywiście!
Ale do gondoli, koleżanka mi doradziła taki kombinezon :
Mówiła, że jak jej córeczka była zaraz po urodzeniu to nie musieli się martwić wkładaniem nóżek w nogawki a nie zawsze też wkładali rączki w rękawki, tylko traktowali jak kokon 🤣 a jak urosla, to podczas spaceru można było bez problemu dziecko wziąć na ręce 👍 bo taki śpiworek jak wyżej już tego nie umożliwiał, bo pod spodem dziecko jest już leciutko ubrane.
Edyciak, ostatnie wymioty były tydzień temu we wtorek 🎉🎉🎉 później z każdym dniem mdłości ciut mniejsze, ostatnie 3 dni to już w ogóle super, ale wczoraj wieczorem zjadłam ananasa i chipsy 🙈 i mnie mega mdłości meczyly, ale nie wymioty 😅
Gagatka, cieszę się, że z Twoja dzidzia wszystko dobrze 💜
Motylku, cieszę się że z nami jesteś 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2020, 08:33
Edyciak, Inaa89, dmg111, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Dziewczyny, ja dzisiaj idę na kontrolę uzębienia 😁 Zobaczymy czy się nie posypało, wchodzę o 10 🤗
U nas jak potwierdzi się ta dziewczynka to będzie Maja, popularne ale jakoś nam się podoba. Nazwisko długie to chociaż imię krótkie 😀kar_oliv lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ounai
Kłot
Iryska
Wik
Nowastaraczka
Patrycja92
Ruda
Anet.kaa
Stokrotka
Kar_oliv
Sarita35
Lena07
LaBellePerle
KarolinaMaria
Lola
Adna
Kiedy wizytujecie?
Ja wizytuje w czwartek chyba to jest 02.07 mam nadzieje ze potwierdzi się kto mieszka w brzuszku 🥰
SzalonaOna lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Chłopcy też są super! Chłopiec to synuś mamusi A córka będzie zapatrzona w tatę zapewne
Moja przyjaciółka ma teraz synka rocznego i mówi że chodzi jej 80% czas i za nogą taki z niego Cycuś. To jest przeslodkie! Ja w którymś momencie miałam myśli że najchętniej to chciałabym bliźniaki i chłopca i dziewczynkę -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Dziewczyny a tych wózków bebetto to raczej nie polecacie?
Bo szukam jakichs rankingow i on często się pojawia jako bardzo dobry 🤔
Ja dla synka miałam bebetto Holland. Kupowaliśmy w 2018 i wtedy on był nr jeden jako wózek 2017roku. W sumie jest ok, ale wszystkie parametry oceniłabym jako średnie: waga, zwrotność, bez szału, takie normalne. Synek jeździł w wózku do półtora roku i po tym czasie przednie kolka musimy wymienić jeśli będziemy chcieli go uzywac dla drugiej dzidzi. Była wtedy mega promują w smyku i daliśmy za niego 1300 także za ta cenę to ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2020, 09:20
-
nick nieaktualnyZulugula wrote:Dziewczyny a tych wózków bebetto to raczej nie polecacie?
Bo szukam jakichs rankingow i on często się pojawia jako bardzo dobry 🤔 -
SzalonaOna wrote:Ounai
Kłot
Iryska
Wik
Nowastaraczka
Patrycja92
Ruda
Anet.kaa
Stokrotka
Kar_oliv
Sarita35
Lena07
LaBellePerle
KarolinaMaria
Lola
Adna
Kiedy wizytujecie?SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Ja jeśli nie znajdę Jedo Nevo, to będę polować na bebetto luca, jestem w nich zakochana od 1 ciąży 😍
No właśnie mi ta luca tez się podoba 😊
Na razie na tapecie mam bebetto luca i muuvo quick 2.0. Tak na oko i wg filmikow na yt , bo na sprawdzenie w sklepie to jeszcze chwilkaSzalonaOna lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Dzień dobry
Kciuki za wizyty 🤞
Motylku
na pewno masz dobre wyniki Pappy.
Zulu
cieszę się że już dobrze i że nic niepokojącego się nie dzieje.
Anetka
Piękne imię
Sylwia
Jak u Ciebie?Sylwucha, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Motylku mozesz mi jeszcze dopisac 29.07 na 13.20 wlasnie umówiłam prenatalne na ten dzień 😉
SzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Lalia wrote:Kic, śliczne masz te kombinezony 🤩🤩🤩
A co do fotelika i kombinezonu, to można tak jak Kic, rozbierać w samochodzie dziecko i wkładać do fotelika, ale ja sobie upatrzyłam taki śpiworek
I wtedy dziecku ubierasz tylko czapkę i bluze/sweterek, a w samochodzie odsuwasz tą "kolderke" z nóżek, bo tam jest miejsce na wyciągnięcie pasów i dziecko przypinasz w śpiworku w środku 😉 można go też wykorzystać w spacerówce albo gondoli oczywiście!
Mówiła, że jak jej córeczka była zaraz po urodzeniu to nie musieli się martwić wkładaniem nóżek w nogawki a nie zawsze też wkładali rączki w rękawki, tylko traktowali jak kokon 🤣 a jak urosla, to podczas spaceru można było bez problemu dziecko wziąć na ręce 👍 bo taki śpiworek jak wyżej już tego nie umożliwiał, bo pod spodem dziecko jest już leciutko ubrane.
Edyciak, ostatnie wymioty były tydzień temu we wtorek 🎉🎉🎉 później z każdym dniem mdłości ciut mniejsze, ostatnie 3 dni to już w ogóle super, ale wczoraj wieczorem zjadłam ananasa i chipsy 🙈 i mnie mega mdłości meczyly, ale nie wymioty 😅
Motylku, cieszę się że z nami jesteś 😘
Dzięki Laila, to świetne rozwiązanie z tym spiworkiemLalia lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Kic, śliczne masz te kombinezony 🤩🤩🤩
Motylku, cieszę się że z nami jesteś 😘Muszę poszukać więcej informacji na ten temat.
Btw, nie mieszaj w takim razie ananasa z chipsami 😂
Ja dziś mam kiepski dzień. W nocy miałam bardzo mocny skurcz, taki ból jak przy skurczach porodowych. Na szczęście tylko jeden. Obawiam się, że po prostu wczoraj przegielam. Dziś trochę chyba zwolnię tempo i myślę, że zadzwonię do Pani sprzątającej żeby do nas przyszła, bo już nie wydalamledwo doczłapałam dziś do przychodni.