Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
suzi1994 wrote:Dziewczyny ale Wam fajnie z tymi dziewczynkami ..
A co Ty taka tylko na te dziewczynki?
A co jak będzie synek?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
A co do komplementów, to robiliśmy zakupy w Ikei i była Pani w zaawansowanej ciąży jak ja i w dodatku miała taką samą sukienkę. A mój mąż mówi: "zobacz, Pani też ma brzuszek jak Ty, ale ona już chodzi jak kaczka, a Ty jeszcze nie"
I był mega dumny że mnie tak pochwalił 😂
Anet.kaa, Sylwucha, dmg111, luthienn, kic83, Inaa89, Lalia, Edyciak, Julik lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:A co do komplementów, to robiliśmy zakupy w Ikei i była Pani w zaawansowanej ciąży jak ja i w dodatku miała taką samą sukienkę. A mój mąż mówi: "zobacz, Pani też ma brzuszek jak Ty, ale ona już chodzi jak kaczka, a Ty jeszcze nie"
I był mega dumny że mnie tak pochwalił 😂
Hahahaha, widzisz tak narzekasz, że źle wyglądasz, a zawsze mogło być gorzej. Mogłabyś chodzić jak kaczkaOunai lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
kic83 wrote:A co Ty taka tylko na te dziewczynki?
A co jak będzie synek?
No właśnie... 🙄 każda z nas ma/miała jakieś preferencje, ale nie mamy na to żadnego wpływu i to jest na swój sposób piękne! Suzi mam wrażenie, że bardzo się nakręcasz, a co jeśli będzie chłopczyk?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 22:42
Edyciak lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Gagatka wrote:Bardzo Wam dziękuję, przepraszam, chciałam Wam napisać od razu, ale z telefonu nie mogłam.
Lekarza prowadzącego mam poza lux medem, ale tam chciałam robić badania krwiSzkoda tylko, że Ci taki stres sprezentował.
-
nick nieaktualnysuzi1994 wrote:Dziewczyny bez spiny , chopca tez kochalabym całym sercem .. mój mąż nie chce więcej dzieci i to może być moja jedyna szansa na córkę , nie chodzi o to ze chłopca nie chce , z chłopca tez jest radość
(oczywiście pisze to w formie żartu!)
dmg111, kic83, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Macie imię?
Także mam chyba Polcie w brzuszku 🌸😭❤Sylwucha, dmg111, kic83, Inaa89, doomi03, Lalia, kar_oliv, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
suzi1994 wrote:Dziewczyny ale Wam fajnie z tymi dziewczynkami ..
Moja przyjaciółka ma teraz synka rocznego i mówi że chodzi jej 80% czas i za nogą taki z niego Cycuś. To jest przeslodkie! Ja w którymś momencie miałam myśli że najchętniej to chciałabym bliźniaki i chłopca i dziewczynkęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 23:06
-
KarolinaMaria wrote:Hahahaha, widzisz tak narzekasz, że źle wyglądasz, a zawsze mogło być gorzej. Mogłabyś chodzić jak kaczka
Suzi, ja urodziłam synka marząc o córce. I w życiu bym go na dziewczynkę nie zamieniła! To istny słodziak, pomocnik mamusi, mój mały bohater!kic83 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Dokładnie, trzeba się cieszyć z tego co się ma 😂
Suzi, ja urodziłam synka marząc o córce. I w życiu bym go na dziewczynkę nie zamieniła! To istny słodziak, pomocnik mamusi, mój mały bohater!
Tez mam synka w domu i tez uważam ze jest mega słodziak i rzeczywiście jest synkiem mamusi ale to nie zmienia faktutak czy tak , nic się nie zmieni trzeba czekać na usg
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Zulu, jak tam? Wszystko ok?
-
SzalonaOna wrote:Spoko, ale u nas jest na odwrót zawsze 😂 Kic chciała córkę, ma syna! Ja chciałam syna, mam córkę! Także radzę uważać z tym, kogo by się chciało
(oczywiście pisze to w formie żartu!)
kic83, Magddullina2 lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Gagatko super wiesci, gratulacje 🥰😘 nie zamartwiaj się tak na zapas 😉
Motylku ja bym na twoim miejscu te ciuszki w rozmiarze 80 zostawiła i sprobowala jednak gdzies upchnąć i schowac🤔 wiez mi, ze potem bedziesz żałować ze wydałaś. Ja teraz bardzo zaluje ze ciuszki po Ksawciu powydawalam, mialam dla niego w zasadzie same nowe ubranka. A teraz jestem z niczym i wszystko musze kupic. A wszystkie tu wiemy , że to są spore wydatki jednak...Julik lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Sylwucha wrote:Zulu, jak tam? Wszystko ok?
Tak, więcej się nie powtorzylo nic takiego, czuję ruchy, wydaje się wszystko ok, dzięki, że pytasz😘
Na pewno jeszcze będę się obserwować i powiem o tym lekarzowi na wizyciedoomi03, Sylwucha, Iryska, Inaa89, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Dzień dobry. Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za następne ^^ Motylku fajna opcja na przechowywanie to worki próżniowe naprawdę zmniejszają objętość rzeczy A czas szybko płynie i te 80cm Ci się przyda. Aaaa ja już wiem Ty chcesz poszaleć od nowa po sklepach bo widziałaś jakieś perełki 😜
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja dzisiaj idę na kontrolę uzębienia 😁 Zobaczymy czy się nie posypało, wchodzę o 10 🤗
U nas jak potwierdzi się ta dziewczynka to będzie Maja, popularne ale jakoś nam się podoba. Nazwisko długie to chociaż imię krótkie 😀Lalia, Inaa89, dmg111, Sylwucha lubią tę wiadomość