Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:Motylku, mam nadzieję, że będą już te wyniki🙂
Mi dr zleciła zbadać bilirubinę i fosfataze. To są badania na cholestazę?
A skoro jesteśmy w temacie. U mnie kwasy żółciowe w normie, więc może dotrwam do 39tc. Jutro powtarzam próby wątrobowe.SzalonaOna, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Dzień dobry
Kciuki za wizyty 🤞
Motylku
na pewno masz dobre wyniki Pappy.
Zulu
cieszę się że już dobrze i że nic niepokojącego się nie dzieje.
Anetka
Piękne imię
Sylwia
Jak u Ciebie?
Jak U Ciebie? Jak samopoczucie?Lalia, Edyciak lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:U nas wystarczyło łóżko piętrowe. Młody sam tupta, bo przecież on jest już taki duży, że nie potrzebuje nas. Nawet o buziaka ciężko się doprosić. Muszę tam po drabinie wychodzić żeby mi łaskawie dał 😂
Niestety moja uwielbia jak jej mamusia czyta na noc 🤷 nie przeskoczysz tego, bo od zawsze uwielbiała książki i lubi przy nich zasypiać.
Teraz mamusie poprostu tatuś zastąpiOunai, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwucha wrote:Kicku, rosnę 🤣🐋 Coraz trudniej mi się oddycha i funkcjonuje. Już nie mogę sobie założyć nogi na nogę, tylko siedzę jak chłop 😂 No i ciągle jestem głodna. Młode się rozbrykały 😉 Są super ruchliwe. Jutro jadę zrobić krzywą cukrową.
Jak U Ciebie? Jak samopoczucie?
Mi też coraz ciężejwidziałaś foto, brzuch mały nie jest.
Dodatkowo ta chora tarczyca powoduje ze się szybciej męczę
Przez brzuch nie widzę już swojej cipki 😂
Dziś wychodzę że swoją koleżanką ok 18 mam nadzieję, że nie będę już pod wieczór bardzo zmęczona 🙈Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
casteam wrote:Chyba łatwiej urodzić w wakacje bo nie trzeba się martwić o kombinezon 🤣
Ja nadal nie wiem za jakim rozmiarem mam patrzeć 🙈 ale chyba 62, tak faktycznie zimno na taki kombinezior to zaczyna byc raczej od stycznia, a taki cienszy puszkowy czy cos wezmę np od 56 ,58 rozmiar to chyba styknie . Totalnie nie wiem 😅 a są takie fajne promocje lub olx, że najchętniej juz bym kupiła ale nie wiem co 🤪Lalia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
casteam wrote:Chyba łatwiej urodzić w wakacje bo nie trzeba się martwić o kombinezon 🤣
Pod względem łatwości w ubieraniu to faktale tak sobie myślę, że chyba ciazko mieć termin na te upalne miesiące... jest tu jakas wakacyjna mama?
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Ja nadal nie wiem za jakim rozmiarem mam patrzeć 🙈 ale chyba 62, tak faktycznie zimno na taki kombinezior to zaczyna byc raczej od stycznia, a taki cienszy puszkowy czy cos wezmę np od 56 ,58 rozmiar to chyba styknie . Totalnie nie wiem 😅 a są takie fajne promocje lub olx, że najchętniej juz bym kupiła ale nie wiem co 🤪
Zulugula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Ounai! Rodzi w sierpniu... Więc całe lato w ciąży!
Ło faktycznie
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Hejo ale naskrobane... 😘 Przeczytałam ale nie pamiętam już nic 😱🙉🙈
Dziś zapisałam nas na prenatalne 3.08 😍
Ale mam zgage... Czas mi tak zapiernicza ze nie nadążam czuje się jak w jakimś filmie gdzie jestem ślimakiem 😳🤣 czas ucieka a ja nie mam weny do niczego... Wir w głowie i ciągle ziewanie nie pomagają...👩👦👦
👣2014
👣2016
🤍😇24.01.21r zm 14.02.21😞 osobisty Anioł stróż 😢💔 -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Moti a jak jest rozmiarowka widełkowa? Czyli 62-68? To wtedy taki czy jednak szukac niżej lub żeby było konkretnie 62?
-
nick nieaktualny
-
Zdrowe 351 gram SYNKA! 😁
Młody pozycje ma tak skulona ze az mi się chce śmiać jak na niego patrzę xD doslownie po zawijany w kulkedo tego jedna reka zarzucona pod głowę, no wariat maly
wszystkie parametry super, bez zarzutu... Szyjka tez wyyysoko (39,4 mm) i trzyma
I możesz mi motylku zmienić termin porodu na 15 listopada
A to moj akrobata który cale usg coś liczył na paluszkach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2020, 12:16
SzalonaOna, Zulugula, Ounai, KarolinaMaria, Inaa89, kkasia, Lalia, Mowe, Magddullina2, kiniusia270, patrycja92, kic83, Inga28, kar_oliv, Edyciak, Iryska, Stokrotka027, dmg111, Nowastaraczka, Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Niestety moja uwielbia jak jej mamusia czyta na noc 🤷 nie przeskoczysz tego, bo od zawsze uwielbiała książki i lubi przy nich zasypiać.
Teraz mamusie poprostu tatuś zastąpi
Motylku, jest idealnie!
Casteam, wcale nie jest łatwiej, bo nie wiesz czy kupować ubranka z długim czy krótkim rękawem. To ja już wolę ten kombinezon brać.
Kkasia, dobrze myślisz. Pierwsze dziecko rodziłam właśnie grudniu i mimo problemu z kurtka wolę końcówkę ciąży zimą. Zwłaszcza, że na koniec i tak Ci się już nigdzie ruszać nie chce. Na szczęście być może w czwartek zamontują nam klimę więc jakoś przetrwam.
Zulugula, po pierwsze noworodka ubiera się o 1 warstwę więcej niż dorosłego. Po drugie Ty będąc na spacerze ruszasz się, idziesz, rozgrzewasz się, a dzidzia śpi, więc silniej odczuwa chłód. Poza tym jeśli jest za ciepło to można pod spod ubrać jedną warstwę mniej
Magddullina2, mialam zgage która nie pozwalała spać. Przeszła jak zaczęłam jeść mało a częstoSzalonaOna, kkasia, Magddullina2 lubią tę wiadomość