Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, dzięki że pytacie. Mam jeszcze jeden pomiar za 20 minut. Jeździliśmy po Opolu i szukaliśmy laboratorium. Wszędzie ogromne kolejki, a ciężarnej nikt nie puści, bo przecież zaszłam dla 500+. Co za pojebany, pisowski kraj...
A samo badanie spoko.
Glukoza miała smak shotów lub żeli, które aplikowałam przez zawodami 😉 Więc luzik 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2020, 11:15
SzalonaOna, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Dziewczyny, dzięki że pytacie. Mam jeszcze jeden pomiar za 20 minut. Jeździliśmy po Opolu i szukaliśmy laboratorium. Wszędzie ogromne kolejki, a ciężarnej nikt nie puści, bo przecież zaszłam dla 500+. Co za pojebany, pisowski kraj...
A samo badanie spoko.
Glukoza miała smak shotów lub żeli, które aplikowałam przez zawodami 😉 Więc luzik 😊 -
nick nieaktualny
-
Sylwucha wrote:Dziewczyny, dzięki że pytacie. Mam jeszcze jeden pomiar za 20 minut. Jeździliśmy po Opolu i szukaliśmy laboratorium. Wszędzie ogromne kolejki, a ciężarnej nikt nie puści, bo przecież zaszłam dla 500+. Co za pojebany, pisowski kraj...
A samo badanie spoko.
Glukoza miała smak shotów lub żeli, które aplikowałam przez zawodami 😉 Więc luzik 😊A w Śląskich Labo też tyle ludzi?
Bardzo Ci współczuje kochana, ludzie są beznadziejni.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Dziewczyny, dzięki że pytacie. Mam jeszcze jeden pomiar za 20 minut. Jeździliśmy po Opolu i szukaliśmy laboratorium. Wszędzie ogromne kolejki, a ciężarnej nikt nie puści, bo przecież zaszłam dla 500+. Co za pojebany, pisowski kraj...
A samo badanie spoko.
Glukoza miała smak shotów lub żeli, które aplikowałam przez zawodami 😉 Więc luzik 😊Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Zulu zapytaj, bo chrześniak mojego męża po porodzie nosił 62/68, a w 74 przeskoczył baaaardzo szybko.
Spacer przed upałem zaliczony. ✔
Mowe - mocno trzymam kciuki za Twoją wizytę.
Sylwucha, współczujęA ja dla odmiany powiem Wam, że wczoraj stałam sobie grzecznie w kolejce do apteki. Przede mną 2 starsze panie, za mną 2 starszych panów. Ja gadam z przyjaciółka męża przez telefon. Nagle miałam bolesny skurcz, aż jęknęłam, na co starszy Pan zapytał dlaczego nie pójdę pierwsza, przecież w ciąży jestem. Więc odpowiedziałam, że nie wiem czy tutaj ciężarne mają pierwszeństwo. Drzwi do apteki się otworzyły i pierwsza Pani szybko weszła, ale następna kazała mi wejść przed nią. Myślę, że też jej było ciężko z racji wieku. Podziękowałam i skorzystałam. Kocham Śląsk choć jestem Krojcokiem a mąż Gorolem
Tu ludzie są naprawdę bardzo mili dla siebie nawzajem. Jak byłam w ciąży w Krakowie to wszyscy mieli mnie gdzieś, nie to co tutaj
Sylwucha, Inaa89 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Ooooo ja, jaka cudna 😍😍😍😍SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Annia wrote:Żartujesz? Przecież niby w LOMIE jest pierwszeństwo dla ciężarnych.
A w Śląskich Labo też tyle ludzi?
Bardzo Ci współczuje kochana, ludzie są beznadziejni.
W śląskich już byłam za późno. Na krzywą trzeba być tam na 8:00, a my po poszukiwaniach byliśmy przed 9:00.
Byłam jeszcze w diagnostyce na wodociagowej, ale tam to w ogóle porażka.
Wlasnie zajechaliśmy na hot doga, na Orlen, bo głodna jestem okropnie. -
Kicku, wyniki mają być dziś.
-
nick nieaktualnySylwia, współczuję, tak nie powinno być.. u nas w szpitalu w laboratorium są nawet krzesełka tylko dla ciężarnych wyznaczone... Jeszcze nie korzystałam ani z różowych krzesełek ani z pierwszeństwa, bo nie wiedziałam, że mi przysługuje, ale od następnego razu już zamierzam korzystać. 😊
Sylwucha, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:Sylwucha, jestem w szoku. Pracownicy labu powinni nad tym panować i Cię wziąć bez kolejki.
PS Ty to jesteś fuksiara, bo zgarniesz od razu 1000+, taka to pożyje 😂
Mowe kciuki za wizytę!Gagatka, Annia, kic83, dmg111, Lalia, Julik lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Hahahhaha, wolę nawet nie mówić, że bliźniaki, bo powiedzą, że specjalnie 😂😂
Sylwia a to leciały jakies teksty czy tylko pomrukiwania? W głowie mi się to nie mieści ale wiem, że tak jest czesto niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2020, 12:02
💙
💗 -
Ale się pokłóciłam z mamą. Już wczoraj wieczorem się z nią posprzeczałam, a dzisiaj od nowa. Nie wytrzymałam i powiedziałam jej na koniec że narzuca wszystkim swoje zdanie, a potem się obraża. Próbowała mi wmówić, że pytałam jej co myśli, ale odpowiedziałam tylko, że o nic nie pytałam, opowiadałam tylko co zrobiliśmy a ona postanowiła mi powiedzieć że tak jest źle i ona zrobiłaby inaczej i powinnam zrobić tak jak ona sugeruje. Oczywiście moja mama uznała, że to bez znaczenia bo i tak robię po swojemu. EhhhSYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 7tc -
Hej dziewczyny mam takie pytanie.Co sądzicie o wypadzie nad morze w ciąży? Zawsze lubiłam leniuchować w słońcu na plaży i własnie mam opory teraz czy zrobić sobie taki wypad i posiedzieć troszke na plaży pod parasolem bo wiadomo że nie ma cienia nad morzem. Będę jeszcze w 1trymestrze i nie wiem czy nie jest to niebezpieczne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2020, 12:34
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7