Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Zawsze jest lepiej jak ma się coś między nogami 😂
Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać 😂
Swoją drogą skąd wiesz jaki rozmiar nakładek wziąć? Też myślałam żeby zamówić ale nie wiem jaki rozmiar
P. S. Ale jak kupowalam 1szym razem, to metoda prób i błędów i różne firmy bo nie mogłam trafić :pWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2020, 14:22
-
Edyciak wrote:Zimą??
Poza tym teraz te zimy nie są bardzo zimne, nie oszukujmy się. Pamiętam, że jak jechałam do porodu to było +5 stopni. A w zeszłym roku u nas nie było w ogóle śniegu, sanek ani razu nie wyciągnęliśmy. Jak raz trochę spadło na parking to siedzieliśmy z synem 2h i bawiliśmy się śnieżkami bo tak się cieszył, a wrócił do domu calusieńki mokryEdyciak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Ja mam od przyjaciółki (nie używała tylko otworzyła) i tam są 3 rodzaje różnych wielkości chyba. Podesłalabym zdjęcie ale mam te rzeczy w domu rodzinnym.
Co do trzymania czegoś między nogami 🤣 dziś
trakcie nocy poszłam spać do 2 pokoju żeby kot nie miauczał i spałam bez rogala i faktycznie jakoś tak pusto było:D -
Dziewczyny czy mogę pić mleko 1.5% czy lepiej 3.5%
pije 3.5 % bo więcej tam mleka niż wody no ale kalorie robią swoje a ja lubię mleko 🥰
Mam pytanie teraz ciągle siedzicie w temacie wózków czy do każdego wózka mogę dopasować dowolny fotelik? Ja mam wózek po córce wsumie fotelik też ale jest zwykly taki ,a chialam kupić coś lepszego a nie bd wózka zmieniać bo mój jest świetnym stanie i zastanawiam się czy kupując fotelik z adapterem nowym będzie mi pasował?
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualnyZulugula wrote:Juz nie dlugo Kar 😊 u mnie takie totalne kopniaki pojawiły się w 17+0
Anet.kaa, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykłot wrote:To robicie jakas listę wizytujących?? A lista terminów porodów jest też? 😁
Ja czasami czuje takie delikatne rytmiczne pukanie i właśnie przeczytałam że to może być czkawka u dziecka, awww słodkie 🥰
Annia malutki masz brzuszek jak na 29tc. Ja mam większy w 27 😆
Staram się aktualizować na bieżącoAnnia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:U mnie od wczoraj impreza w brzuchu cały dzień, aż widzę jak brzusio się podnosi jak leżę 😍 cudne uczucie 😍 pewnie z tyg na tydzień będzie mocniej
A czujesz mała w całym brzuchu czy raczej z jednej strony? Ja czuje od dobrych 2 tyg muskanie ale zazwyczaj w lewej stronie brzucha. Tak mi się wydaje że to maluch. Lekari pytałam ale mi nic nie powiedziała tyle że dopiero teraz dziecko nabiera siły itp i zaczyna wariować ,dziś nie czułam jeszcze nic ale codziennie zdaza mi się czuć te ruchy. niestety dziecko ma duża warstwę do przebicia i pewnie ruchy brzucha widoczne gołym okiem jakoś w 20 tyg bd jak z córka .
Wczoraj do mnie sąsiadka oo to kiedy termin? A ja że w grudniu początek a ona Grudzień??!! Totalnie zdziwiona, poczułam się jak spaslak..utylam 3 kg a brzuch mam jak przed porodem.. Z córka już miałam w tym czasie 5 ponad a mniejszy brzuch 😔😪 Dochodze do połowy dopiero a co to bd dalej jak brzuch będzie mi tak rósł .Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2020, 14:39
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Też mam zamiar kupić w większym rozmiarze właśnie. A ubranka w większości też masz w rozmiarze 62 na start? Jeśli dzieciak pójdzie po mojej linii, to może być długi... Jak po linii męża to taki standardowy... Póki co większość ubranek oglądam w rozmiarze 56, ale chyba trzeba drugie tyle w 62 od razu kupić...
-
Czy Wasze brzuchy rano tez są takie ubite i wybite w jednym miejscu?
Ja sobie wyobrazam , że dziecko tak bidne lata po tym brzuchu jak ja się przewracam z boku na bok 🙈 i rano jest taki wybrzmialy do góry ten brzuch i jak poleze na plecach to wtedy dopiero opada, jakby mlody się wygodniej rozlozyl po całości.
I to nie są te takie typowe gule tylko taka pilka duza ale jajowata się robi..
Tez tak macie czy to nie jest normalne? 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2020, 14:45
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStokrotka027 wrote:Dziewczyny czy mogę pić mleko 1.5% czy lepiej 3.5%
pije 3.5 % bo więcej tam mleka niż wody no ale kalorie robią swoje a ja lubię mleko 🥰
Mam pytanie teraz ciągle siedzicie w temacie wózków czy do każdego wózka mogę dopasować dowolny fotelik? Ja mam wózek po córce wsumie fotelik też ale jest zwykly taki ,a chialam kupić coś lepszego a nie bd wózka zmieniać bo mój jest świetnym stanie i zastanawiam się czy kupując fotelik z adapterem nowym będzie mi pasował? -
nick nieaktualnyStokrotka027 wrote:A czujesz mała w całym brzuchu czy raczej z jednej strony? Ja czuje od dobrych 2 tyg muskanie ale zazwyczaj w lewej stronie brzucha. Tak mi się wydaje że to maluch. Lekari pytałam ale mi nic nie powiedziała tyle że dopiero teraz dziecko nabiera siły itp i zaczyna wariować ,dziś nie czułam jeszcze nic ale codziennie zdaza mi się czuć te ruchy. niestety dziecko ma duża warstwę do przebicia i pewnie ruchy brzucha widoczne gołym okiem jakoś w 20 tyg bd jak z córka .
Wczoraj do mnie sąsiadka oo to kiedy termin? A ja że w grudniu początek a ona Grudzień??!! Totalnie zdziwiona, poczułam się jak spaslak..utylam 3 kg a brzuch mam jak przed porodem.. Z córka już miałam w tym czasie 5 ponad a mniejszy brzuch 😔😪 Dochodze do połowy dopiero a co to bd dalej jak brzuch będzie mi tak rósł .
Po mnie jak się luźno ubiorę ciąży nie widać. Jeszcze 😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Czy Wasze brzuchy rano tez są takie ubite i wybite w jednym miejscu?
Ja sobie wyobrazam , że dziecko tak bidne lata po tym brzuchu jak ja się przewracam z boku na bok 🙈 i rano jest taki wybrzmialy do góry ten brzuch i jak poleze na plecach to wtedy dopiero opada, jakby mlody się wygodniej rozlozyl po całości.
I to nie są te takie typowe gule tylko taka pilka duza ale jajowata się robi..
Tez tak macie czy to nie jest normalne? 🤔12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Annia, ale masz piękna figurę 😍
Ślicznie wyglądasz ❤Annia lubi tę wiadomość