Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kar_oliv wrote:Dziewczyny, umówiłam się na usg połowkowe, będzie to wg obliczeń 19+6 bo następnego dnia mam wizytę u swojej ginekolog (a do niej są kiepskie terminy). Tam chyba 1 dzień między 19+6 a dokładnie 20 +0 to chyba nie robi różnicy zbytniej? 😀
Będzie ideoloja też bylam w 19+6, a dzidzia i tak wychodzila na 20+2 (balam się ze bedzie jeszcze większy ale przystopowal trochę z tym nadmiernym wzrostem
) ... Także ten dzień, dwa to bez większej różnicy
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
To robicie jakas listę wizytujących?? A lista terminów porodów jest też? 😁
Ja czasami czuje takie delikatne rytmiczne pukanie i właśnie przeczytałam że to może być czkawka u dziecka, awww słodkie 🥰
Annia malutki masz brzuszek jak na 29tc. Ja mam większy w 27 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2020, 11:38
Annia lubi tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
kłot wrote:Mi on się bardzo podobał na zdjęciach zawsze ale jak zobaczyłam na żywo te złote skrzydła to stwierdziłam że jednak tandetnie i "tanio" to wygląda a nie porządnie 🤔 z daleka super
U mnie tak dzisiaj:
Co ja bym oddała za możliwość położenia się na drzemkę... Jestem taka niewyspana. Sprzątnęłam kuchnie i toaletę, wstawiłam ciuszki małej do prania i odpoczywam na kanapie a panowie robią.dmg111, kłot, Annia, kar_oliv, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Annia, dmg111, kar_oliv, doomi03, patrycja92, Ounai, edka85, Inaa89, casteam, Edyciak, Lalia, kic83, luthienn, MałaMi90, kiniusia270, Sylwucha, Ewa88 , Julik, Magddullina2, kkasia lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Annia wrote:Dziękuję kochana. :* Mam taką fit kuzynkę, która mówi, że ta cukrzyca ciążowa mi tylko na dobre wyjdzie jeśli chodzi o nawyki, wagę i wygląd. 😂
szczerze mówiąc nawet zaczęły mi smakować te fit ciasta
Mąż mi robi blachę raz na tydzień i szamam sobie na 2 śniadanie codziennie
No i zawsze miałam problem z trądzikiem w strefie T i na plecach i o ile na czole nadal coś wyskakuje ale tu myślę że winne są hormony o tyle odkąd nie jem syfu plecy są piękne. Zawsze mąż na mnie krzyczał, że drapię te plecy, ostatnio szukał zaczepki, podnosi bluzkę żeby nakrzyczec na mnie a tam idealnie czysteale mu się głupio zrobiło haha
Annia lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Annia, pięknie wyglądasz😘 Możemy się pocieszać, że z dietą cukrzycową nie stracimy figury 😀 tyle dobrego z niej 🤪
Ounai - serio ten wózek ze skrzydłami kosztuje 10 tys?OMG, nigdy nie dałabym tyle za wózek!
Kłot - śliczny brzuszek! Tylko brzuszek Ci rośnie, a reszta ciałka taka chudziutka!kłot lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Oo dziękuję kochane 😘
Ounai a Ty jaki wózek wybrałaś?
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Ooo Kłot zajebiscie wyglądasz! Hot mama 🔥
Doomi tylko ja przy Was wyglądam po prostu jak bym przytyła za dużo
DMg zdziwiłabym się w sumie jakby Pola była jakas spokojna, stary to ma ADHD (podobno za dzieciaka stwierdzine), ja też do spokojnych nie należepewnie zbiera moc i.jak mnie w końcu łupnie to aż podskoczę.
Laila jak dzisiaj Twoja wczorajsza opalenizna? Już zeszło zaczerwienienie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2020, 22:15
Iryska, kłot, Inaa89, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
kłot wrote:Oo dziękuję kochane 😘
Ounai a Ty jaki wózek wybrałaś?
Tak to będzie wyglądać. Wrzucę foto jak jutro odbierzemy
kłot, Inaa89, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Lulu83 wrote:Ja heparyne? 🤔
-
Annia wyglądasz świetnie. Jak tak patrzę na wasze brzuszkowe foty, to widzę, że czas zawalczyć o swoją garderobę. Na wadze tylko +0,5 kg, ale we wszystkich starych letnich sukienkach wyglądam fatalnie, bo podnoszą mi się do góry przez ciążowy biust... 😂 w jednej to nawet nie jestem w stanie oddychać.
Co do wózków, Suzi, kupuj jaki Ci się podoba. Nie jest to mój styl, ale Ciebie ma to cieszyć. To jest piękne, że każdy ma inny gust i dzięki temu na ulicy jest różnorodność
Edyciak, Tobie przydałby się wóz na pompowanych kołach i koniecznie z amorytacją. Trochę Ci zazdroszczę, że nie będziesz skazana na krawężniki, tylko natura
Kic, Gagatko, fajnie, że macie wozy po starszych dzieciach. Prawdziwe 'no waste'. Ja sama żałuję, że moje kuzynki pozbyły się już swoich wózków. Za to moje koleżanki są na etapie 'zaraz pewnie będzie drugie' i na razie nie pozbywają się rzeczy po dzieciach.Annia, Edyciak lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Kochane możecie polecić jakieś fajne miejsce na romantyczny wyjazd z mężem? Mamy 3 rocznicę ślubu w sierpniu i muszę zaplanowac jakiś wyjazd na jakieś 4 dni 🤔
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Annia wrote:Ha, ja to nawet może odzyskam, bo przed ciążą się zapuściłam. 😂
Ounai - serio ten wózek ze skrzydłami kosztuje 10 tys?OMG, nigdy nie dałabym tyle za wózek!
Kłot - śliczny brzuszek! Tylko brzuszek Ci rośnie, a reszta ciałka taka chudziutka!
Kłot, ale Ty hoooooot jesteś 🔥🔥🔥kłot lubi tę wiadomość