Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kłot wrote:Kochane możecie polecić jakieś fajne miejsce na romantyczny wyjazd z mężem? Mamy 3 rocznicę ślubu w sierpniu i muszę zaplanowac jakiś wyjazd na jakieś 4 dni 🤔
kłot lubi tę wiadomość
-
Ania, Klot piękne macie już brzuszki i te zgrabne cialka 😍 ahh...
Ja teraz tylko się objadam, jestem non stop glodna. Ale waga narazie stoi w miejscu wiec o tyle dobrze 😁Annia, kłot lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
kar_oliv wrote:Dziewczyny, umówiłam się na usg połowkowe, będzie to wg obliczeń 19+6 bo następnego dnia mam wizytę u swojej ginekolog (a do niej są kiepskie terminy). Tam chyba 1 dzień między 19+6 a dokładnie 20 +0 to chyba nie robi różnicy zbytniej? 😀
Termin super!kar_oliv lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia
Śliczny brzuszek!!! W końcu go mogę zobaczyć 😘
Ale żałuję że nie jesteście dziewczyny z tego samego miasta co jaz kim ja będę na spacery chodzić? 🛒🍼
Annia lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Edyciak, ja kupiłam rozmiar 62-68 , bo:
-boję się, że moje dziecko może być duże po tatusiu i dziadkach i w rozmiar 56 nie wejdzie w ogóle
-rodzę końcem grudnia i nie wiem jakie będą temperatury i możliwe, że przez 1 miesiąc w ogóle nie wyjdę na spacer, tylko będę hartować na balkonie, a po miesiącu na pewno dziecko wskoczy mi w rozmiar 62
-zima trwa u nas średnio do końca marca, więc przy kombinezonie 62-68 myślę, że styknie na cały sezon
-nawet jeśli dziecko się urodzi w rozmiarze 56 i będę mogła od razu śmigać na spacery, bo pogoda pozwoli, to myślę że może mi się dziecko nie utopi w tym kombinezoniedoomi03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKłot, przede wszystkim hot figura 🔥🔥
Natomiast zerknij sobie na 1 stronę - tam jest lista z terminami porodów i kolejnych wizyt. 😊
Anetka, wielkie dzięki za podesłanie filmiku. 😊
Inaa, mieszkanie na wsi ma swoje plusy i minusy, np przychodzą koty sąsiadów i wyżerają mojemu karmę. 😂 Albo jak sąsiedzi koszą trawę, to nigdy razem się nie zgrają, tylko przez trzy kolejne dni słychać gdzieś warkot kosiarki. 😊dmg111, kłot lubią tę wiadomość
-
Annia, kłot brzusie przepiękne!
Anetka, przedramiona i plecy wyglądają nieźle, ale ja mam dość kościste barki i niestety tam króluje czerwień i trochę piekąale myślę, że gdybym się spaliła, to miałabym już dzisiaj bąble, a tak to pewnie dzisiaj się jeszcze przemęczę a jutro już powinno być oki
Edyciak,
mam mniej więcej pół na pół 56 i 62. Tylko że z rozmiaru 56 mam większość body i spodenek z Lupilu (Lidl) i mimo metki 50/56 one wypadają dość większe. Musze na pewno dokupić pajace 56 bo mam tylko 3 sztuki ze smyka, a tyle to ja do szpitala wezmę, hahaAnnia, kłot, Edyciak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEdyciak wrote:Nie, ten znam. 😊 Wstawiałam tutaj, bo jakis czas temu ktoś z mojej okolicy wystawiał identyczny za 6 tys zł a stan idealny, prawie jak nowy.. totalnie nie w moim stylu, lubię elegancję, ale nie w takim wydaniu. 😊
To było pytanie do Gagatki. 😊
A ty Motylku, to na jaki model się zdecydowałaś w końcu? Muszę sobie zacząć spisywać to wszystko. I potem sama pod siebie weryfikować..Edyciak lubi tę wiadomość
-
kłot lubi tę wiadomość
[/url]
kic83 wrote:Annia
Śliczny brzuszek!!! W końcu go mogę zobaczyć 😘
Ale żałuję że nie jesteście dziewczyny z tego samego miasta co jaz kim ja będę na spacery chodzić? 🛒🍼
kic83, Sylwucha lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:
To h&m wiec 56 wychodzi jak 62:)tam są duże rozmiary
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ounai wrote:W zestawie z fotelikiem chyba tak, nie wiem czy nie więcej nawet. Sam 2w1 chyba coś powyżej 8 tys. To najdroższa wersja kolorystyczna Priama i naprawdę zastanawiam się czemu skoro wykonanie nie wygląda na taką cenę. Do tego baby narzekają, że te skrzydełka odpadają po jakimś czasie.
Kłot, ale Ty hoooooot jesteś 🔥🔥🔥
Miałam ten wózek w wersji ze skrzydłem z synem tylko ze cybex MIOS wiec tam skrzydło było materiałowe , tez uważam ze wyglądało to lepiej niż z plastiku ..
tak wózek kosztuje z 12 tys w wersji 3w1 ..2.0 .. natomiast ja i tak nie kupuje gondoli a sam fotelik który rozkłada się na płasko + spacerówka
Edit ale skoro wszystkim wydaje się kiczem to chyba kupie bez skrzydłaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2020, 13:40
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ja też mam sporo ubranek 56 i 62. Nie wiem czy nawet 56 za dużo spodenek nie mam. Na pewno tak.jak.Lalia muszę dokupić pajace w jednym i drugim rozmiarze.
Ciekawe jak to.jest z tym rozmiarem dziecka A rozmiarem rodziców.
Mi przyjaciółka poradziła abym kupiła chociaż 2-3 pary śpiochów na 50. Ona jest wysoka 178, jej mąż też A dzieci miały 50 i 51 cm.
A ten kombinezon też wzięłam 62-68. W razie czego mam Misia grubego na 56.Lalia lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Ja też mam sporo ubranek 56 i 62. Nie wiem czy nawet 56 za dużo spodenek nie mam. Na pewno tak.jak.Lalia muszę dokupić pajace w jednym i drugim rozmiarze.
Ciekawe jak to.jest z tym rozmiarem dziecka A rozmiarem rodziców.
Mi przyjaciółka poradziła abym kupiła chociaż 2-3 pary śpiochów na 50. Ona jest wysoka 178, jej mąż też A dzieci miały 50 i 51 cm.
A ten kombinezon też wzięłam 62-68. W razie czego mam Misia grubego na 56.
Ale powiem Ci tak, mialam ubranka po 1 synku który był wczesniakiem w rozmiarze 45-50cm. I później każdemu z chlopcow ubierałam na poczatku te wlasnie śpioszki. I one były im dobre 😉 dlatego teraz juz wiem z doświadczenia zeby mieć choc kilka pajacykow itp w rozmiarze 50cm. Te 56 czasem wydają się wieksze i moje dzieci poprostu z poczatku sie w nie których topiły 😅02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Motylku, u mnie zaznacz dziewczynkę i poród na 27 grudnia
Iryska, Anet.kaa, Stokrotka027, Ounai, Zulugula, KarolinaMaria, SzalonaOna, Edyciak, Annia, kic83, kar_oliv, doomi03, Inaa89, Lalia, Ewa88 , dmg111, kkasia, luthienn lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Edyta, tu masz przykłady wózków na każdy teren
https://youtu.be/SIk3Ri0HvKk
Dziewczyny, na Next są wyprzedaże gdyby któraś była zainteresowana
Suzi, nie wiem czy wiesz, ale fotelik Cloud Q albo Cloud Z nie nadaje się na spacery i do tego, żeby zastąpić nim gondolę, chyba, że nie zależy Ci na kręgosłupie dziecka. Owszem, rozkłada się na płasko, ale to nie jest gondola. Moim zdaniem, jeśli Cię nie stać to moze lepiej kupić tańszy fotelik i używaną gondolę ale jednak zadbać o zdrowie dziecka kosztem wyglądu wózka. Oczywiście wybór należy do Ciebie, ale to Ci każdy powie w sklepie z fotelikami. Nam nawet mówili, żeby pamiętać, że rozkłdanie da większy komfort dziecku w trakcie zakupów, ale to jest nadal pozycja fotelika i te zakupy nie powinny trwać dłużej niż 2h łacznie z przejazdem do sklepu i do domu, czyli to samo co w każdym innym foteliku.Inaa89 lubi tę wiadomość