WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Gorące mamuśki 🤰❤️
Odpowiedz

Gorące mamuśki 🤰❤️

Oceń ten wątek:
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2020, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Dziewczyny jakis przepis na pycha tartę na wytrawnie albo jakaś zapiekanke? 😊😊🙏
    Ja robiłam że szparagami, szynka parmeńska i pomidorkami zalane masą jajeczną, albo szparagi i camembert + masa była też brokuły, por, suszone pomidory , camembert i masa.

Aleś mi.narobila ochoty na tartę!
    Motylek ostatnio na na naleśniki i od wczoraj jestem chodzącym naleśnikiem :Da zaraz chyba zrobię tartę:D

b5e035644983.jpg

SzalonaOna, Inaa89, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2020, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet.kaa wrote:
    Ja robiłam że szparagami, szynka parmeńska i pomidorkami zalane masą jajeczną, albo szparagi i camembert + masa była też brokuły, por, suszone pomidory , camembert i masa.

Motylek ostatnio na na naleśniki i od wczoraj jestem chodzącym naleśnikiem :Da zaraz chyba zrobię tartę:D

b5e035644983.jpg
    O Jezusie! OWOCE!!! zabiłabym za nie 🤦‍♀️

Nie gadajcie o jedzeniu bo człowiek tylko ciągle głodny 😂

• kic83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2020, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku
    wow ale wyglądasz, jakby połowa Ciebie, Twój chyba zadowolony co?

Annia
    ja też pamiętam ten lament przedokresowy, a okazalo się że to był dół przed ⏸️

Sylwia
    ale sobie poprałam... Muszę najpierw Persil sensitive i lovelle zamówić, bo przecież nie mam żadnego płynu dzidziusiowego.

Ounai
    To mam nadzieję, że szybko Ci tą klimę skończą!

Annia lubi tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2020, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    Motylku

Annia

Sylwia
    ale sobie poprałam... Muszę najpierw Persil sensitive i lovelle zamówić, bo przecież nie mam żadnego płynu dzidziusiowego.

Ounai
    Raczej nie zwraca na mnie uwagi, nie widuje mnie nago 🤦‍♀️ale dziękuję Kic ❤️

kic83 lubi tę wiadomość

• Zulugula Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2020, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam adapter z vinted. Babeczka tak zagadaywala mnie, który to tydzien i czy znam płeć, otwieram paczkę a tam taki gratisek 😀 takie nic a strasznie miłe 🥰
    37ff032c6cfe.jpg

kiniusia270, Lalia, Julik, dmg111, doomi03, Magddullina2 lubią tę wiadomość

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2020, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anet.kaa wrote:

b5e035644983.jpg

Ooo robilam kiedys taką tarte ze szparagami parmeńską i pomidorkami ale totalnie gdzies zostala zapomniana , dzięki za przypomnienie 😀

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2020, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulu83 wrote:
    Bzyki były 3/4dni przed owu😉
    Czyli dobrze czuję. To dobrze, bo tu mało dziewczynek haha

age.png

age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2020, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    Ounai Twoj przypadek jest faktycznie toksyczny/drastyczny, mi bardziej chodziło o takie relacje jak mam np ja czyli bardzo dobre i żebym ja i mi podobne nie szukały dziury w całym. Ty masz akurat ogromne dziury, także to co innego, a i tak mówisz, że się starasz:)
    Moja teściowa to powinna do Częstochowy na kolanach iść dziękować za taką synową a nie dupę mi obrabiać jeśli coś jej nie pasuje. Ja naprawdę wiem, że ona nikogo więcej nie ma i nie chcę awantur. Ale telefon staram się jak najrzadziej odbierać. A nie jest to proste bo ona dzwoni CODZIENNIE.

age.png

age.png
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2020, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    Motylku

Annia

Sylwia

Ounai
    Dzisiaj kończą :D

Laski, mam się martwić? Dziś cały dzień bóle okresowe, dość mocne choć jeszcze nie aż tak jak było przy porodzie, ale jak się pojawiają to mam ochotę się położyć. Miałam prasować pierwszą turę ciuchów ale chyba dam sobie siana i odpocznę.

Zulu, mam identyczny adapter :) problem pojawia się kiedy jedziesz w długiej spódnicy albo sukience 😂

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2020, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas to długa historia. Ale za każdym razem gdy są u nas w odwiedzinach to jest jakaś jatka. Jak byli w lutym to też mi dojebali. Teściu powiedział ze w sumie to się nie dziwi, że mój były mąż mnie bil. Pewnie mi się należało. Moj chlop był przy tym i nic nie powiedział. Bardzo mnie to boli, że on nie reaguje :(

Jak pojechałam 6 lat temu pierwszy raz do nich to już wtedy mnie nienawidzili a mnie jeszcze nie znali. Podczas całego mojego pobytu nie odezwała się prawie słowem do mnie a jak już coś to z wyrzutem. Właściwie przez nich ślub odwołaliśmy bo była jatka w domu, jak u nas byli. Kazali mi wypierdalać z domu, który stworzyłam z ich synem. Wg nich jestem najgorsza osoba na świecie i ich synek źle wybrał. I oni się z tym nie mogą pogodzić.

Takich sytuacji było mnóstwo. Ona się mnie czepia o wszystko. Ja przy niej muszę wazyc słowa, żeby jaśnie Pani nie urazić.
    Od wczoraj się czepia wszystkiego. Myślicie ze nie mam ochoty jej dowalić? Jak jej dowale to bardzo prawdopodobne że to ja zostanę bez dachu nad głową bo mój chlop mnie wywali na zbity pysk. Tak też już było. I się zaraz po tym okazało że jestem w ciąży z pierwszym dzieckiem.

Mam przesrane z nimi. Są super dziadkami dla Aleksandra ale dla mnie są najgorsi jak tylko mogą być.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2020, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:

Laski, mam się martwić? Dziś cały dzień bóle okresowe, dość mocne choć jeszcze nie aż tak jak było przy porodzie, ale jak się pojawiają to mam ochotę się położyć. Miałam prasować pierwszą turę ciuchów ale chyba dam sobie siana i odpocznę.

Zulu, mam identyczny adapter :) problem pojawia się kiedy jedziesz w długiej spódnicy albo sukience 😂
    Hm, a może weź no spe? Zobacz czy się uspokoi.

• KarolinaMaria Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2020, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam wrote:
    U nas to długa historia. Ale za każdym razem gdy są u nas w odwiedzinach to jest jakaś jatka. Jak byli w lutym to też mi dojebali. Teściu powiedział ze w sumie to się nie dziwi, że mój były mąż mnie bil. Pewnie mi się należało. Moj chlop był przy tym i nic nie powiedział. Bardzo mnie to boli, że on nie reaguje :(

Jak pojechałam 6 lat temu pierwszy raz do nich to już wtedy mnie nienawidzili a mnie jeszcze nie znali. Podczas całego mojego pobytu nie odezwała się prawie słowem do mnie a jak już coś to z wyrzutem. Właściwie przez nich ślub odwołaliśmy bo była jatka w domu, jak u nas byli. Kazali mi wypierdalać z domu, który stworzyłam z ich synem. Wg nich jestem najgorsza osoba na świecie i ich synek źle wybrał. I oni się z tym nie mogą pogodzić.

Takich sytuacji było mnóstwo. Ona się mnie czepia o wszystko. Ja przy niej muszę wazyc słowa, żeby jaśnie Pani nie urazić.
    Od wczoraj się czepia wszystkiego. Myślicie ze nie mam ochoty jej dowalić? Jak jej dowale to bardzo prawdopodobne że to ja zostanę bez dachu nad głową bo mój chlop mnie wywali na zbity pysk. Tak też już było. I się zaraz po tym okazało że jestem w ciąży z pierwszym dzieckiem.

Mam przesrane z nimi. Są super dziadkami dla Aleksandra ale dla mnie są najgorsi jak tylko mogą być.

Casteam, przepraszam, że to powiem... Ale nie widzę przyszłości dla waszego związku. Nie wiem jak partner może Cię tak traktować 😔

Edyciak lubi tę wiadomość

'90

06.05.2020 r. II 🦄
    13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm
  • Ounai Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2020, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam wrote:

Casteam, nie wierzę w to co czytam. Facet wyrzucił Cię z domu a Ty dalej z ni jesteś? Nie obraź się, ale to nie jest miłość. Na pewno nie z jego strony. Zrobisz jak będziesz uważać, ale raczej on nigdy nie stanie po Twojej stronie i stronie Waszych dzieci. Nie wiem na czym oparta jest Wasza relacja, ale jest dziwna. Mówisz, że kupujesz rzeczy dla dzieci za swoje pieniądze, niby tworzycie rodzinę ale każde płaci część czynszu jakbyście byli tylko współlokatorami. Nie potrafi postawić się za Tobą jeśli ktoś Cię rani we wredny sposób. Nawet jeśli jest ojcem Waszych dzieci i jeśli jest dobry w łóżku, to nie warto tego przedkładać nad swoje szczęście. Z resztą Wasze dzieci patrzą na tą relację i ona będzie dla nich wzorem na przyszłość. Naucz je, że trzeba znać swoją wartość.

doomi03 lubi tę wiadomość

age.png

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2020, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolinaMaria wrote:
    Casteam, przepraszam, że to powiem... Ale nie widzę przyszłości dla waszego związku. Nie wiem jak partner może Cię tak traktować 😔

Nie musisz mi tego mówić. Ja wiem to już od dawna ale nie mam gdzie pójść :( Jedynie powrót do Polski w moim przypadku.

• Lalia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2020, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wróciłam z Ikei i padam na twarz 🙈🙈🙈 moja teściowa to dobra kobieta, ale lubi przedobrzyć, zwłaszcza na zakupach, po prostu by brała wszystko co jest 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Ale udało mi się ją skutecznie hamować 🤣🤣🤣

Annia, pamiętam Twój test 😍 ale to była wiadomość! 💙

Motyl, może na wadze się dużo nie zmieniło, ale córa chyba objada Cię ze wszystkiego bo wyglądasz obłędnie!!! 👌👌👌

SzalonaOna, Annia lubią tę wiadomość

"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
    Św. Augustyn

💙💙 Aleksander 💙💙
    🎂18.12.2020 r. (38+4)🕖 7:12 ⚖️ 3500g📏 53 cm
    age.png

💙💙 Kacper 💙💙
    🎂13.01.2023 r. (39+1) 🕐00:57 ⚖️3280 g 📏58 cm
    age.png
  • KarolinaMaria Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2020, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam wrote:
    Nie musisz mi tego mówić. Ja wiem to już od dawna ale nie mam gdzie pójść :( Jedynie powrót do Polski w moim przypadku.

Kochana życzę Ci dużo siły i wierzę, że podejmiesz słuszną decyzję ;)

'90

06.05.2020 r. II 🦄
    13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2020, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ounai wrote:

Ounai a pralas adapter ręcznie czy w pralce? Niby przepralam go ręcznie ale korci mnie wrzucić go na jakies delikatne pranie

Ja jestem z tych co są zdolni wszystko uprac w pralce 🤪😅

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2020, 15:15

💙 11.2020
    💗 11.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lipca 2020, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalia pochwal się zakupami jak dorwalas coś fajnego :)

Lalia lubi tę wiadomość

• Annia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2020, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulu zamówiłam identyczny adapter! :)

Casteam... A czy powrót do Polski byłby takim złym rozwiązaniem? Bardzo mi smutno jak czytam jak Twój facet Cię traktuje. :(

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2020, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulu bardzo miła niespodzianka! Muszę koniecznie kupić te pasy, bo jeżdżę sporo czy sama czy z mężem.

Qunai ja się zgadzam, że Twoja teściowa powinna dziękować za to, że Cię ma bo jesteś baaaaardzo wyrozumiała. Chciałabym być tak dojrzała i tak mądrze podchodzic do wielu spraw jak Ty.

Casteam ja chyba nic więcej nie dodam. Mam nadzieję, że się z facetem dogadacie, a jeśli nie to że będziesz miała na tyle siły w sobie aby odejść od niego.

Przyszła mi spódnica z selfieroom, faktycznie pierwsze wrażenie tego jak jest wąska było zabawne, ale całkiem mi się podoba, cieszę się że zamówiłam czarną.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2020, 22:12

SzalonaOna, Zulugula, Annia, Lalia, kic83, Edyciak, dmg111, kar_oliv, doomi03 lubią tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
‹‹ 775 776 777 778 779 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ