Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Dziewczyny jakis przepis na pycha tartę na wytrawnie albo jakaś zapiekanke? 😊😊🙏
Aleś mi.narobila ochoty na tartę!
Motylek ostatnio na na naleśniki i od wczoraj jestem chodzącym naleśnikiem :Da zaraz chyba zrobię tartę
SzalonaOna, Inaa89, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Ja robiłam że szparagami, szynka parmeńska i pomidorkami zalane masą jajeczną, albo szparagi i camembert + masa była też brokuły, por, suszone pomidory , camembert i masa.
Motylek ostatnio na na naleśniki i od wczoraj jestem chodzącym naleśnikiem :Da zaraz chyba zrobię tartę
Nie gadajcie o jedzeniu bo człowiek tylko ciągle głodny 😂 -
Motylku
wow ale wyglądasz, jakby połowa Ciebie, Twój chyba zadowolony co?
Annia
ja też pamiętam ten lament przedokresowy, a okazalo się że to był dół przed ⏸️
Sylwia
ale sobie poprałam... Muszę najpierw Persil sensitive i lovelle zamówić, bo przecież nie mam żadnego płynu dzidziusiowego.
Ounai
To mam nadzieję, że szybko Ci tą klimę skończą!
Annia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnykic83 wrote:Motylku
Annia
Sylwia
ale sobie poprałam... Muszę najpierw Persil sensitive i lovelle zamówić, bo przecież nie mam żadnego płynu dzidziusiowego.
Ounai
To mam nadzieję, że szybko Ci tą klimę skończą!kic83 lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Ja robiłam że szparagami, szynka parmeńska i pomidorkami zalane masą jajeczną, albo szparagi i camembert + masa była też brokuły, por, suszone pomidory , camembert i masa.
Ooo robilam kiedys taką tarte ze szparagami parmeńską i pomidorkami ale totalnie gdzies zostala zapomniana , dzięki za przypomnienie 😀💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:Ounai Twoj przypadek jest faktycznie toksyczny/drastyczny, mi bardziej chodziło o takie relacje jak mam np ja czyli bardzo dobre i żebym ja i mi podobne nie szukały dziury w całym. Ty masz akurat ogromne dziury, także to co innego, a i tak mówisz, że się starasz:)
-
kic83 wrote:Motylku
Annia
Sylwia
Ounai
To mam nadzieję, że szybko Ci tą klimę skończą!
Laski, mam się martwić? Dziś cały dzień bóle okresowe, dość mocne choć jeszcze nie aż tak jak było przy porodzie, ale jak się pojawiają to mam ochotę się położyć. Miałam prasować pierwszą turę ciuchów ale chyba dam sobie siana i odpocznę.
Zulu, mam identyczny adapterproblem pojawia się kiedy jedziesz w długiej spódnicy albo sukience 😂
-
nick nieaktualnyU nas to długa historia. Ale za każdym razem gdy są u nas w odwiedzinach to jest jakaś jatka. Jak byli w lutym to też mi dojebali. Teściu powiedział ze w sumie to się nie dziwi, że mój były mąż mnie bil. Pewnie mi się należało. Moj chlop był przy tym i nic nie powiedział. Bardzo mnie to boli, że on nie reaguje
Jak pojechałam 6 lat temu pierwszy raz do nich to już wtedy mnie nienawidzili a mnie jeszcze nie znali. Podczas całego mojego pobytu nie odezwała się prawie słowem do mnie a jak już coś to z wyrzutem. Właściwie przez nich ślub odwołaliśmy bo była jatka w domu, jak u nas byli. Kazali mi wypierdalać z domu, który stworzyłam z ich synem. Wg nich jestem najgorsza osoba na świecie i ich synek źle wybrał. I oni się z tym nie mogą pogodzić.
Takich sytuacji było mnóstwo. Ona się mnie czepia o wszystko. Ja przy niej muszę wazyc słowa, żeby jaśnie Pani nie urazić.
Od wczoraj się czepia wszystkiego. Myślicie ze nie mam ochoty jej dowalić? Jak jej dowale to bardzo prawdopodobne że to ja zostanę bez dachu nad głową bo mój chlop mnie wywali na zbity pysk. Tak też już było. I się zaraz po tym okazało że jestem w ciąży z pierwszym dzieckiem.
Mam przesrane z nimi. Są super dziadkami dla Aleksandra ale dla mnie są najgorsi jak tylko mogą być. -
nick nieaktualnyOunai wrote:Dzisiaj kończą
Laski, mam się martwić? Dziś cały dzień bóle okresowe, dość mocne choć jeszcze nie aż tak jak było przy porodzie, ale jak się pojawiają to mam ochotę się położyć. Miałam prasować pierwszą turę ciuchów ale chyba dam sobie siana i odpocznę.
Zulu, mam identyczny adapterproblem pojawia się kiedy jedziesz w długiej spódnicy albo sukience 😂
-
casteam wrote:U nas to długa historia. Ale za każdym razem gdy są u nas w odwiedzinach to jest jakaś jatka. Jak byli w lutym to też mi dojebali. Teściu powiedział ze w sumie to się nie dziwi, że mój były mąż mnie bil. Pewnie mi się należało. Moj chlop był przy tym i nic nie powiedział. Bardzo mnie to boli, że on nie reaguje
Jak pojechałam 6 lat temu pierwszy raz do nich to już wtedy mnie nienawidzili a mnie jeszcze nie znali. Podczas całego mojego pobytu nie odezwała się prawie słowem do mnie a jak już coś to z wyrzutem. Właściwie przez nich ślub odwołaliśmy bo była jatka w domu, jak u nas byli. Kazali mi wypierdalać z domu, który stworzyłam z ich synem. Wg nich jestem najgorsza osoba na świecie i ich synek źle wybrał. I oni się z tym nie mogą pogodzić.
Takich sytuacji było mnóstwo. Ona się mnie czepia o wszystko. Ja przy niej muszę wazyc słowa, żeby jaśnie Pani nie urazić.
Od wczoraj się czepia wszystkiego. Myślicie ze nie mam ochoty jej dowalić? Jak jej dowale to bardzo prawdopodobne że to ja zostanę bez dachu nad głową bo mój chlop mnie wywali na zbity pysk. Tak też już było. I się zaraz po tym okazało że jestem w ciąży z pierwszym dzieckiem.
Mam przesrane z nimi. Są super dziadkami dla Aleksandra ale dla mnie są najgorsi jak tylko mogą być.
Casteam, przepraszam, że to powiem... Ale nie widzę przyszłości dla waszego związku. Nie wiem jak partner może Cię tak traktować 😔Edyciak lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
casteam wrote:U nas to długa historia. Ale za każdym razem gdy są u nas w odwiedzinach to jest jakaś jatka. Jak byli w lutym to też mi dojebali. Teściu powiedział ze w sumie to się nie dziwi, że mój były mąż mnie bil. Pewnie mi się należało. Moj chlop był przy tym i nic nie powiedział. Bardzo mnie to boli, że on nie reaguje
Mam przesrane z nimi. Są super dziadkami dla Aleksandra ale dla mnie są najgorsi jak tylko mogą być.doomi03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolinaMaria wrote:Casteam, przepraszam, że to powiem... Ale nie widzę przyszłości dla waszego związku. Nie wiem jak partner może Cię tak traktować 😔
Nie musisz mi tego mówić. Ja wiem to już od dawna ale nie mam gdzie pójśćJedynie powrót do Polski w moim przypadku.
-
Dziewczyny, wróciłam z Ikei i padam na twarz 🙈🙈🙈 moja teściowa to dobra kobieta, ale lubi przedobrzyć, zwłaszcza na zakupach, po prostu by brała wszystko co jest 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ale udało mi się ją skutecznie hamować 🤣🤣🤣
Annia, pamiętam Twój test 😍 ale to była wiadomość! 💙
Motyl, może na wadze się dużo nie zmieniło, ale córa chyba objada Cię ze wszystkiego bo wyglądasz obłędnie!!! 👌👌👌SzalonaOna, Annia lubią tę wiadomość
-
casteam wrote:Nie musisz mi tego mówić. Ja wiem to już od dawna ale nie mam gdzie pójść
Jedynie powrót do Polski w moim przypadku.
Kochana życzę Ci dużo siły i wierzę, że podejmiesz słuszną decyzję'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Ounai wrote:Dzisiaj kończą
Ounai a pralas adapter ręcznie czy w pralce? Niby przepralam go ręcznie ale korci mnie wrzucić go na jakies delikatne pranie
Ja jestem z tych co są zdolni wszystko uprac w pralce 🤪😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2020, 15:15
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
Zulu bardzo miła niespodzianka! Muszę koniecznie kupić te pasy, bo jeżdżę sporo czy sama czy z mężem.
Qunai ja się zgadzam, że Twoja teściowa powinna dziękować za to, że Cię ma bo jesteś baaaaardzo wyrozumiała. Chciałabym być tak dojrzała i tak mądrze podchodzic do wielu spraw jak Ty.
Casteam ja chyba nic więcej nie dodam. Mam nadzieję, że się z facetem dogadacie, a jeśli nie to że będziesz miała na tyle siły w sobie aby odejść od niego.
Przyszła mi spódnica z selfieroom, faktycznie pierwsze wrażenie tego jak jest wąska było zabawne, ale całkiem mi się podoba, cieszę się że zamówiłam czarną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2020, 22:12
SzalonaOna, Zulugula, Annia, Lalia, kic83, Edyciak, dmg111, kar_oliv, doomi03 lubią tę wiadomość