Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:No właśnie mi też a ona mówi, że cukier nie ma czasu żeby spaść jak już dowalam kolejny posiłek. I kazała mi robić zupy na mięsku a nie na kostce rosołowej
Iryska, Lulu83 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Bzdura. Ja mam zazwyczaj 3 godziny odstępów między posiłkami i nikt mi nie powie, że cukier ze 120 mi nie zdąży spasc. Poza tym przy dłuższym głodzeniu może wybić cukier z odbicia (tak jak po przerwie nocnej). Jak masz eko kostkę bez glutaminanu i syfu to też nic złego w tym nie widzę. 🤷♀️
Annia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Jak to za często? W cukrzycy trzeba jeść często a mniejsze porcje... Co 2-3 h powinno się jeść. Moja diabetolog mówiła , że nawet do 7 posiłków na dzień niektóre ciężarne jedzą. Dziwną masz lekarkę 😀
-
Cooo!!! Ale zestaw świetny! To chyba najlepiej wydane 65 zł w życiu!
Świetnie wyglądasz w tej spódnicy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2020, 20:36
Lalia lubi tę wiadomość
-
Edyciak, Ounai mam nadzieję że czujecie się już lepiej!
Pyszne rzeczy tu pokazujecie, a mi jakoś apetyt podskoczył i ciągle bym coś podjadała.
My dzień dzisiaj spędziliśmy chodząc po sklepach meblowych, ale chyba udało nam się wybrać to czego szukamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2020, 21:02
Lalia lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
kic83 wrote:Ounai
Jak się czujesz?może jednak dotrwam jakoś te 5 tygodni
A jak się uda jutro pochwalę się zdjęciami wózka i fotelikakic83, Lalia, doomi03, Annia, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Poza wizyta w sklepie żeby odebrać wózek i wyjeciem prania z pralki nie zrobiłam dziś nic. Wszystko robił mąż i ból przeszedł. Jeden skurcz się pojawił jakieś 10 min temu. Ale muszę przyznać, że mąż się zmienił przez ostatnie tygodnie i naprawdę od kilku dni wszystko robi, ogarnia, sprząta. Jestem pozytywnie zaskoczona. Syn też grzeczny, bez dużego marudzenia chodzi się kąpać, spać. Kocham ich nad życie
może jednak dotrwam jakoś te 5 tygodni
A jak się uda jutro pochwalę się zdjęciami wózka i fotelika12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Motylku, nie wiem czy jest ogłoszenie na OLX ale na Facebooku babka z zachodniopomorskiego sprzedaje w bardzo ładnym stanie z fotelikiem XCity w kolorze biało kremowym za 1300, powiedziała że zejdzie do.1200 zł.
-
Ounai wrote:Poza wizyta w sklepie żeby odebrać wózek i wyjeciem prania z pralki nie zrobiłam dziś nic. Wszystko robił mąż i ból przeszedł. Jeden skurcz się pojawił jakieś 10 min temu. Ale muszę przyznać, że mąż się zmienił przez ostatnie tygodnie i naprawdę od kilku dni wszystko robi, ogarnia, sprząta. Jestem pozytywnie zaskoczona. Syn też grzeczny, bez dużego marudzenia chodzi się kąpać, spać. Kocham ich nad życie
może jednak dotrwam jakoś te 5 tygodni
A jak się uda jutro pochwalę się zdjęciami wózka i fotelika
Cieszę się, że to nic złego i że mąż się tak wczuł i że pomaga
Moi też mnie jakoś ostatnio mało wkurzają i robią dużo, pomagają.
No i ten pomysł że mąż wieczorem kąpie Młodą i jej czyta spowodowało że mają lepszy kontakt.
Ounai, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
suzi1994 wrote:Dziewczyny a czy Kłucia brzucha są niebezpieczne ? Takie dziś odczuwam .. po tym jak trochę dziś pochodziłam .. takie nagle .. jak się poruszę .. jak igła w środku brzucha
Nie miałaś takich objawów w pierwszej ciąży? Wg mnie to nic złego, mnie często coś kuje, ciągnie, macica rośnie, więzadła się rozciągają. Jeśli Cię to niepokoi, to może warto powiedzieć o tym lekarzowi na najbliższej wizycie?'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
suzi1994 wrote:Dziewczyny a czy Kłucia brzucha są niebezpieczne ? Takie dziś odczuwam .. po tym jak trochę dziś pochodziłam .. takie nagle .. jak się poruszę .. jak igła w środku brzucha
Mi się kłócia nie raz zdarzały. Albo jak sie przemęczyłam, albo jak mi się tam wszystko luzowalo a macica rosla intensywnie to też czulam klocia... Wszystko oczywiście bylo z ciąża ok, także to się raczej czesto zdarza i nie powinno byc groźne. Chyba ze bolalby cię naprawdę mocno i nie daj bóg doszly by mocne plamienia/krwawienie to lepiej reagować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2020, 21:50
-
Kic, nie bądź zarłok, daj trochę 😉
kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś też intensywny dzień. Najpierw urodziny i grill u P rodziny. Cały czas na nogach. Po południu do mnie rodzina z Poznania zjechała, więc też latałam i tak mnie okresowo brzuch napieprza, że pierwszy raz szukałam no spy a tu kicha nie mam
wzięłam apap, bo aż się ruszyć nie mogę. Brzuch twardy jak kamień, mam nadzieję że wszystko ok...
Edit. Ale malutka mnie kopie i czuję że się rusza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2020, 22:37
Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Plamienia całe szczęście nie ma, z plamieniem od razu jechałabym do szpitala.. Kłucia miałam i w pierwszej ciąży ale pojedyncze .. a tu cały wieczór przy jakimkolwiek ruchu one są dlatego się zdenerwowałam .. leżę bez ruchu i jest Ok póki co..DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
-
Iryska wrote:To dobrze, że Ci lepiej 😉 czyli odczuwasz to jako skurcze? To faktycznie musisz przystopować trochę te parę tygodni i poodpoczywać.
Tylko ja jestem całe dnie na nogach i to pewnie też dlatego. Spróbuję zwolnić i zobaczę.
Kic naprawdę jestem dumna zjeździe nich, bo do tej pory ja chodziłam, zbierałam zabawki, rzeczy męża, milion razy prosiłam żeby coś zrobił a on jak to mąż, jak mówił że zrobi to zrobi i nie trzeba było mu przypominać co pół roku. A teraz sam planuje, że tu pojedziemy po wózek, tutaj zrobi zakupy, tu ubiad, tu powynosi rzeczy i faktycznie wraca z pracy, odpoczywa pół godziny i idzie robić. Jedynie to sprzątaniem kuchni mu trochę nie idzie, ale niech będzie, kuchnia zostanie jako mój obowiązek, robię to 3x szybciej niż on. -
Lulu83, SzalonaOna, Julik, kiniusia270, KarolinaMaria, doomi03, Ewa88 , Ounai, Zulugula, dmg111, Annia, kic83, Inaa89, kkasia, kar_oliv lubią tę wiadomość