Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai wrote:No właśnie mi też a ona mówi, że cukier nie ma czasu żeby spaść jak już dowalam kolejny posiłek. I kazała mi robić zupy na mięsku a nie na kostce rosołowej
Iryska, Lulu83 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Bzdura. Ja mam zazwyczaj 3 godziny odstępów między posiłkami i nikt mi nie powie, że cukier ze 120 mi nie zdąży spasc. Poza tym przy dłuższym głodzeniu może wybić cukier z odbicia (tak jak po przerwie nocnej). Jak masz eko kostkę bez glutaminanu i syfu to też nic złego w tym nie widzę. 🤷♀️
Annia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Iryska wrote:Jak to za często? W cukrzycy trzeba jeść często a mniejsze porcje... Co 2-3 h powinno się jeść. Moja diabetolog mówiła , że nawet do 7 posiłków na dzień niektóre ciężarne jedzą. Dziwną masz lekarkę 😀SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie prawego jajowodu -
Cooo!!! Ale zestaw świetny! To chyba najlepiej wydane 65 zł w życiu!
Świetnie wyglądasz w tej spódnicy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2020, 20:36
Lalia lubi tę wiadomość
-
Edyciak, Ounai mam nadzieję że czujecie się już lepiej!
Pyszne rzeczy tu pokazujecie, a mi jakoś apetyt podskoczył i ciągle bym coś podjadała.
My dzień dzisiaj spędziliśmy chodząc po sklepach meblowych, ale chyba udało nam się wybrać to czego szukamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2020, 21:02
Lalia lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
kic83 wrote:Ounai
Jak się czujesz?może jednak dotrwam jakoś te 5 tygodni
A jak się uda jutro pochwalę się zdjęciami wózka i fotelikakic83, Lalia, doomi03, Annia, Inaa89 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Ounai wrote:Poza wizyta w sklepie żeby odebrać wózek i wyjeciem prania z pralki nie zrobiłam dziś nic. Wszystko robił mąż i ból przeszedł. Jeden skurcz się pojawił jakieś 10 min temu. Ale muszę przyznać, że mąż się zmienił przez ostatnie tygodnie i naprawdę od kilku dni wszystko robi, ogarnia, sprząta. Jestem pozytywnie zaskoczona. Syn też grzeczny, bez dużego marudzenia chodzi się kąpać, spać. Kocham ich nad życie
może jednak dotrwam jakoś te 5 tygodni
A jak się uda jutro pochwalę się zdjęciami wózka i fotelika12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Motylku, nie wiem czy jest ogłoszenie na OLX ale na Facebooku babka z zachodniopomorskiego sprzedaje w bardzo ładnym stanie z fotelikiem XCity w kolorze biało kremowym za 1300, powiedziała że zejdzie do.1200 zł.
-
Ounai wrote:Poza wizyta w sklepie żeby odebrać wózek i wyjeciem prania z pralki nie zrobiłam dziś nic. Wszystko robił mąż i ból przeszedł. Jeden skurcz się pojawił jakieś 10 min temu. Ale muszę przyznać, że mąż się zmienił przez ostatnie tygodnie i naprawdę od kilku dni wszystko robi, ogarnia, sprząta. Jestem pozytywnie zaskoczona. Syn też grzeczny, bez dużego marudzenia chodzi się kąpać, spać. Kocham ich nad życie
może jednak dotrwam jakoś te 5 tygodni
A jak się uda jutro pochwalę się zdjęciami wózka i fotelika
Cieszę się, że to nic złego i że mąż się tak wczuł i że pomaga
Moi też mnie jakoś ostatnio mało wkurzają i robią dużo, pomagają.
No i ten pomysł że mąż wieczorem kąpie Młodą i jej czyta spowodowało że mają lepszy kontakt.
Ounai, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
suzi1994 wrote:Dziewczyny a czy Kłucia brzucha są niebezpieczne ? Takie dziś odczuwam .. po tym jak trochę dziś pochodziłam .. takie nagle .. jak się poruszę .. jak igła w środku brzucha
Nie miałaś takich objawów w pierwszej ciąży? Wg mnie to nic złego, mnie często coś kuje, ciągnie, macica rośnie, więzadła się rozciągają. Jeśli Cię to niepokoi, to może warto powiedzieć o tym lekarzowi na najbliższej wizycie?🦄 2021 r. -
suzi1994 wrote:Dziewczyny a czy Kłucia brzucha są niebezpieczne ? Takie dziś odczuwam .. po tym jak trochę dziś pochodziłam .. takie nagle .. jak się poruszę .. jak igła w środku brzucha
Mi się kłócia nie raz zdarzały. Albo jak sie przemęczyłam, albo jak mi się tam wszystko luzowalo a macica rosla intensywnie to też czulam klocia... Wszystko oczywiście bylo z ciąża ok, także to się raczej czesto zdarza i nie powinno byc groźne. Chyba ze bolalby cię naprawdę mocno i nie daj bóg doszly by mocne plamienia/krwawienie to lepiej reagować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2020, 21:50
-
Kic, nie bądź zarłok, daj trochę 😉
kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś też intensywny dzień. Najpierw urodziny i grill u P rodziny. Cały czas na nogach. Po południu do mnie rodzina z Poznania zjechała, więc też latałam i tak mnie okresowo brzuch napieprza, że pierwszy raz szukałam no spy a tu kicha nie mam
wzięłam apap, bo aż się ruszyć nie mogę. Brzuch twardy jak kamień, mam nadzieję że wszystko ok...
Edit. Ale malutka mnie kopie i czuję że się rusza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2020, 22:37
Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Plamienia całe szczęście nie ma, z plamieniem od razu jechałabym do szpitala.. Kłucia miałam i w pierwszej ciąży ale pojedyncze .. a tu cały wieczór przy jakimkolwiek ruchu one są dlatego się zdenerwowałam .. leżę bez ruchu i jest Ok póki co..DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️
-
Iryska wrote:To dobrze, że Ci lepiej 😉 czyli odczuwasz to jako skurcze? To faktycznie musisz przystopować trochę te parę tygodni i poodpoczywać.
Tylko ja jestem całe dnie na nogach i to pewnie też dlatego. Spróbuję zwolnić i zobaczę.
Kic naprawdę jestem dumna zjeździe nich, bo do tej pory ja chodziłam, zbierałam zabawki, rzeczy męża, milion razy prosiłam żeby coś zrobił a on jak to mąż, jak mówił że zrobi to zrobi i nie trzeba było mu przypominać co pół roku. A teraz sam planuje, że tu pojedziemy po wózek, tutaj zrobi zakupy, tu ubiad, tu powynosi rzeczy i faktycznie wraca z pracy, odpoczywa pół godziny i idzie robić. Jedynie to sprzątaniem kuchni mu trochę nie idzie, ale niech będzie, kuchnia zostanie jako mój obowiązek, robię to 3x szybciej niż on.SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Lulu83, SzalonaOna, Julik, kiniusia270, KarolinaMaria, doomi03, Ewa88 , Ounai, Zulugula, dmg111, Annia, kic83, Inaa89, kkasia, kar_oliv lubią tę wiadomość