Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLulu83 wrote:A duża brałaś dawkę?. Ja brałam prawie dwa lata 3000 ,tydzień przed ⏸️ zeszłam na 2000 , teraz chce zejść na kilka dni na 1000 dziennie i odstawić. Bardziej boje się szoku organizmy na wywalajacy cukier. Mam dość wysokie cukier rano i nie umiem go zbić. Teraz mam około 104/106.
A jeszcze zapomniałam zapytać jak twoje cukry po odstawieniu -
nick nieaktualnyOunai wrote:Kic, u nas też tylko dostawka bo łóżeczko w ogóle niespodzianka zmieści się w sypialni.
Przycisnęłam męża żeby poogarniać i teraz odpoczywamyWieczorem wyskoczymy z młodym na rower, bo nie będę się męczyć w upale.
A za chwilę chyba skręcimy wózek żeby go sobie zobaczyć -
Ounai wrote:Kic, u nas też tylko dostawka bo łóżeczko w ogóle niespodzianka zmieści się w sypialni.
Przycisnęłam męża żeby poogarniać i teraz odpoczywamyWieczorem wyskoczymy z młodym na rower, bo nie będę się męczyć w upale.
A za chwilę chyba skręcimy wózek żeby go sobie zobaczyć
A co będziesz miała do przewijania? Bo na łóżeczko dostawne przewijak sztywny się nie nadaje.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:A Ounai co planujesz jak Mała wyrośnie z dostawki? Wtedy do pokoju do łóżeczka ?
Pytam, bo zastanawiam się jak to u nas zrobic. Dostawki raczej nie chcę, niby się zmieści ale utrudniony byłby dostęp do szafy.
Łóżeczko wejdzie ale dosłownie na styki, że juz żadna komoda się nie zmieści. Tym sposobem rozwiazal mi się tu problem czy przewijak dac na komode czy na łóżeczko 😀 jedynie jakas mini komodka wejdzie z szufladkami. Dalabym ten stolik z ikei co Kic wstawila ale to juz chyba totalnie zagraci sypialnie.
Patrzylam za lozeczkami 60x100 ale takich praktycznie nie ma.
Inne dziewczyny tez proszę o swoje doswiadczenia ze zmieszczeniem całego arsenału w sypialni 😁
My właśnie pójdziemy w łóżeczko dostawne + stolik do przewijania, patrzę jeszcze że córka ma w pokoju taką komodę Malm 3-szufladową i zastanawiam się czy jej nie zabrać do sypialni i na tą komodę czy nie położyć przewijaka.
Jak Synek wyrośnie z łóżka dostawnego to wtedy łóżko stacjonarne+twardy przewijak na nie.
Co do łóżka 100×60 myślę że niepraktyczne, bo ciężko Ci będzie dokupić materac, i wszystko innowymiarowe tam jest plus nie wiem czy znajdziesz kupca, myślę że może być Ci ciężej.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Zulugula wrote:A Ounai co planujesz jak Mała wyrośnie z dostawki? Wtedy do pokoju do łóżeczka ?
Pytam, bo zastanawiam się jak to u nas zrobic. Dostawki raczej nie chcę, niby się zmieści ale utrudniony byłby dostęp do szafy.
Łóżeczko wejdzie ale dosłownie na styki, że juz żadna komoda się nie zmieści. Tym sposobem rozwiazal mi się tu problem czy przewijak dac na komode czy na łóżeczko 😀 jedynie jakas mini komodka wejdzie z szufladkami. Dalabym ten stolik z ikei co Kic wstawila ale to juz chyba totalnie zagraci sypialnie.
Inne dziewczyny tez proszę o swoje doswiadczenia ze zmieszczeniem całego arsenału w sypialni 😁
Też szukałam łóżeczka 100x60 i znalazłam jedynie robione na wymiar, bo nam wejdzie max 110cm. -
Ja jeszcze mam z kolei u siebie taki plan ze jak będzie mi ciężko zmieścić jednak komodę dodatkowa (już miejsce na same ciuszki mam), to zamiast komody kupie taki wysoki slupek biały, coś takiego jak do łazienki są. Na szerokość malo miejsca zajmie a wszystkie pierdółki i kosmetyki, pieluchy się pomieszczą zeby mieć to pod ręką kolo łóżeczka:p
-
kic83 wrote:A co będziesz miała do przewijania? Bo na łóżeczko dostawne przewijak sztywny się nie nadaje.
Kic, młody mówi że musi wypróbować. Więc my z pełną aprobatą krzyczymy, że pewnie. A on zaczął się pakować do fotelika 😂 Musieliśmy mu tłumaczyć, że on już jest za duży (rok temu we wakacje wzięliśmy jeszcze wózek ze sobą i jak był padnięty wieczorem to pakowaliśmy go tam i spokojnie mogliśmy zjeść kolację albo wyjść na wieczorny spacer i chyba mu się spodobało).
Nie pamiętam kto mówił o tym, żeby fotelik rozkłada się do pozycji leżącej - tam na pierwszym zdjęciu po prawej właśnie jest rozłożony i jak widać to dalej nie jest taka pozycja dla dziecka jak w gondoli. Trochę wygodniej na zakupy niż zwykły fotelik ale na spacer nie zabrałabym tak dziecka.
Jestem zakochana w tym wózku 😍 chciałabym moc się nim już przejechać, ale wytrzymam te 5 tygodni byleby Martusia się nie spieszyła.Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Ounai, wózek się mega prezentuje 👌
A ja mam pytanie :
Któraś z dziewczyn tutaj pisała mi, że ma te komode z przewijakiem:
Kochana, czy możesz mi napisać, na jakiej wysokości jest ten przewijak?? Bo wiem ze strony, że ogólnie komoda ma wysokość 102 cm, ale jak widać, przewijak jest parę centymetrów niżej i chciałabym wiedzieć na jakiej wysokości, bo ja mam 163 cm i boję się, czy nie będzie dla mnie za wysoko. A w Ikei w Krakowie nie było tej komody na ekspozycji...Ounai lubi tę wiadomość
-
Ounai, ten wózek jest cudny! Stelaż wygląda lepiej niż na fotkach producenta. Ja też biorę pod uwagę ten fotelik (najpierw przymierzymy do samochodu). Masz rację, że pozycja leżąca jest tylko na chwilę, tj. na zakupach, w przychodni, gdy czekasz z maluchen itp. Na spacer zupełnie się nie nadaje.
Ounai lubi tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Właśnie wymierzaliśmy czy by się równocześnie w naszej sypialni po jednej stronie łóżka zmieściło łóżko dostawne Chicco next2me dream + łóżko stacjonarne 120x60 i niestesty byłoby tak ciasno, że to bez sensu.
Postanowiliśmy póki co kupić łóżeczko dostawne + kupimy coś w stylu stojaka do przewijania, który tak naprawdę jest biurkiem, i damy go później córce
lub taki typowy stół do przewijania
P.s za dwa tyg zaczynamy z remontem, nie wyobrażam sobie tego, nienawidzę nie mieszkać u siebie.... Nie wiem jak to rozwiązać z jedzeniem, gotowaniem u teściowej... -
Córka jest szczęściarą, bo u niej nie było z niczym problemu.
Pokój ma 10m2 i wszystko tam się zmieściło, i łóżko, i komoda, i szafa, i ma taką fajną zabudowę grzejnika i ma masę półek na wysokości parapetu, i ma stolik z krzesełkiem.
A tu za 3 m-ce przyjdzie jej brat i musimy go "upchnąć" w naszej sypialni 🤷Anet.kaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Nadzieja, piękny kropek ❤ Gratulacje! 😘Niedawno moje dwa były takie. W ogóle jakie było zaskoczenie z podwójnych kropków 😉 Fajne wspomnienie 😎
Ounai, mimo że nie jestem zwolenniczką barwniejszych wózków, Twój się prezentuje naprawdę fajnie. Wnętrze gondoli - CZAD! To był dobry wybór 👍Ounai, doomi03 lubią tę wiadomość