Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJutro ma mi przyjść trawka sztuczna na balkon ❤️ jeszcze czekam na doniczki i kwiaty i będzie pięknie. Od jutra bierzemy się za mini odświeżenie sypialni bo trzeba się za to zabrać w końcu. Później salon 💪
P. S. W sobotę odebrałam auto... Miałam zapłacić max 1000 zł. Zapłaciłam 1900 😂 cała moja "trzynastka" poszła się rabac 😂 -
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:A znowu po śniadaniu podały mi dokładnie ten sam wynik. Dziwne. Nie wiem czy nie poproszę lekarza o receptę na paski do tego contour plus. A jaki Ty masz glukometr?
Edit: ja też nie czuję się atrakcyjna, ale już wiem, że kiedyś będzie chciała popatrzeć jaki miałam brzuch i już się nie będzie dało. To jedyna możliwość zrobienia takich zdjęć. Tak samo jak żałuję, że mi mąż nie zrobił tak dla siebie zdjęcia w dniu porodu, kiedy brzuch był największy.
Motylku! Twoi Rodzice mieli Cię mając 16 lat i chcą Cię pouczać o życiu i wszystkim? Tak z boku to wydawałoby się, że powinniście mieć super kontakt jako dorośli bo mała różnica wieku między Wami...SzalonaOna lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:Tak Kochana, zauważyłam właśnie 😘
Ja dziś zaliczyłam drzemkę,teraz zrobię trening 💪
Mąż turla pizzę 🍕 bo często robimy domową.
Córka bawi się sama.
Leniwy dziś dzień mamy.Koteczka82, Ounai lubią tę wiadomość
-
kiniusia270, boo123, patrycja92, Stokrotka027, Koteczka82, Ounai, Zulugula, kic83, nikii, SzalonaOna, Annia, madziulix3, Lalia, Fragaria, dmg111, Ladyo, Evelle28, doomi03, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ja też mam contour plus, paski do niego to jakiś kosmos 40 zł....
Też mam ten glukometr paski drogie a nakłuwacze chyba najdroższe ze wszystkich 😕 no ale glukometr dostałam więc nie było wyboru.
Myślicie że on dobrze pokazuje wyniki?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
SzalonaOna wrote:Jutro ma mi przyjść trawka sztuczna na balkon ❤️ jeszcze czekam na doniczki i kwiaty i będzie pięknie. Od jutra bierzemy się za mini odświeżenie sypialni bo trzeba się za to zabrać w końcu. Później salon 💪
P. S. W sobotę odebrałam auto... Miałam zapłacić max 1000 zł. Zapłaciłam 1900 😂 cała moja "trzynastka" poszła się rabac 😂
O w mordę to co Ci się stało z tym autem że takie koszty😲Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Sylwucha śliczny brzuszek ❤️ i fajna sukienka 😉
Sylwucha lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczka82 wrote:Sylwucha śliczny brzuszek ❤️ i fajna sukienka 😉
Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Sylwia - piękny brzusio! Też uwielbiam panterkę. ❤️ Właśnie leżę w różowym panterkowym sweterku. 😁
Ounai - chcielibyśmy szybko drugie, żeby była mała różnica między dzieciakami, więc może wtedy będę dokumentować od początku.
Ja też za paski płacę mniej, bo mam refundację 30 procent od diabetologa.Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Sylwucha śliczny brzunio 😻
a u mnie w koncu 💩 ! 😂 cały dzień dzis robiłam wszystko by przyszla i udalo się 😁 sorry ale tak bardzo się cieszę hahaha 🙈🙊
Kochana mam to samo dwa razy na tydzien masakra 🙈🙈🙈🙈🙈Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
nick nieaktualnyAnnia wrote:U mnie to samo, po śniadaniu znowu zgodne. Mam Accu Check od diabetologa i Contour Plus. Wydawało mi się, że Accu Check odrobinę zawyża. Ja trochę żałuję że nie robiłam w 1 trymestrze tych zdjęć, ale chodziłam codziennie do pracy, nudności, po pracy bez przerwy spałam i jakoś tak wyszło... 🙄
Motylku! Twoi Rodzice mieli Cię mając 16 lat i chcą Cię pouczać o życiu i wszystkim? Tak z boku to wydawałoby się, że powinniście mieć super kontakt jako dorośli bo mała różnica wieku między Wami... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Też mam ten glukometr paski drogie a nakłuwacze chyba najdroższe ze wszystkich 😕 no ale glukometr dostałam więc nie było wyboru.
Myślicie że on dobrze pokazuje wyniki?Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:O w mordę to co Ci się stało z tym autem że takie koszty😲
Miała być naprawa rozrusznika, wymiana sprężyn zawieszenia z przodu i wymiana klocków hamulcowych z przodu. Wymienili co Trzeba, wyszły jakieś 3 rzeczy poboczne konieczne przy tych wymiana h i cena urosła 🤦♀️ no trudno, musiałam je zrobić i tak i tak... -
nick nieaktualny