Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Anetka, ja Cie mega rozumiem. My dzisiaj zaczęliśmy 28 tydzień ciąży i remontujemy mieszkanie, pod koniec sierpnia czeka nas przeprowadzka, gdzie już ciężko mi się chodzi, schylać się nie potrafię 🙈
Ja porozmawiałam z mężem i powiedziałam, że zawsze bylam silna, ale teraz już nie jestem, teraz potrzebuje go, był tak zszokowany jak mu się popłakałam, bo brak siły, był dla mnie nie do przeżycia, że bierze wszystko na klatę, jestem zszokowana, bo wcześniej myślałam, że nie da rady ogarnąć, a tu się okazuje, że po prostu wcześniej nie musiał, bo ja wszystko robiłam.
Teraz ja jestem tylko od kolorów itp.
On ma mieszkanie na głowie, ja wyprawkę (poza męskimi rzeczami jak fotelik, wózek itp, bo to on chce ogarnąć), podział idealny dla każdej ze stron 😘
Jak już będzie między nami lepiej porozmawiamy na ten temat aby to wszystko jakoś mądrze podzielić.
Tzn mamy już ustalony w miare podział, jednak nie wiedziałam że tej papierologi będzie tyle.dmg111 lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:No zaraz tam do Cb chyba przyjade i Ci strzele w ta glowke 😜 masz zakaz robienia czegokolwiek. Teraz niech Ci się wlaczy wylegiwanie na kanapie i leniuchowanie z synkiem 😉☺
Ogarnęłam tylko kuchnie, robię młodemu pancakes i potem już tylko leżymy i oglądamy bajkitzn jeszcze porobię zakupy przez neta, ale tym raczej się nie zmęczę zbytnio
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za wczorajsze rady.
Na pewno przegadamy z mężem to wszystko jak zaczniemy w ogole rozmawiać....
Szczerze to myślałam że się szybciej zreflektuje, a on uważa że to ja zachowałam się karygodnie. Nawet mi się nie chcę tego komentować.
Dziś mieliśmy spotkanie ze znajomymi aby poznać synka koleżanki, ja się do męża nie odzywałam i pojechałam sama autem, a on dojechał na rowerze. Oczywiście koledzy po wczoraj wiedzieli, że jesteśmy pokłóceni ale ja udawałam jakby nigdy nic i nie mówiłam nic na ten temat bo to nasza sprawa. Popłakałam się tylko najlepszej koleżance jak poszłyśmy do WC, bo uwierzcie mi, że jest mi strasznie przykro od wczoraj i zwyczajnie chce mi się co chwile płakać.
Z tym zaworzeniem go na imprezę to nie było tak, że on tam chciał bardzo jechać i zatrudnił mnie jako kierowce tylko ja zaproponowałam że możemy jechać tam na chwilę, no a później on został kierowcą, ale mógł się tak nie zachowywać to by się tak nie stało.
No nic, już Wam nie smęce, pewnie za jakiś czas się dogadamy, bo mój mąż to bardzo fajny facet tylko ostatnio przytłacza nas zbyt dużo spraw.
Natomiast nic mu nie daje pozwolenia na takie zachowanie jak wczoraj więc nie mam zamiaru się do niego odzywać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2020, 16:38
-
SzalonaOna wrote:14 sierpnia 🤦♀️ coraz bliżej... 19 dni... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️💪
Już jej niosą "suknie z welonem" 😘👰💍💒SzalonaOna, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:U maryberry.pl. Tylko dłuuuugi czas realizacji, nawet do 2,5 tygodnia, więc jeśli byś chciała to zamawiaj wcześniej. Ja wzięłam sobie indywidualny projekt - jagódki + Velvet szary, zobaczymy jak wyjdzie02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Sylwucha wrote:Dziękuję Dmg 😘
W tej chwili też myślę, że razem możemy wiele. Dziewczynki traktujemy jak nagrodę za wytrwałość 😊😍
Coś w tym jest 😘Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Nadzieja94 wrote:
Gratulacje, cieszę się że Maluch rośnie!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Anetka, pewnie, że Twój facet to fajny gość. Po prostu każdemu z nas czasem odwala i po to ludzie powinni być w związkach żeby ta druga osoba ustawiła ich do pionu. Myślę, że niejeden facet tutaj odwalał. Albo któraś z nas wariowała za bardzo
I wiem, że jest Ci przykro, ja też zawsze ryczę przy sprzeczkach takich grubszych. To dobrze, że Ci przykro bo to znaczy że Ci zależy. Jak Ci przestaje być przykro to nie jest to dobry znak.
Inaa, ja przypadkiem trafiłam tam. Można z dziewczyną pogadać na instagramie (Facebooka niestety nie ma). Widać, że jeszcze nie do końca ogarnia biznes i niektórzy szybciej odpisują czy realizują zamówienia, ale zakochałam się w tym jagodowym wzorze bo jest taki inny. Też ciekawa jestem jakości. Za te pieniądze liczę na coś ekstraInaa89 lubi tę wiadomość
-
Ja się nie odzywam bo w weekend odwiedzili nas znajomi na działce z dziećmi, był grill, basen, spacer, mega chillout.
Nawet nie wiem kiedy ten tydzień na działce minął, mój mąż zupełnie inny człowiek na urlopie, wyluzowany i szczęśliwy.
Teraz leżę w hamaku i odpoczywam, Młoda odpadła podczas obiadu i śpi
Ounai
życzę Ci dużo spokoju, dobrze że Tymek bedzie chodził do przedszkola to będziesz miała chwilę wytchnienia.
Oszczędzaj się!
Laila
mega mi się podoba Wasza szafa!
Anetka
zobaczysz, przegadacie temat i będzie dobrze! Musi, nie ma innego wyjścia.
Ja biorę magne B6.
Co do sił, to cóż, myślę że w 3 trymestrze jest już poprostu ciężko. Jak dojdzie do tego jeszcze fakt posiadania już dzieci to jest dwa razy ciężej.
Dlatego uważam że nam kobietom należy się jakiś 🏅 za całe te trudy, za cały wysiłek włożony w macierzyństwo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2020, 17:24
Lalia, Inaa89, Sylwucha, KarolinaMaria, Annia, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Lalia, super te mebelki, a ciuszki uroczo wyglądają.
Nadzieja, cudnie, że maluch dobrze się rozwija 😍
Kic, ekstra ten Twój hamak 😎kic83, Lalia lubią tę wiadomość
-
U nas bylo tak pieknie dzisiaj. 27 stopni. Pojechalismy na wydmy. Wykapalismy sie w morzu.
Przeszlismy 9km. W drodze powrotnej na ostatnich 2km zlapal nas taki deszcz z burza ze przemoklismy do suchej nitki 😅
A teraz odpocZywam bo plecy daja o sobie znac 😅
Taki widoczek mielismy przed deszczem:
KarolinaMaria, kic83, Inaa89, doomi03, Lalia, Annia, Fragaria, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Anetka tego, że Twój mąż jest spoko, to akurat jestem pewna. Ja też lubię sobie popłakać, choć zauważyłam, że w ciąży płaczę mniej niż wcześniej. To aż dziwne, wbrew całej burzy hormonów.
Trzymajcie za mnie kciuki jutro. Wracam do pracy po 2 miesiącach. W sumie to fajne uczucie, jak się wie, że wraca się tylko na moment i, że zawsze można iść znów na L4. Z jednej strony się cieszę, z drugiej obawiam wczesnego wstawania. Trochę jak powrót do szkoły po wakacjachLalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
Dziewczyny jak piszecie ile robicie albo ze przeszliście np 9 km jestem w szoku .. ja w ciąży czuje się strasznie w kościele siedzę cała msze bo nie daje rady stać nawet 2 minut .. do sklepu pół ulicy jeżdżę autem bo po prostu ja tak dysze i tak mi ciężko ze ledwo oddycham.. w ciąży z synem było tak samo
nie wiem czemu tak słabo przechodzę to
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
suzi1994 wrote:Dziewczyny jak piszecie ile robicie albo ze przeszliście np 9 km jestem w szoku .. ja w ciąży czuje się strasznie w kościele siedzę cała msze bo nie daje rady stać nawet 2 minut .. do sklepu pół ulicy jeżdżę autem bo po prostu ja tak dysze i tak mi ciężko ze ledwo oddycham.. w ciąży z synem było tak samo
Ja jak o tym pomysle to na sama mysl czuje sie zmeczona. Wiec nie mysle, dopiero po powrocie 😂 to tez tylko tak brzmi strasznie,
Przeszlismy 4km, odpoczelismy 2h,zjedlismy przekaski popluskalismy sie i reszte dopiero
Motylku,poproszę o dopisanie do listy. TP 18.01
SzalonaOna, KarolinaMaria, Lalia lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Kic, chyba masz rację. Ja to już jak 90-latka się czuję. Cieszę się, że już niedługo. Co do męża na urlopie właśnie wczoraj mówiłam mojemu, że strasznie mi brakuje wakacji w tym roku, bo on właśnie tak luzuje na wakacjach, nie chodzi spięty, przestaje się czepiać mnie czy syna. No widać, że stres związany z pracą odchodzi. Kłócił się niby że tak nie jest, ale wydaje mi się, że zdaje sobie sprawę, że to nieprawda
Cóż, za rok pojedziemy
A w kwestii wyjazdu to nie robiłam awantury, bo prawda jest taka, że jeśli nawet teraz się wykręci, to za tydzień klient tak będzie naciskać, że i tak poleci. Więc wolę żeby leciał teraz, póki jeszcze jest w miarę bezpieczny okres ciąży i mam przedszkole niż później.
Lalia, zapomniałam pochwalić szafę, jest świetna!Lalia lubi tę wiadomość
-
suzi1994 wrote:Dziewczyny jak piszecie ile robicie albo ze przeszliście np 9 km jestem w szoku .. ja w ciąży czuje się strasznie w kościele siedzę cała msze bo nie daje rady stać nawet 2 minut .. do sklepu pół ulicy jeżdżę autem bo po prostu ja tak dysze i tak mi ciężko ze ledwo oddycham.. w ciąży z synem było tak samo
Suzi
a z synem nie chodzisz na rowerek, hulajnogę, plac zabaw, spacery?
My to codziennie coś razem robimy dzięki czemu mam masę energii, bo ciągle w bieguLalia lubi tę wiadomość
[/url]
Mnie się też wydawało, ze jestem słabiakiem, A będąc teraz w górach zrobiłam 8 km po długiej przerwie i jedyne co, to potem trochę bolały mnie nogi. Oczywiście spacerowaliśmy po miasteczku, w góry nie szłam. Myślę, że warto popracować nad kondycją. Ja dziś też w kościele ledwo zipałam, ale to na pewno kwestia pogody.'90
06.05.2020 r. II 🦄
nick nieaktualny
-
Suzi, a może to kwestia I trymestru? Mierzysz sobie ciśnienie? Może masz nizutkie. Wtedy jakąś kawka i przede wszystkim dużo wody, żeby zwiększyć objętość krwi. Szkoda, ze się tak męczysz.'90
06.05.2020 r. II 🦄
nick nieaktualny