Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny moja psiapsi jest w ciąży 🥰
Tak się cieszęw styczniu miała cb i bardzo się martwiła że się nie uda.
A tu się udało i to w cyklu który spisała na straty i jeszcze w Polsce chłopa wyslala na badania nasienia.
Teraz czeka na wizytę u poloznej
Super!
Ounai, Inaa89, SzalonaOna, Ulaa, kar_oliv, KarolinaMaria, Lalia, dmg111, Annia, Sylwucha, Edyciak, doomi03, luthienn lubią tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Ostatnio maz tez sie smial, ze to musi być corka bo juz od poczatku mamy z nia problemy 😅
Wspolczuje Ci tych ciężkich nocy 😏 i ogólnie juz takiego kiepskiego samopoczucia. Ale jeszcze troszkę musisz wytrzymac 😘 moj synek tez juz druga noc przyszedl do nas z placzem ze bola go nóżki i mam mu masować. Ostatnio coraz częściej sie to zdarza, ze budzi go bol nóg. On we wrześniu konczy 4 latka, możliwe że to właśnie od tego ze szybko rośnie i stąd ten bol? Bo coś kiedys wspominałaś ze u twojego synka z tego powodu te bole o ile dobrze pamiętam 🤔 oprocz masażu podajesz mu cos przeciwbólowego itp?
Maz o której Cie dzis zostawia? Staraj się duzo wypoczywac zeby bole sie nie powtarzały.
Zwykle daję mu połowę dawki dla jego wagi, jeśli pomaga to więcej nie podaję, a jak nie to dostaje jeszcze ekstra.
Ja się zgadzam z Twoim mężem. Te córki to daja popalić. Moja też jakaś niesforna, nie tak jak brat
A noce cóż, i tak nieźle że do tej pory dało się w miarę spać. Mogło być gorzej
Motylku, wiesz sama jak jest. Człowiek myśli, że już się lepiej czuje, a potem cierpi. Teraz trochę zwolnię tempo, bo nie chcę ryzykować jak nie ma męża.Inaa89, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Chirurg mówił mi, że jego zdaniem to nie są bóle wzrostowe tylko chce się potulic. Ale to było wtedy kiedy bardzo często tak przychodził. Ale teraz widzę, że to się pojawia właśnie w takich momentach kiedy ma rosnąć. Albo po dużym wysiłku więc nie wiem czy to też nie jakieś bóle mięśni go budzą po prostu. Wczoraj wystarczyło że go masowałam. A czasem po prostu daje ibuprom.
Zwykle daję mu połowę dawki dla jego wagi, jeśli pomaga to więcej nie podaję, a jak nie to dostaje jeszcze ekstra.
Ja się zgadzam z Twoim mężem. Te córki to daja popalić. Moja też jakaś niesforna, nie tak jak brat
A noce cóż, i tak nieźle że do tej pory dało się w miarę spać. Mogło być gorzej
Motylku, wiesz sama jak jest. Człowiek myśli, że już się lepiej czuje, a potem cierpi. Teraz trochę zwolnię tempo, bo nie chcę ryzykować jak nie ma męża. -
SzalonaOna wrote:Robimy taki poczęstunek w domku, w sensie sałatki, przekąski, ciasta, kawa, herbata, alko, kurczak na gorąco, barszcz z pasztecikami. Tak żeby posiedzieć tylko, bez żadnego konkretnego obiadu. Ślub jest o 10.30, więc też o 11 nikt obiadu nie będzie jadł (tak mysle)
Brzmi pysznie 😀 Zamawiam paszteciki z barszczem 😁SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Taaak. Bodajże koło 16 tyg już czułam że to malutka się rusza. Delikatnie, ale czułam
SzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
SzalonaOna wrote:Robimy taki poczęstunek w domku, w sensie sałatki, przekąski, ciasta, kawa, herbata, alko, kurczak na gorąco, barszcz z pasztecikami. Tak żeby posiedzieć tylko, bez żadnego konkretnego obiadu. Ślub jest o 10.30, więc też o 11 nikt obiadu nie będzie jadł (tak mysle)
Edyciak, doomi03, Julik lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Cześć dziewczyny! 😘
Annia, super ubranka mąż wybrał! 💙
Anetka, cudne te rzeczy, ale sweterek świąteczny mnie zauroczył 😍
Ounai, odpoczywaj, niech Martusia czeka na Tatę 😅
Motylku, my 19 dni przed ślubem byliśmy w trakcie remontowania mieszkania 🤣
My wczoraj skręciliśmy wielką szafę PAX z Ikei w pokoju bobo 🤩 co prawda szafa stoi w pokoju dzidziusia, ale będzie służyć całej rodzinie 😉
Po obiedzie pojechaliśmy do moich dziadków i rodziców. W sumie wyszło to fajnie bo posiedzieliśmy na spokojnie z babcia i dziadziem i mogliśmy pogadać, a potem do wieczora posiedzieliśmy z moimi rodzicami, ja na huśtawce, mój mąż spał na kocu na trawie, naprawdę odpoczęliśmy 👍
Dzisiaj mam zamiar zamówić regał do pokoju dziecka i uchwyty do drzwi, bo chce zamówić dziecięce 😂
A wczoraj wieczorem mój bobas dawał czadu 😁 jak już leżałam przed spaniem to tak się kręcił ze czułam go w brzuchu i pod ręką 🙈 chciałam mężowi jeszcze położyć rękę, ale to za wcześnie i on nie czuł, ale ja leżałam ze łzami w oczach ze wzruszenia 😭💙Inaa89, SzalonaOna, dmg111, Annia, Zulugula, Edyciak, kar_oliv, doomi03, kic83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
casteam wrote:A my zalegliśmy w ogrodzie bo robimy sobie altankę żeby wygodnie się siedziało
Będziecie kupować jakieś zestawy pościeli dla Bobo? W sumie mialam nic nie kupowac/nie szyc ale jakoś nie mogę się powstrzymać 😅Lalia, dmg111, Edyciak lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:No ja mysle, ze to taka godz wlasnie ze zaczelam bym takim lekkim obiadkiem typu np rosołek, jakies ziemmiaczki miesko itp, potem kawka i wlasnie przekąski plus barszczyk 😉 oczywiscie to twoj slub i zrobisz jak Ty uważasz, żebyś nie pomyślała ze Ci coś narzucam 😊
P. S. Zresztą moja rodzina szybko się zawinie, od P będzie tylko rodzeństwo w domu, więc ogarniemy sobie imprezkę :)myślę jeszcze, żeby iść ognicho machnąć na polanie, tam można swobodnie potańczyć z głośna muzykaLalia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLalia wrote:Cześć dziewczyny! 😘
Annia, super ubranka mąż wybrał! 💙
Anetka, cudne te rzeczy, ale sweterek świąteczny mnie zauroczył 😍
Ounai, odpoczywaj, niech Martusia czeka na Tatę 😅
Motylku, my 19 dni przed ślubem byliśmy w trakcie remontowania mieszkania 🤣
My wczoraj skręciliśmy wielką szafę PAX z Ikei w pokoju bobo 🤩 co prawda szafa stoi w pokoju dzidziusia, ale będzie służyć całej rodzinie 😉
Po obiedzie pojechaliśmy do moich dziadków i rodziców. W sumie wyszło to fajnie bo posiedzieliśmy na spokojnie z babcia i dziadziem i mogliśmy pogadać, a potem do wieczora posiedzieliśmy z moimi rodzicami, ja na huśtawce, mój mąż spał na kocu na trawie, naprawdę odpoczęliśmy 👍
Dzisiaj mam zamiar zamówić regał do pokoju dziecka i uchwyty do drzwi, bo chce zamówić dziecięce 😂
A wczoraj wieczorem mój bobas dawał czadu 😁 jak już leżałam przed spaniem to tak się kręcił ze czułam go w brzuchu i pod ręką 🙈 chciałam mężowi jeszcze położyć rękę, ale to za wcześnie i on nie czuł, ale ja leżałam ze łzami w oczach ze wzruszenia 😭💙
P. S. To jesteśmy w podobnej sytuacji, więc chyba rozumiesz... 😂Lalia lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Sylwia, miałam dreszcze jak czytałam Wasza historie! Cieszę się, że wszystko w ostateczności okazało się dobrze! Takie wydarzenia mocno zbliżają. Myślę, że razem góry przeniesiecie 💪 Śmiało mogę stwierdzić, że jesteście już niezniszczalni, a młode to tylko umocnią ❤️
W tej chwili też myślę, że razem możemy wiele. Dziewczynki traktujemy jak nagrodę za wytrwałość 😊😍Lalia, Ounai, dmg111, Annia, kic83 lubią tę wiadomość