Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dużo pierdol typu wkladki laktacyjne, termometr, podgrzewacz, podkłady, butelki itp zamówiłam na babyhit... Mają nieco tańsze ceny niż inne sklepy a przy zamówieniu powyzej jakiejś kwoty jest darmowa dostawa kurierem ( nie pamiętam czy to bylo 200 czy 300 zł ale wierzcie mi ze szybko się przekracza ten limit jak sie tak zaczyna klikac to wszystko xD)... No i zamówiłam też tam sztywny przewijak w pięknym wzorze i do tego tanio 😊
Lalia, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Właśnie już się zmieniły te zalecenia i karmi się zawsze na żądanie, nieważne jakim mlekiem. I wygląda na to, że przepajanie wodą też się zmieniło w takim razie.
Annia ja mialam koło 5 i mi mówiła diabetolog że to znaczy że mam cukry w normie czyli Twoja jest też okładnie trzymasz dietę. Btw, rozwaliła mnie zmowa sprzedawców haha
-
Ounai wrote:Kic jakaś Ty opalona 😱
Ja wyglądam (jak to moja babcia mawiała) jakby mnie z wapna wyjęli 😂
Do mnie też zawsze gadają "córka młynarza" 😂 a w tym roku to już w ogole nie szczegolnie się opalam xD w te upały jakos lepiej mi sie leniuchuje w cieniu 😛Ounai lubi tę wiadomość
-
Domi dzięki za objaśnienie tego Rosmana , czuje ze wieczorem zaszaleję i powrzucam coś 😀
Ounai cudny ten rożek ! tylko jaki drogi😱
Kic ale opalenizna! Ja jutro planuję się trochę przybrazowic tez w basenie 😁
W ogóle tak mnie komary pogryzly , tak mnie swędzi 😫kic83, doomi03 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Sylwucha wrote:Kic, przyznaj się podkręciłaś foto jakim filtrem 😎 😂
Opalenizna zacna 😎
Ha ha, niestety, ja mam ciemną karnację, ciemne włosy, ciemną oprawę oczu, a moja córka to blondynadmg111, Sylwucha lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Ha ha, niestety, ja mam ciemną karnację, ciemne włosy, ciemną oprawę oczu, a moja córka to blondyna
A Twoj mąż to blondyn Kic?
Bo ja tez ciemne włosy , oczy i oprawa a mój maz niebieskie oczy i jasne wlosy , ciekawe jakie kolorki będzie miał syn 😀 czy mąż cos "wygra" w tych allelach 😀💙 11.2020
💗 11.2023 -
Dziś pierwszy raz czuje ruchy .. jestem dość szczupła .. to ruchy .. nawet lekko brzuch się ruszał z godzinę temu i teraz znowu
Dodam ze z synem tak porządnie czułam Ok 15tyg ze brzuch sie ruszałWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2020, 19:01
Ounai lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Zulugula wrote:A Twoj mąż to blondyn Kic?
Bo ja tez ciemne włosy , oczy i oprawa a mój maz niebieskie oczy i jasne wlosy , ciekawe jakie kolorki będzie miał syn 😀 czy mąż cos "wygra" w tych allelach 😀
Mąż teraz jest ciemnym szatynem, w dzieciństwie był najpierw jasnym, potem ciemnym blondynem.
Ja mam brązowe oczy, mąż zielono/piwne, córka po nim odziedziczyła kolor oczu i włosów.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Lalia, dmg111, Ounai, Annia, KarolinaMaria, Zulugula, doomi03, Inaa89, kar_oliv, Sylwucha, kłot, Edyciak lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Kic, córcia piękna 😍
Suzi, to mega szybko czułaś w pierwszej ciąży! Ja swojego bobasa poczułam tak że nie miałam wątpliwości w 17+3, ale czuję go nieregularnie, potem dał mi baaardzo popalić w 17+5, a dzisiaj 18+0 i muszę się wysilić żeby poczuć 😅ale się nie martwię, bo ponoć na początku ruchy są nieregularne 😉kic83, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Kic, córcia piękna 😍
Suzi, to mega szybko czułaś w pierwszej ciąży! Ja swojego bobasa poczułam tak że nie miałam wątpliwości w 17+3, ale czuję go nieregularnie, potem dał mi baaardzo popalić w 17+5, a dzisiaj 18+0 i muszę się wysilić żeby poczuć 😅ale się nie martwię, bo ponoć na początku ruchy są nieregularne 😉
To u mnie podobnie 😊 ja od 2 tygodni czuje takie regularne ruchy i to już dość mocne, nawet niekiedy widać jak brzuch się rusza 😍 ale tak wcześnie jak niektóre dziewczyny to kompletnie nic nie czułam, ale wiadomo u każdego inaczej
U mnie mały najwiecej rusza się jak leżę na plecach, wtedy daje popis! Ostatnio nawet mąż lekko poczuł ruchy 😊Lalia lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Luthienn napisała na Bożenach
dzidzia się nie rozwinęła od ostatniej wizyty, serduszko nie bije
dostała skierowanie do szpitala
Strasznie to przykreja dopiero tu na forum uświadomiłam sobie ile kobiet traci ciąże... i sama musiałam przez to przejść😢
-
SzalonaOna wrote:Luthienn napisała na Bożenach
dzidzia się nie rozwinęła od ostatniej wizyty, serduszko nie bije
dostała skierowanie do szpitala
🙁 Cholibka -
Matko, jaka ja padnięta jestem. Końcówka ciąży bez pomocy męża z nawet najgrzeczniejszym przedszkolakiem bywa ciężka. Dobrze, że miałam dla niego zupę, a następnie kolację stwierdził, że zje gofry z cukrem pudrem i jogurt.
A jutro chce iść na basen, grubo. Chyba będę cały dzień zbierać siły 😂SzalonaOna, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piękne włosy ma, a jakie długie. Ale bardziej taki średnio-ciemny blondzikpewnie jeszcze z wiekiem jej ściemnieja.
Ja za dzieciaka to miałam niemal białe 😂 obecnie średni blond 😛