Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:U nas znowu zapierdziel, spraw tyyyle do załatwienia, mąż wpadł w cug pracy, i do wieczora ma montaże więc wszystko na mojej głowie. Na szczęście idziemu powoli do przodu. Pod spodem zdjęcie z planu boju
Mam wrażenie, że ciąża u mnie wjezdzą na grubociągle płacze, oglądam filmiki z małymi bobaskami czy porodami i wyje, mówie do Poli i wyje - a ja raczej do rozczulających się ludzi nie należe
do tego dziś pojechałam na zakupy i myślałam, że umre tak się zmęczyłam, no i jestem coraz większa - dziś miałam kryzys w przymierzalni.
Młoda przestaje być takim grzeczniutkim dzieckiem bo kręci się równo tylko mi brzuch skacze
Z mężem zgoda, przeprosił, pogadaliśmy.
Przyszły mi dziś 2 kocyki z Colorstories, jeden bawełniany, drugi bawełna + polar oddychający, oraz bodziaki.
Czy planujecie zakup otulacza do fotelika?
Heloł pięknajaki tam znowu kryzys, wszystko wygląda tak jak powinno
Noo to macie tam niezła xD roz pier duche 😂 oby szybko poszło żebyś mogła w koncu odpocząć od tego zamieszania
Fajnie te kocyki wyglądają
Też się właśnie zastanawiam czy coś specjalnie do fotelika czy ciepły kocyk wystarczy
🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2020, 19:03
-
kic83 wrote:Jak się czujesz moja Kochana?
-
Sylwucha wrote:Szczerze, do południa było super 😊 Byłam na zajęciach odnośnie połogu, później zrobiłam zakupy, ale jak wróciłam nagle opadlam z sił. Nawet w glowie mi się kręciło. Nie wiem o co chodzi... Nie potrafię sobie znaleźć miejsca. Dziwne to. Jutro rano cisnę do labo. Mam nadzieję, że będzie lepiej 😎
Myślę że poprostu dla organizmu za dużo, odpocznij
Mnie ostatnio jak się narobię to bolą plecy, muszę się wtedy chwilę położyć i odpocząć.
Fajne te zajęcia odnośnie połogu?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Myślę że poprostu dla organizmu za dużo, odpocznij
Mnie ostatnio jak się narobię to bolą plecy, muszę się wtedy chwilę położyć i odpocząć.
Fajne te zajęcia odnośnie połogu? -
Sylwucha wrote:Szczerze, do południa było super 😊 Byłam na zajęciach odnośnie połogu, później zrobiłam zakupy, ale jak wróciłam nagle opadlam z sił. Nawet w glowie mi się kręciło. Nie wiem o co chodzi... Nie potrafię sobie znaleźć miejsca. Dziwne to. Jutro rano cisnę do labo. Mam nadzieję, że będzie lepiej 😎
Sylwucha lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:"Jestem trochę wymęczony, ale mam siłę na basen". A już liczyłam na to, że jednak będzie chciał troszkę odpocząć. No cóż.... Zbieramy się 😂😂😂
Przeżyłaś?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
W końcu Was nadrobiłam 😁
U mnie gorący tydzień. Przyjechała moja mama (na codzień mieszka w Niemczech, widzimy się raz w roku zazwyczaj), na budowie dopinamy ostatnie guziki bo zaraz montują okna i wjeżdża hydraulik i elektryk-więc trzeba wszystko uzgodnić co i jak. No i zawsze sobie coś dodatkowego znajdę, dzisiaj uzbierałam sobie 10l porzeczek czerwonych i robię soki na zimę 😂 plecy bolą od zrywania.. co raz częściej mnie plecki bolą 🙄Wik89 lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Sylwucha wrote:Widziałam, ale stwierdziłam, że jesteśmy z powiatu 😉 i jakoś się tym nie przejęłam. Poza tym Ty masz cukrzycę, a ja bliźniaki. To niby gdzie mamy jechać? 😎 AtakujemyOpole. Ciekawe ile ten remont będzie trwał...🤔
Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Ty z Twoimi bliźniaczkami masz prawo czuć się tak jak ja, więc luzuj kobieto! Ja odkąd mąż w delegacji przez cały dzień nic nie robię bo zbieram siły na ten nieszczęsny basen
Jak basen? 😎 -
kic83 wrote:Przeżyłaś?
Sylwucha, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Annia wrote:Jasne, nam się oczywiście tam należy opieka ze względu na miejsce zamieszkania, ale do dupy, że jakiś remont i wszystko będzie ściśnięte.
-
Sylwucha wrote:Nie martw się, może akurat trafimy na odjechane, wyremontowane sale 😎
Nie remontują sal dla nas.
Pewnie upchnęli dwa oddziały razem gdzieś.
Ech... Zepsuło mi to nastrój.
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Mało się nie posikałam ze śmiechu. Młody się położył i oglądał bajkę. Ja odpoczywałam na fotelu. Nagle słyszę ten miarowy oddech, który oznacza tylko jedno - śpi. Budzę go, a on nemo totalne, nie ma szans żeby zaszedł do sypialni o własnych nogach. Generalnie nie noszę go od dawna, no ale przecież nie każę dziecku spać w salonie. Więc bach go na ręce, mówię, że nóżki nad Martą muszą być i idziemy. Stwierdziłam że już odpuszczę piżamę, niech śpi w koszulce i majtkach, postawiłam go na łóżku, a on taki zgon, że mówię Wam, normalnie na baczność poleciał na łóżko i nawet go to nie ruszyło. A ja głupia zamiast sprawdzić czy mu nic nie jest wpadłam w taki śmiech jak baba patologiczna 😂😂😂
Enigvaa, kic83, Inaa89, Lalia, Sylwucha, dmg111, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Mało się nie posikałam ze śmiechu. Młody się położył i oglądał bajkę. Ja odpoczywałam na fotelu. Nagle słyszę ten miarowy oddech, który oznacza tylko jedno - śpi. Budzę go, a on nemo totalne, nie ma szans żeby zaszedł do sypialni o własnych nogach. Generalnie nie noszę go od dawna, no ale przecież nie każę dziecku spać w salonie. Więc bach go na ręce, mówię, że nóżki nad Martą muszą być i idziemy. Stwierdziłam że już odpuszczę piżamę, niech śpi w koszulce i majtkach, postawiłam go na łóżku, a on taki zgon, że mówię Wam, normalnie na baczność poleciał na łóżko i nawet go to nie ruszyło. A ja głupia zamiast sprawdzić czy mu nic nie jest wpadłam w taki śmiech jak baba patologiczna 😂😂😂
Ha ha dobre
Moja potrafi zadbać w wannie, przy jedzeniu, siedząc, kiedyś zasnęła stojąc (po sali zabaw).
Ounai
A o której Ci chodzi prawie 5-latek spać?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Sylwucha wrote:Mamuśki, jak to jest Z aktem urodzenia dziecka? Bo my jesteśmy totalnie zieloni w tym temacie, a w Internecie są różne informacje. Jedne podają, że szpital zgłasza do USC i ojciec idzie tylko nadaje imiona i odbiera akt. Inne źródła mówią, że szpital daje jakaś kartę urodzenia i ojciec z tym i z aktem małżeństwa zasuwa do USC.
O co do cholery chodzi? Jak to faktycznie wygląda? Od razu mówię, że mój mąż jest totalnie anty komputerowy więc epuapu nawet nie tknie, a ja boję się, że nie będę w stanie bawić się w akty urodzenia.Sylwucha lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Kurde dziewczyny, boli mnie brzuch z prawej strony, tak jakby jajnik albo niżej, nad pachwina i boli jak kolka, taki kłujący. Myślicie że to jakieś więzadło? Możliwe że dziecko się tam przesunęło i coś uciska?? Przy leżeniu też boli i nie wiem czy brać nospe, czy poleżeć na lewym boku i poczekać??
-
Lalia wrote:Kurde dziewczyny, boli mnie brzuch z prawej strony, tak jakby jajnik albo niżej, nad pachwina i boli jak kolka, taki kłujący. Myślicie że to jakieś więzadło? Możliwe że dziecko się tam przesunęło i coś uciska?? Przy leżeniu też boli i nie wiem czy brać nospe, czy poleżeć na lewym boku i poczekać??
Mi powiedzieli ze to kolka jelitowa. Jelitka od rosnacej macicy i nadmiarow gazow lapia kolke. Ja to po prostu wyleguje.Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat