Górny Śląsk - Staraczki Łączmy się !! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynajpierw musisz się zapisać na konkretny termin. Jeśli chodzi o godz to jest ok, zapisy na godz. Opóźnienia niewielkie. Gabinet jak gabinet z NFZ. Wiadomo kryje się np z USG ze szpitala z Chorzowa ale badania da się przeprowadzić prawidłowo. Kobieta ok 55 lat. Bardzo delikatna podczas badania, wyrozumiała (nie czepiała się mojego jak byliśmy razem na wizycie, gdzie inni lekarze mają z tym problem). Na każde Twoje pytanie odpowie (wiem bo ostatnio byłam upierdliwą pacjentką ).
http://www.znanylekarz.pl/danuta-walendowska-pucek-2/ginekolog/chorzow
Tam możesz sobie poczytać na jej temat. Wiadomo, są osoby którym nie pasuje, ale wśród osób które ja znam ma bardzo dobrą opinie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mikołów wita Nareszcie gdzieś na forum padło to słowo - w Tym wątku :)dziewczyny z Mikołowa, odezwijcie sie na priv mój gin to dr.Kubacki? ale byłam u niego 2 razy dopiero ktoś coś może o nim powiedzieć??termin przyjścia Agnieszki na świat to póki co 25 luty
-
renja wrote:Tychy pozdrawiają
ps. ja polecam moją Panią Doktor - Magdalenę Biernat
Witam koleżankę z Tychów. Też polecam dr. Biernat, jedyna, która wie co robiRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Fidelissa wrote:Ja chodzę w Katowicach do doktor Kulajewskiej. Ale nie mam przekonania. Szukam dobrego specjalisty z Katowic.
w angeliusie przyjmuje też dr. Biernat, która leczy mnie w Tychach. Spróbój, jak dla mnie najmądrzejsza główka z wszystkich u których byłam
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Odświeżam temat:)
Jestem z Bytomia (od początku tego roku).
Lekarz, do którego chodzę to dr. Arkadiusz Kucharek.
Nie mam wyrobionego jeszcze konkretnego zdania na jego temat, ponieważ przez dłuższy czas moje wizyty u ginekologów ograniczały się do recepty na tabletki antykoncepcyjne + badanie, cytologia.
Dopiero teraz zaczęły się jakieś problemy.1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny