Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka
-
WIADOMOŚĆ
-
futuremama wrote:Mój mąż chyba musi te testy schować żebym jutro ich nie ruszyła i sobie nie truła głowy😂bo to totalnie bez sensu jest i o tym wiem tylko dziwnym trafem z samego rana mi się zapomina😂
Wstaw zdjęcia tych cieni, chętnie zobaczę co się święci u Ciebie 😂 -
Uśmiałam się Laski z tymi jeansami 😆
Ja tam nawet o tym nie myślę i kupuje co tam mi potrzebne i się podoba a niedługo wyprzedaże jak już nie są więc trzeba polować nie mówiąc że już przed świętami obkupiłam się w nowe perełki . Najwyżej się schowa do szafy 😜 się nie zmarnuje 😆
Co do ćwiczeń. Ćwiczę w kratkę i jestem zła na siebie ale to nie przez to że a nuż bede w ciąży a przez jakiegoś wrednego leniucha🤣
Wesołych świąt. Ale się objadlam😆
Futuremama trzymam kciuki!
Nunakala, Domistr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny 3 kilo? Pfff ja na kwarantannie tej marcowej 8kilo, i dopiero w grudniu schudlam 1kilogram (które pewnie już nadrobilam🙈)
A co do zakupów, powiem Wam lepsze....ja kupuje wszystko rozmiar za duze, zebym pochodzila dlugo...bo przeciez zaraz ciazunia🙈😂🙈 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 17:30
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualny
-
Niebieska Gwiazdo mój pracuje w przemyśle spożywczym - czyli praca 24/7 ale na szczęście jednak mógł zostać wczoraj w domu ☺️ także jeden dzień spędziliśmy razem 😀
Futuremama w życiu nie uwierzę, że za rogiem nie czai się dzidziuś 😁 Dawaj tą dzisiejszą krechę😁
Co do mojego samopoczucia, to nie czuję się ciążowo-jedynie podbrzusze czasem czuję ale nic poza tym.
Co do jeansów, to zawsze kupowałam rozm. mniejsze, żeby mnie to mobilizowało do schudnięcia i co❓ Nigdy mi się to nie udało 😂
Nunakala cieszę się, że święta spędziliście w domu ☺️ Jak tam synek❓ Szkoda, że się tym razem nie udało ale kiedyś Wam się uda😊
Ściskam wszystkie, którym się nie udało w tym cyklu-obyście pozytywnie zaczęły rok🙂
Czekam na podwójne kreseczki z końca roku ☺️☺️☺️futuremama, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Futuremama gratulacje 💚💚 Oby ciemniała 🤞🤞
-
Hej dziewczyny!
Dzisiaj u mnie 8dpo, zrobiłam test z Allegro (Bo dzisiaj idziemy na imlrezke) i wyszedł delikatny cień, choć widać go gołym okiem...
https://zapodaj.net/a62f5304ef2d2.jpg.html
Ale nie.wiem, czy wierzyć tym z Allegro.futuremama, wariancja, Nynka, Sylwia_i_Niki, MartiMarti lubią tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Nalia wrote:Hej dziewczyny!
Dzisiaj u mnie 8dpo, zrobiłam test z Allegro (Bo dzisiaj idziemy na imlrezke) i wyszedł delikatny cień, choć widać go gołym okiem...
https://zapodaj.net/a62f5304ef2d2.jpg.html
Ale nie.wiem, czy wierzyć tym z Allegro.
a masz może drugi żeby zobaczyć czy akurat ten nie był wadliwy jeżeli im nie wierzysz?
Ja im ufam, nigdy mi pozytyw nie wyszedł na nich, żadne cienie ani nic, po czasie też zawsze biel bieli.. Więc jakby wyszła kreska to bym zaufała 😊
-
Beza27 wrote:Widac i to nie tylko delkatny cień, a kreska 💚💚
a masz może drugi żeby zobaczyć czy akurat ten nie był wadliwy jeżeli im nie wierzysz?
Ja im ufam, nigdy mi pozytyw nie wyszedł na nich, żadne cienie ani nic, po czasie też zawsze biel bieli.. Więc jakby wyszła kreska to bym zaufała 😊Beza27 lubi tę wiadomość
❤Ada&Pola❤
-
Futuremama bo testujesz na najsłabiej wybarwiających się testach 😂 Widać kreskę gołym okiem - zaciskam nadal kciuki i czekam codziennie na coraz to ciemniejsze krechy😁😁😁
Nalia nie znam tych testów ale kreska wygląda obiecująco jak na ten moment 😁 Trzymam kciuki 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 11:45