Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nunakala bardzo szkoda, ja dzis mam takiego dola i chce mi się beczeć a w dodatku jak zwykle na insta wysyp dobrych wiadomości wśród znajomych 🤰 to mnie na maksa dołuje, a od męża usłyszałam po co patrze na innych ? 🤦♀️ powoli tracę nadzieje... do tego pewnie wszyscy dzisiaj nam będą życzyć dziecka, nie wiem jak przetrwam ten dzień13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Mam nadzieję, że wszystkie spędzacie teraz te piękne święta w rodzinnym gronie☺️ Ja miałam wigilię wczoraj, bo mój dziś pracuje i nie wiadomo o której będzie... Jutro nie wiadomo czy pracuje a pojutrze na pewno i tak to masz 🤪
Wszystkim życzę zdrowych, radosnych i spokojnych świąt. Niech magia tych świąt sprawi, że zapomniemy na chwilę o troskach... Niech nowy rok przyniesie Wam szczęście, radość i zdrowie.
🌲❄️🌠🌌 -
Jasne, od pol roku ten okres mnie najmniej zasmucił. Nie nastawiłam się i nie miałam ciśnienia. Za dużo stresów, żeby liczyć na ciąże teraz odpuszczam na kilka miesięcy muszę zająć się sobą nie zapisuje się na styczeń ale będę zaglądać i trzymać za was kciuki 🥰❤️
Domistr lubi tę wiadomość
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Widze, ze nie tylko u mnie waga się zmieniła 🤨 ja jestem w szoku, bo od dobrych 10 lat moja waga stała w miejscu a teraz 3 kg do przodu od czerwca 🤣 mamy już z M plan na Nowy Rok 💪 ten brak ruchu jest zabójczy hehe
U mnie juz dzisiaj o niebo lepiej z samopoczuciem, zostaje z wami na styczniowym wątku jednak postanowiłam, że będę żyła nie czekając na ciążę i zajmę się sobą 😁 ale staran nie odpuszczamy 😉Nunakala lubi tę wiadomość
13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Dziewczyny ja to samo ! Dlatego dość ! Dziś już byłam pobiegać ! Nie odpuszczam starań na 100% po prostu będziemy współżyć wtedy kiedy chcemy i nie będziemy celować w żadną owulacje luźna głowa, i tego Wam życzę w Nowym cyklu
Domistr, futuremama, Niebieska Gwiazda, Nynka lubią tę wiadomość
8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
Dziewczyny dzisiaj mam 6dpo, od tego cyklu pierwszy raz mierzę temp dlatego nie mam pojęcia co się dzieje. Po ovu Mialam przeważnie temp. 36,7-36,9 a dzisiaj 37,4 😯 czy ktoś mi może wyjaśnić od czego może to być zależne? Temp mierzona oczywiście w pochwie
-
Na temperaturę maja wpływ różne czynniki. Stres, kręcenie się w nocy, wstawanie, alkohol, infekcja. Jeśli temperatura utrzyma się do terminu @ i nie będzie spadać może to oznaczać ciaze. Na tym etapie czyli 6 dni po nie oznacza właściwie nic ale dobrze rokuje8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
Nunakala wrote:Na temperaturę maja wpływ różne czynniki. Stres, kręcenie się w nocy, wstawanie, alkohol, infekcja. Jeśli temperatura utrzyma się do terminu @ i nie będzie spadać może to oznaczać ciaze. Na tym etapie czyli 6 dni po nie oznacza właściwie nic ale dobrze rokuje
Mnie tylko zastanawia czy to nie jest za duży wzrost, wczoraj było 36,8 a dzisiaj 37,4.... Może znowu zaczyna mnie jakieś chorobsko dopadać chociaż nie czuje się abym była chora... -
Alutka128 wrote:Mnie tylko zastanawia czy to nie jest za duży wzrost, wczoraj było 36,8 a dzisiaj 37,4.... Może znowu zaczyna mnie jakieś chorobsko dopadać chociaż nie czuje się abym była chora...8.2019 👦
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
-
Nunakala wrote:Może jakies zagnieżdżenie tak jak pisze , tempka dobrze rokuje wiec trzymam kciuki na test jeszcze musisz poczekać kilka dni
Testować to ja mam zamiar dopiero 31.12 aby mieć pewność czy mogę się napić w Sylwka 😂, na zagnieżdżenie chyba za wcześnie ale mam nadzieję że coś się wydarzyNunakala lubi tę wiadomość
-
futuremama wrote:Ja miałam w tym cyklu podobnie, plus parę innych rzeczy i obstawiałam zagnieżdżenie ale teraz już nic nie wiem. To było też 6dpo. Temp. po owu 36,7-8, spadek do 36,5 a następnego dnia 37,2.
Dziś 9dpo, ledwo widoczne cienie (bo oczywiście po tym pinku rano zrobiłam facelle który kupiłam na jutro). Także to by było na tyle z mojej cierpliwości😂
Podobno po 48h od zagnieżdżenia beta wynosi ok. 1. Także za kilka dni się okaże czy coś to znaczyło czy nie
Jestem strasznie ciekawa co z tego wyjdzie no u ciekawa jaka jutro będzie ta temp. Trzymam kciuki za Ciebie aby te cienie z dnia na dzień były ciemniejsze 💪😄